ACASA de Craciun!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Shi noi,shi noi plecam ACASA unde v-om sarbatori Craciunul ,Revelionul,botezul lui tero-chan shi ruperea turtei.O luna jumate o tzinem numai intr-o veselie !
De saptamina viitoare,incepem distractziaaa !!!

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Distractie placuta de sarbatori si ginditi-va si la noi.Ce dor imi e de acasa de sarbatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Multumesc tuturor pentru urari (ale mele catre voi o sa le fac un pic mai tarziu). O sa ma gandesc cu mult drag la toti cei care nu vor putea sa petreaca Craciunul ACASA anul acesta, dar macar virtual, prin ganduri, tot ne vom intalni...ACASA.

Cu mult drag,

scarmanus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Oh, sarbatori frumoase si numai fericire!!! Craciunul e sarbatoarea care-mi face un dor nespus de romania. Cat mi-e de dor de vocile copiilor colinzand pe la ferestre, cat mi-e de dor de mirosul de colaci copti si de cozonac, cat mi-e de dor de ... de tot! Savureaza si gandeste-te si la noi, ceilalti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crism spune:

Si noi mergem acasa de sarbatori...
Imi vine sa plang numai la gandul ca voi fii acolo!
Sarbatori fericite la toti!

Cristina, sotia minunatului Sean, mamica la doi pitici frumosi, Connor Ryan 3 ani siElena Maria 8 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Si noi plecam acu,pe 5,dar ne intoarcem pe 22 decembrie,sa facem sarbatorile aici...si de-abia astept sa plec...off,doua saptamini o sa treaca atit de repede

Iren&Bogdanelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Si noi plecam acasa. De fapt, cu exceptia primului an in Canada, cand venisem de doar 3 luni, am fost mereu acasa de Craciun si Anul Nou. E atat de diferita atmosfera acolo...simti ca e sarbatoare cu adevarat nu doar cateva zile libere de la serviciu (care oricum aici sunt mult mai putine).
La anul in schimb probabil vom fi si noi in categoria celor ce suspina dupa sarbatorile acasa, caci bebe va fi mic si nu vrem sa ne asumam riscul unui drum asa lung iarna.

Irina si bebe(ii?) din burtica

saptamana 14 (DPN 9 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Aproape va invidiez pe cele care plecti de sarbatori ACASA! Si pentru ca ve-ti auzi colinde, si ve-ti impodobi bradul cu familiile si ca bunatatile de pe masa de Creciun vor avea al gust , adica gustul inconfundabil de acasa!
Dar va doresc sarbatori fericite si sa petreceti cu bine!
LA fel tuturor prietenilor virtuali de pe acest forum, va doresc CRACIUN FEICITsi sa aveti parte de niste sarbatori de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

este cel de-al cincilea craciun pe care-l fac departe de casa si de zapada si de colinde si de gutuile lu maicamea si de pomana porcului si de toti cei dragi mie ,uneori ma gindesc ca m-am schimbat si ca mi-a impietrit inima dar cind ma asez la masa insa in seara de craciun simt un gol imens in suflet si nu pot sa ma abtin sa nu oftez ,ferice de voi cei care aveti posibilitatea sa va intoarceti acasa fie si numai de craciun,sa fiti iubiti ,fericiti si sa va intoarceti sa ne povestiti sarbatorile de acasa,va asteptam cu drag,

Aura&Luca,20 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micosi spune:

Draga Scarmanus, vii in tara sa-ti incarci bateriile ?
Foarte bine.....vezi sa nu uiti si de celelalte baterii
unde mai gasesti tu un vin asa de bun ca cel din Ro (facut la sat, fara conservanti)?
Craciun fericit !

Mergi la inceput