Mesaje Private disparute !?
Am shi eu o problemutza!Inainte de a intra pe chat astazi,aveam in Outbox 3 mesaje private.Acum o jumatate de ora am primit un alt PM shi cind am mers sa-l citesc,am vazut ca in Outbox nu mai era decit unul din cele 3 mesaje.Am setat Inbox shi Outbox pe aceeashi pagina ca sa-mi fie mai ushor shi de aceea mi-a sarit in oki lipsa celor 2 mesaje.Ma putetzi lamuri shi pe mine UNDE shi CUM au disparut aceste mesaje???
Va multzumesc anticipat shi ashtept un raspuns,
Eddy & Antonia Naomi
Raspunsuri
cl spune:
Eddy, si mie mi s-a intamplat, mi-a disparut un mesaj din Outbox, fara sa-l sterg!
Claudia
cataghe spune:
Fetele, nu cumva v-ati depasit limita aia de 20 de mesaje? Zic si eu...
Pa!
Catalina.
This is the first day of the rest of my life!
EDDY spune:
Nope!Pe 4 Decembrie aveam in Inbox 4 mesaje iar in Outbox 3 mesaje.Din cite-mi amintesc eu,ADMIN spusese ca putem pastra 10+10 dar eu niciodata nu tzin asha multe,caci nu shtiam cite mesaje putem primi.La inceput ADMIN a spus 10 shi eu am ramas cu ideea asta shi de obicei daca un PM il consider important,il printez shi dupa ce raspund,il shterg.Ieri am golit ambele PM-box,pentru a fi sigura ca-s goale.Oricum,SHTIU SIGUR ca cele 2 mesaje disparute NU le shtersesem!
Eddy & Antonia Naomi
Camelia spune:
Daca e vorba de paranormal, atunci m-a atins si pe mine .Mi-au disparut si mie mesaje din outbox .Sunt absolut sigura ca nu le-am sters eu.
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
Oana_B spune:
Hehehe..cre' ca umbla niscai spirite prin privatele noastre si eu am patit azi chestia asta. Aveam si eu doua mesaje mititele in outbox si p-alea mi le-au furat fantomele.
Oana_B
nadina spune:
Mey sa vedeti cand oti primi reply-uri de la
Nadina
"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)