Cum slabim (8)
Raspunsuri
Bobita spune:
Ce stiti despre suplimentul zilnic cu Crom?
E buna aceasta metoda pentru slabit sau Cromul este daunator organismului?
Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=tot+cu+animalute&mid=224&cid=1083
she_wolf spune:
Buna, buna!
Cum se poate bea laptele si manca iaurtul? Ca, dupa cum va spuneam ieri, n-am gasit cu 0% grasimi!
So?
Sunt la a doua zi de montignac si este ok. Nu vreau sa ma cantaresc cateva zile, poate voi avea ceva de vazut dupa. Sper! ![]()
Este obligatoriu sa ai trei mese pe zi? Nu se poate si doua? Eu, in mod normal, iau micul dejun pe la 11 si pranzul pe la 17-18...
Astazi am mancat la micul dejun ananas, proaspat, nu din compot (ii faceam masa lui BB si mi s-a facut pofta, asa ca am renuntat la micul dejun normal
). Este ok? Am inteles ca sunt permise si mese de fruncte, nu? Cel putin dimineata...
Claudia cea batatoare la cap! 
valentinag spune:
Da Claudia,asa am inteles si eu,ca poti sa maninci la o masa dimineata doar fructe.Eu miine o sa fac chestia asta pen. ca tin post.
Valentina
monicaa spune:
Claudia nici eu nu am gasit iaurt cu 0% grasimi.Niciodata ..si am rascolit ceva ceva magazinele.
Eu am pentru seara si micul dejun cu 0,1% si cateodata ptr pranz cu 1,5%.Laptele..pe nemteste ii spune magermilch..adica lapte slab..deci 1,5% grasime e ok.
Poti manca si seara grasimi (apropo de intrebarea de la bucatarie) dar cu cat mai putine cu atat mai bine.
De ex...in cartea mea..o masa de seara arata asa: supa de legume (0% grasime), o omleta mica (2 oua) + salata. So..eu zic ca e clara treaba.
Eu de ex la omleta pun numai un stop de ulei de masline, ca e buna tigaia.
Apropo de 3 mese pe zi..sunt obligatorii ca sa nu dai intr-un regim hipocaloric.Dupa programul tau..ar mai merge pe la 10-11 seara un mar sau un iaurt slab.Daca mai incape.La mine masa de seara e mai mult ca idee: de obicei mananc fructe(1 mar, 1 mandarina) ca nu mi-e foame.
Androix spune:
Claudia, chiar am vrut sa-ti raspund aseara dar m-ai incuiat! Si am preferat sa ajung acasa sa vrefici cartea. Din pacate nu am decat cartea de retete ca cealalta am imprumutat-o
.
Ok din cartea cu retete reies urmatoarele:(aviz si celorlalte fete care nu au cartea!)
MICUL DEJUN sunt 3 feluri de mic dejun:
1.protido-glucidic+fibre: Paine integrala sau de taratze cu gem de fructe fara zahar sau cu branza de vaci fara grasime (nici io nu am gasit cu 0%grasime dar am ales-o pe cea mai slaba, asta e!) SAU fulgi de cereale brute fara zahar, fulgi de secara, sau muesli fara zahar cu branza de vaci tot 0 % sau iaurt degresat.
2.Numai fructe: Preferatul meu
Evident nu banane! Se poate adauga un produs lactat degresat.
3. Sarat Protido lipidic: oua, sunca, bacon, branza. Fara paine. Bauturi: cafea slaba sau decaofeinizata, lapte degresat,ceai, cicoare, lapte de soia.
CINA: In general montignac este de parere ca cina ar trebui sa fie cea mai usoara masa. Din diverse motive nu se poate intotdeauna dar in faza 1 cand vrei sa slabest se recomanda un meniu pt cina protido-glucidic+fibre care arata cam asa:
felul 1: supa de legume (fara cartofi, fara morcovi) SAU salate diverse asezonate cu iaurt 0% (dar io zic ca daca este degresat e suficient) SAU anghinare sau legume verzi
felul 2: orez complet cu sos de rosii SAU paste integrala cu sos de rosii si busuioc SAUlinte cu ceapa SAU fasole alba sau rosie SAU cuscus integral cu legume (fara carne) SAU legume diverse: conopida, praz etc (vezi legume permise in partea a7-a pg. 4)
felul 3: spuma de fructe (vezi retete de dulciuri la retete montignac mai tarzior in colo ca am de gand sa postez cateva deserturi pt. pofticioase
) SAU fructe rosii: capsune, fragi,mure (nu cirese) SAU branza de vaci sau iaurt.
