test sarcina+Duphaston
Raspunsuri - Pagina 3
Marcelle spune:
Draga Dorsilia,
Dute la un laborator fa-ti un test de sange HCG care iti indica clar daca esti sau nu insarcinata. Desi eu cred ca esti dupa cate poveseti tu aici si iti doresc din tot sufletul sa fii.
La eco se vede in saptamana 6 un sac gestational, in majoritatea cazurilor nu se vcede inca embrionul.
Dar testul de HCG este sigur.Se face la aropape orice lab privat si cred ca mai poti sa il faci si azi iar rezultatul il ai uneori chiar in aceea zi, depinde de laborator.
Uti tin pumnii si iti doresc mult succes. Sa e dai vestea sigura cate de repede.
Marcela 10 saptamani
anis spune:
Duphastonul nu influenteaza in nici un fel rezultatul unui test de sarcina. El are treaba cu endometrul in nici un caz cu altceva. El hraneste endometrul, endometrul la randul lui creste , deci e viguros si astfel se faciliteaza implantarea ouletului.
Am inteles, tie ti-a iesit testul pozitiv> pai..ma fa inca unul CLEAR BLU. Ciclul iti vine cam la 6 zile maxim dupa ce ai luat ultima pastila. Pregnyl-ul influenteaza un test de sarcina dar asta numai 36 de ore.
Eu nu inteleg nelinistea ta. ESTI insarcinata! Ca sa te calmezi si sa fie bine, ori te duci si faci un test de sange ori stai linistita si astepti cele 6 saptamani pana la eco si te bucuri.
Felicitari!
AniS
anne-marry spune:
mai dorsila si eu cred ca se lasa cu ochisori....doamne...cate fete ne mutam la burtici...mai fa repejor un test. din cate am citit eu mai sus nu pare s contina hcg....sau ma insel......eu zic ca este cu ochisori...fa testul acela mai repede.
pupici dulci...
anne-marry
si...albumul meu cu poze:
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=1513
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
valentinag spune:
Clear Blue se poate face in orice moment al zilei.Costa vreo 170000 parca.
Valentina
Dorsilia spune:
Dragele mele ce sa va spun? Abia imi vine sa cred dar e adevarat! Dumnezeu mi-a ascultat rugamintile si iata dupa ce anul trecut am crezut ca viata mea s-a sfarsit, dupa luni de chinuri teribile, depresii care mai de care mai adanci, perioada in care toti cei dragi mie au ajuns la limita rabdarilor, iata ! Dumnezeu in marea lui putere si bunatate si maretie m-a ajutat sa traiesc si sa vad ca EL mi-a auzit ruga si tocmai aproape de Sfintele Sarbatori am aflat ca sunt gravida. E doar inceputul, stiu, dar inseamna ca EL exista si ne ajuta daca ne rugam din suflet.Eu anul trecut in cruda mea disperare am ajuns pana la a ma revolta si a nu mai crede in nimic si in nimeni. In ultima instanta m-am rugat sa ma ajute totusi daca ma aude si ma vede. Cred ca fiecare dintre noi trebuie sa se roage si sa "ceara" pentru a i se da. Eu sper sa ma ajute si pe mine in continuare sa fac fata si sa fac cum e mai bine.
Acum, de Sfintele Sarbatori care se apropie va doresc numai bine si implinirea dorintelor voastre cat mai repede, ca sa nu ajungeti ca mine sa treceti prin perioadele de crunta tagada.
L
Diana1968 spune:
Buna si multe multe felicitari si o sarcina usoara. Ma bucur enorm pt. tine!!!
In acelasi timp mi-ai mai dat si mie o sansa. Eu mi-am facut testul in a 13-a a zi si a iesit neativ, plus o echo abdominala inf. in a 22-a zi si nu s-a vazut nimic. Azi sunt in a 25-a zi si sper sa fi ramas. Si eu ma chinui de o ramada de vreme. Chiar in luna oct. ce mi-am facut sinura inj. cu pureon si prenyl. Dac nu ma paste o insamantare artificiala.
Inca o dat ma BUCUR PT. TINE!!!
diana