test sarcina+Duphaston

test sarcina+Duphaston | Autor: Dorsilia

Link direct la acest mesaj

Buna !
administrarea de Duphaston poate influenta rezultatul testului de sarcina oare? Am terminat administrarea acum 5 zile. Ce ziceti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ti-au iesit 2 liniute,dupa 5 zile de la terminarea duphastonului?
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

da, dar pe prospect scrie ca testul poate fi influentat de diferite boli sau tratamente pentru infertilitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samara spune:

testul de sange poate si el fi influentat? daca nu, fa-ti un astfel de test! Mult succes si sa fie asa cum vrei tu, adica .

Samara care vrea sa fie

Mergi la inceput

pai cred ca si sangele e influentat, doar duphastonul fiind progesteron, se regaseste in sange dupa administrare, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Dorsilia testul de sarcina este influentat doar de medicamentele care contin HCG, gen Pregnyl de exemplu.Vezi ce contine medicam tau si daca nu are hcg in comp. atunci eu zic ca e cu ochisori.

Mergi la inceput

Eu stiu ca dupa 2 zile de cind termini progesteronul trebuie sa-ti vina ciclul.Poate sa dureze si mai multe zile dar in cazuri mai rare.Eu zic ca ceva este,dupa 5 zile si test pozitiv!
Temperatura cum este?
Valentina

Mergi la inceput

temperatura este 37.4, dar nu mi-am mai luat-o si inainte, luna aceasta, mi-am luat-o doar in octombrie cand am urmarit tabelul zi de zi dar cum nu a iesit nimic, am renuntat. Am citit pe net ca duphatonul contine dydrogesteron, progesteron fara estrogeni, nu stiu daca are si HCG...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samara spune:

Am gasit pe net ca o tableta de Duphaston contine 10 mg dydrogesterone B.P. Iar depre Dydrogesterone am gasit asta:(9 beta,10 alpha)-pregna-4,6-diene-3,20-dione. A synthetic progestational hormone with no androgenic or oestrogenic properties. Unlike many other progestational compounds, dydrogesterone produces no increase in temperature and does not inhibit ovulation.

Pharmacological action: progestational hormones, synthetic.

Chemical name: Pregna-4,6-diene-3,20-dione, (9beta,10alpha)-

acum fetele care stiu iti pot spune daca are sau nu Hcg.

Samara care vrea sa fie

Mergi la inceput

Deci ai 5 zile de cind nu mai iei duphaston,adica trebe sa fii cam in ziua 33? ai 2 liniute pe test si temp 37.4? eu zica trebe sa90% eu zic ca estimai fa un test si da-ne vestea!
Valentina

Mergi la inceput

sunt in ziua 46, iar duphaston am luat din data de 30.11 pana in 4.12. sper sa nu fi facut ceva rau, asa mi-a recomandat medicul, in 27.11 cand am fost la consult

Mergi la inceput