Inseminare artificiala [IAS] 4

Inseminare artificiala [IAS] 4 | Autor: anis

Link direct la acest mesaj

Continuarea.....

AniS

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

ANIS, AM CITIT RASPUNSUL TAU CU PRETUL INSEMINARII DE LA MEDSANA, DAR UNDE POTI FACE CU 100 EURO?

Scuze pt. majuscule....am facut la CFR 2 si nu mai vreau acolo, din motive...personale...in alta parte unde as putea sa fac, dar sa vin cu dr. a mea, nu s-o iau de la capat cu alt dr?

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Victoria,
La Giulesti inseminarea costa la spital 2 milioane.
La cabinetul particular costa aprox 100 de euro ( 3 milioane mai exact).
Nu stiu ce nevoie ai de dr tau sa vina.?? El trebuie sa-ti dea tratammentul corect doar si o indicatie , ca iti este necesara inseminarea. In rest nu ai nevoie de ea, fiindca de restul se ocupa embriologul.
La Giulesti dr Cocei e ffff dragutza. Vorbeste cu ea, da o fuga pana la spital si caut-o la cabinetul de sterilitate sau FIV..si spunei exact ce si cum.

AniS

Mergi la inceput

Haideti sa va spun ceva,

Pentru fetele cu sotii cu problema la spermograma si nu numai.
Dr endocrinolog i-a dat sotului sa i-a de la Inst Cantacuzino, SOD NATURAL (suc de orz verde).
La barbat: regleaza afectiunile cu componenta inflamatorie, creste mobilitatea spermatozoizilor, radioprotector si energizant.
La femei: regleaza afectiunile cu componenta inflamatorie(ovare polichistice, chisturi), in rest la fel,adica radioprotector si energizant

Tratamentul se face 30 de zile si se i-a 2 fiole /zi(unul dimineata ,unul seara).

Noi incepem de maine...dr spune ca e f eficient pt reglarea metabolismului (inclusiv hormoni, partea de oxigenare a organelor interne, cat si un f bun vitaminizant).

Noi incercam...offff sper sa treaca si pe la noi moshul anul asta!

A m-ai auzit sau folosit cineva?

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

quote:
Originally posted by anis

Haideti sa va spun ceva,

Pentru fetele cu sotii cu problema la spermograma si nu numai.
Dr endocrinolog i-a dat sotului sa i-a de la Inst Cantacuzino, SOD NATURAL (suc de orz verde).
La barbat: regleaza afectiunile cu componenta inflamatorie, creste mobilitatea spermatozoizilor, radioprotector si energizant.
La femei: regleaza afectiunile cu componenta inflamatorie(ovare polichistice, chisturi), in rest la fel,adica radioprotector si energizant

Tratamentul se face 30 de zile si se i-a 2 fiole /zi(unul dimineata ,unul seara).

Noi incepem de maine...dr spune ca e f eficient pt reglarea metabolismului (inclusiv hormoni, partea de oxigenare a organelor interne, cat si un f bun vitaminizant).

Noi incercam...offff sper sa treaca si pe la noi moshul anul asta!

A m-ai auzit sau folosit cineva?

AniS

Inainte de 89 mama mea a facut o cura cu suc de orz verde. Pentru diverse dar unul din diagnostice era nashpa. Din cauza dereglarilor hormonale.. corpul o luase razna si producea fel de fel de aberatii.

Rezultatele au fost super bune. Eu am o problema hormonala si, dupa ce termin analizele, vreau sa iau si eu.

Roxana&Ruxandra

Mergi la inceput

Nu mai stiu cine ...dar cred ca , CorinaG, ai intrebat ce contine Menogonul, ca sa stii cum sa poti sa le gasesti si sub denumirea din state. Am dat fara sa vreau peste o informatie. In SUA menogonul se cheama Repronex.

Daca nu ai intrebat tu scuze..dar stiu sigur ca a intrebat cineva!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

buna dimineata fetele
Victoria ce problema ai cu spitalul CFR2? te rog sa-mi spui si mie daca sunt probleme(eu tot acolo sunt).la ce dr.mergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codri spune:

Multumesc pt incurajari.
Am facut inseminarea. Acum am iesit de la medic. Nu mai sunt chiar asa de entuziasmata cum am fost data trecuta. Poate sunt mai obosita si nici nu mai vreau sa-mi fac sperante f. mari. O sa vad peste 2 saptamani ce o sa-mi aduca Mosul.
Anis am luat Clostilbegyt, iar de azi o sa iau Utrogestan. Am mai luat de vreo 10 zile Vit.E, pt ca am auzit ca ajuta.
Va doresc tuturor care faceti inseminare luna asta MULTA BAFTA!
si pt toate.

Mergi la inceput

Codri SA DEA DUMNEZEU SA FIE CU NOROC!!!

Da, vit E si acid folic. Acid folic ai luat?
Cum erau foliculii?

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codri spune:

Multumesc Anis.
N-am luat niciodata acid folic. Cum se ia? In ce priveste foliculii, vineri cand am facut ultimul eco, era unul de 20, unul de 18 si unul mai mic. Despre cel mic mi-a zis medicul ca nu crede ca va ajunge la maturitate. Sper sa reusesc cu cel mare. Doctorul m-a tot incurajat si mi-a zis ca o sa fac gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Draga Cornelia,

Nu te ingrijora, probl. mea cu CFR2 e subiectiva...nu are legatura cu actul medical...e intre mine si cineva de acolo...asa ca du-te linistita....Succes,

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput