fetele din Germania, cum trimiteti bani acasa ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Da, se pot trimite si documente.De aici, din D, costa 10 euro plicul.

quote:
Originally posted by CameliaS

Vroiam sa va intreb si eu ceva. Dar daca as vrea sa trimit un plic ( cu invitatia pentru mama ) as putea sa o fac cu cei de la Atlassib?
Camelia & bb Daniele

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaS spune:

[quote]Originally posted by Camelia

Da, se pot trimite si documente.De aici, din D, costa 10 euro plicul.

Multumesc . Maine dimineata am sa sun la agentia de aici din Firnze sa vad si in cat timp ajunge ( daca trimit recomandata sau paravion(parca se chiama asa) am inteles ca ajunge dupa o saptamana).
O seara buna.
Camelia&bb Daniele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

multumesc Katink pentru precizarile amanuntite.

Roxy si Cristi cel vorbaret

huianur
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Cu autocarul se pot trimite si pachete cu cadouri, documente, bani.. cat costa in fiecare caz nu stiu precis, dar pentru pachete cum mai trimitem noi (cu dulciuri si cafea) platim 1E/kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

La Eurolines un plic cu documente costa 5E, atata am platit noi in vara cand am trimis o invitatie in Romania.

Pupici,
Katink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Multumesc si eu Camelia, Katink pentru lamuriri.
Pana ajung sa-mi fac cont la o banca, o sa incerc sa trimit cu atlassib.

Va pup,

Elena&Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

chestia cu contul e destul de avantajoasa, intrucat cursul la care scot parintii din Ro e f bun si se elimina astfel comisioanele bancare. Nu e vorba de cursul oficial ci de cursul interbancar, care pt cineva care scoate lei de la automat (si noi tot de la BCR) dintr-un cont in valuta - e f bun. Noi asa am facut cand am fost in tara, am luat putintei bani la noi si am scos direct lei. In felul asta scapi si de casele de schimb.
pupici!

PS: e suficient sa faci tu cont aici, faci 2 carduri ca sa trimiti una in tara si gata. Deci nu e nevoie de cont in tara. Scuze daca am insistat pe explicatii mai mult decat era nevoie, am vrut sa fiu sigura ca vb despre acelasi lucru.

Cristina, mamica cu burtoaie

Mergi la inceput