Am simti nevoia sa-mi exprim si virtual bucuria ce ma incearca la gandul ca anul acesta vom petrece sarbatorile de Craciun in Romania. Tropaiesc de bucurie ca un copil caruia i s-a dat o acadea si ma gandesc cu emotie ca anul acesta voi auzi colinzi in romaneste, si ma voi tavali in zapada si mi se va face frig de atata iarna!
As vrea sa aveti si voi aceeasi bucurie ca si mine, dar daca nu, sunt gata oricand sa spun "ce dor mi-a fost de ACASA!" in numele vostru
Cu mult drag,
scarmanus
Si noi vom petrece Craciunul acasa...de-abia asteptam si colindele si atmosfera si tot
Cristina
Sunteti niste fericiti voi cei care reusiti sa petreceti sarbatorile acacsa. Noi nu vom fi anul acesta in Ro. Sa va ganditi si la noi, cei departe si cu dor de casa!
Sarbatori fericite!
Laura, mama lui Andrei
Of!!!!!!!!!Ce dor imi e de casa mai ales in perioada sarbatorilor.
Sa va ganditi si la noi cei departe si cu mare mare dor de casa.
Anita+bb Rachella 32W
Chiar daca suntem veniti aici de curand si suntem pentru prima data plecati de sarbatori de acasa,iti spun ca esti o super fericita si sa te bucuri cat poti si gandeste-te si la noi cei plecati de langa cei dragi .
DA DA si la noisi voua distractie placuta in tzarasi sa reveniti cu amintiri placute din Romania
Eryka & sufletzelul din burtica---> (15 saptamani)
Numai bine ,,si sa petreceti orice clipa la maxim.......
Elena cu burtica 37 saptamini
http://community.webshots.com/user/elenalove27