MASA DE PRANZ: Aici ar fi mai multe de povestit. In general din exemplele de meniuri pe care le-am vazut pranzul este compus dintr-o salata+felul principal mancare compus din carne si legume + un desert care in prima faza este cu precadere iaurt sau branza de vaci. Sau deserturile pe care le voi scrie eu mai tarziu ![]()
Sper sa va fi lamurit intr-o oarecare masura!
Androix spune:
Hai ca pana scriu io un mesaj...![]()
Hai sa va povestesc ce am facut eu la sala azi dimineata: mi-a placut tare mult intrucat nu am mai intalnit nici o slabatura si am avut si un instructor barabat care arata super bine DAR ![]()
![]()
, ne-am dat seama dupa 10 secunde ca am fost colegi de clasa in generala
si am depanat amintiri placute din timpul scolii!
In rest el a povestit pe langa mine si eu am asudat pe langa el. A scos untul din mine fetelor de credeam ca azi la munca nu voi mai putea sa merg dar culmea m-am simtit toata ziua bestial! Plina de energie!
Asa ca azi nici urma de slabaturi, mi-a placut tare si abia astept sa ma duc iar!
Bobita, din cate stiu eu cromul este indicat in curele de slabire dar nu face nimic singur adica fara dieta si fara exercitii.
Va pupez pe toate si sa avem spor la slabit!
Andreea
Claudelu spune:
Eu am slabit intradevar intr-un an de zile 11 kg...am baut in fiecare seara ceai de crusin...e groaznic la gust dar ce nu facem noi pentru frumusete....Si nu am mai mancat dupa ora 17 nimic decat fructe ( mere, portocale, kiwi...fara banane, struguri,etc) si binenteles putin sport ca nu ne strica
Si vara mea a slabit aprox.10 in 5 luni cu usturoi...a baut cate un catel de usturoi dimineata pe stomacul gol...il bei intreg si nu-ti miroase gura...
Incercati-le...sigur dau rezultate
CFloarea
she_wolf spune:
Andreea se pare ca este bine la sala! Spor in continuare si sa nimeresti ca astazi! ![]()
Va multumesc pentru raspunsuri si sunt mai lamurita acum. Intre timp (ca sa fiu mai actolica decat Papa) am umblat prin vreo 5-6 supermarketuri si pana la urma am gasit: lapte cu 0.3% grasime! Uraaaaaaaaa!!!
Drept urmare, de cum am intrat in casa, moarta de sete, mi-am pus o cana si am baut-o, dupa care am mancat cascaval, rosii si o pulpa de pui la rotisor!!!
M-am dat peste cap sa gasesc lapte degresat ca sa-l beau, nu langa cereale cum planuisem, ci langa friptura!!!
Numai eu sunt in stare de asa ceva!
Nu mai spun ca, dupa ce mi-am dat seama, m-am panicat gandind ca, bine, bine, este degresat, dar are carbohidrati si iata! am mancat combinat cu lipide. Dar, din ce spuneti voi reiese ca este ok, asa ca m-am linistit. ![]()
Nu stiu de ce, dar incepe sa mi se para distractiva dieta asta si imi place s-o urmez. ![]()

Claudia
ana_gabriela spune:
Buna fetelor,
va citesc de mult timp mesajele, dar scriu prima data.
Ma numesc Gabi si vreau sa va cer sfatul in legatura cu Montignac.
Am incep regimul montignac pe 20 octombrie si pana acum am slabit doar 2,5 kg( de la 58 la 55,5 kg la 1.62 m).
Am zis ok, asa zice si Montignac, ca slabesti incet si sigur. Dar chiar asa incet? Cand citesc ca unele dintre voi au slabit 10 kg, ma intreb unde gresesc. Nu am facut abateri de la regim aproape deloc si in nici un caz cu dulciuri sau fainoase(am mancat de 2 ori alune).
Am renuntat si la cafea de vreo saptamana.
Credeti ca fructele, pe care la mananc in cantitati industriale, ar putea fi cauza?
De exemplu, la servici in loc de pranz mananc de cele mai multe ori un kg de fructe(mere sau mandarine).
Astept parerile,sfaturile voastre? Voi ce ati facut cand ati trecut printr-o perioada de stagnare?
Eu ma gandeam sa tin cateva zile regimul disociat pe zile(o zi fructe, una legume, una lactate si una carne), poate s-a obisnuit organismul meu cu regimul actual si are nevoie de un sut.
V-am pupat
Gabi