Probleme cu rinichii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

A, am uitat... dupa ce rezolva problema si e iar sanatos, exista si un tratament naturist, pe care mi l-a recomandat si mie cineva, ca sa nu mai ajung la asa ceva:
– ceaiuri cit mai multe, cam 2.5 litri pe zi, facut din: ceai de papadie, soc, ceai diuretic 2, cozi de cirese, coada soricelului (bine ar fi daca ar putea sa bea doua cani mari dimineata pe stomacul gol).
– masaj la talpi in fiecare seara cu uleiuri esentiale (am uitat care e cel mai bun, cred ca cel de pin, eu acum fac cu ce am in casa). Exista anumite puncte pe talpa care sint legate de rinichi, ai nevoie de o harta cu talpile, eu aveam una in tara, cred ca ai putea sa o gasesti pe internet daca dai o cautare pe Google).
– culoarea portocalie este foarte buna, eu purtam prin casa si noaptea un fular portocaliu in jurul mijlocului, oricum rinichii au nevoie de caldura (de fapt si acum il mai pun cind simt ca ceva nu e in regula).
– vara, in august, adica in perioada pepenilor verzi (de apa), e bine sa faci baie noaptea, intre orele 2-3 (atunci rinichii functioneaza la maxim), in apa calduta si in acest timp sa maninci pepene, cit poti de mult.
Poate ti se par prostii, mie asa mi s-au parut cind am primit prima data aceasta reteta, dar da roade, nu am mai avut probleme cu rinichii de vreo 3 ani (si in acest timp am purtat si o sarcina, cind saracii de ei au trebuit sa functioneze dublu), ultimele doua analize mi-au iesit foarte bine.

P.S. Ca sa vada daca este infectie urinara, trebuie sa faca analiza la urina, urocultura (eu o faceam in Bucuresti la Medsana, repede si corect, ciar daca nu era gratuit).

Cornelia, mamica Agatei

Mergi la inceput