FIV 6

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Anemona,haide scrie si tu cate saptamani ai ca celelalte fete pt ca sigur deacum nu se mai intampla nimic rau.Chiar ne face bine!
Buflea,eu zic sa nu te grabesti la FIV.Mergi la o clinica acolo in state ca sa repari ce'i stricat!Intai trebuie sa fac bine uterul si daca ai o trompa buna(permeabila) poti incerca niste tratamente(stimulari sau chiar inseminari )inainte de FIV.
Ralu,eu deocamdata ma opresc din FIV.Vreau sa merg la Cocei sa fac inseminari.Normal ca primadata fac spermograma si daca ea ne da verdictul ca se poate fac inseminari vreo 4 luni.

Sunt aici sa va tin pumnii!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Bine ai venit Buflea si sedere scurta. Am vazut ca fetele ti-au raspuns la intrebari.
As adauga ca si in America de Nord depinde de clinica daca iti dau anticonceptionale sau nu dar marea majoritate merg cu un tratament de FIV:
- 2 sapt de anticonceptionale pt odihnirea ovarelor
- 2 sapt de injectii de suprimare- la fel
- 2 sapt de injectii de stimulare
- teste intre timp
- punctie
- transfer
Totul pare mult mai complicat decat este in realitate. Eu sunt la al-2-lea FIV dar imi amintesc cat de ingrozita eram inainte de primul.

Insa la tine nu sunt deloc convinsa ca iti vor recomanda FIV. in general FIV este recomandat cuplurilor cu infertilitate inexplicabila, masculina sau care au incercat toate cellelalte solutii.
La tine trebuie sa rezolvi cu chistul si apoi poate iti recomanda inseminare.

Si in primul rand , nu mai fii pesimista caci nu ajuta la nimic. Inteleg ce spui ca esti numai tu cu sotul dar acum esti si impreuna cu foarte multe fete ca si tine.
In februarie spui ca mergi la clinica de infertilitate. Dar doctorul tau ce iti spune pt chist? Daca ei nu vin cu nici o solutie , eu cred ca e bine sa incerci tratamentul natural al Liviei (cauta pe internet si vei gasi toate denumirile in engleza sau roaga pe cineva din romania sa-ti trimita pachet).

Weekend placut fetelor, sa auzim numai de bine si de multi bebiti
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Buna Buflea!!
Nici nu stii cit te inteleg. Nici noi nu ne prea avem decit pe noi (eu si sotul), nu ne prea putem lauda cu "prieteniile" care ni le-am facut pe aici (doar cu o singura exceptie). Stiu cum te simti.
Unde locuiti?

Informatii despre IVF, etc., ar trebui sa iti dea la clinica unde te duci. Toate clinicile de fertility au gramezi de intructiuni scrise, brosuri, pliante, etc. Apoi, ai internetul. Inveti o gramada pe internet. Poti cauta clinici de fertilitate pe internet si fiecare are detalii despre tot ce te intereseaza.

Cit despre tratamentele cu plante, uite aici o adresa de web unde iti da denumirea stiintifica a fiecarei plante. Sper sa te ajute. natura-online.com

Succes mult de tot si nu iti pierde speranta niciodata!!!
Cu drag,

Mergi la inceput