test sarcina+Duphaston

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Draguta mea eu zic sa dai de baut,la asemenea simptome sigur esti gravida!Te rog sa-ti faci un test cit de curind,azi daca poti si sa ne spui cum stai!
Vad ca mosu a facut o gramada de fete fericite,poate te afli si tu printre ele.
Mai mult ca sigur ca da!

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

dragi fete, sa mai fac un alt test tot azi? dar in 27.11. cand am fost la medic nu se vedea la ecograf nimic, de la ce varsta se vede clar sarcina?

Mergi la inceput

n-am pofta de mancare, am un gol in stomac si dorm agitata noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura2001 spune:

Dorsilia din cate stiu eu la sase saptamani se vede clar sacul embrional.Cred ca echo-ul facut ultima data nu avea cum sa iti arate daca esti insarcinata.Acum in schimb cred ca ai sanse sa se confirme sarcina si la echo.Oricum du-te la doctor cat mai repede si vezi ce te sfatuieste.Asteptam vesti bune de la tine!!!!!

Mergi la inceput

am fost la eco in a 33 zi de ciclu, nu era posibil sa vada ceva, mai ales ca mi-a facut eco transvaginal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Daca ai ciclul mai lung,ovulatia se produce mai tirziu de ziua 14,oricum la 33 de zile chiar daca ai fii avut ovulatia in ziua 14 tot nu avea cum sa se vada bb zic eu,abia avea 2 saptamini.Deja acum,in ziua 46 cit esti tu,e posibil sa se vada macar sacul embrionar.Fa-ti testul inca o data si daca poti si o echo., e imposibil sa nu se vada daca esti sau nu.
Valentina

Mergi la inceput

ok, cred ca v-am innebunit deja, dar mie imi fierbe capul de atatea ganduri si mi le revars si eu aici...:)
ce sa zic? o sa fac inca un test si o sa vb cu medicul sa vad ce zice, oricum va multumesc ca mi-ati oferit atata suport deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

am eu prospect la duphaston..ce anume te intereseaza?
uite efecte secundare:
se poate intampla sa apara sangerari de privatie

MirelaV

Mergi la inceput

ma interesa daca poate denatura rezultatul la un test de sarcina, adica sa il faca sa fie pozitiv

Mergi la inceput

cred ca o sa iau o gura de aer, o sa ma calmez, si o sa astept sa vad ce se intampla. Daca continui in felul asta o sa o iau razna si nu foloseste la nimic

Mergi la inceput