Probleme cu rinichii

Probleme cu rinichii | Autor: lulu75

Link direct la acest mesaj

Tatal meu are probleme cu rinichii. La unul are o piatra iar la celalalt nisip. Desi face tratament de o luna nu se vede nici o imbunatatire. Are frisoane si dureri. Ma puteti ajuta cu o reteta naturista sau sa imi recomandati un medic care sa il consulte?

Luminita

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Eu am avut probleme cu rinichii - infectie urinara - si am mers la Medicover la dl. dr. Laurentiu Dasca care, dupa un set de analize mi-a prescris un tratament ce m-a rezolvat.
Sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Trebuie sa mearga la un urolog. Din pacate nu stiu nici un nume dar as incepe cu o policlinica particulara unde sa-i poata face o analiza rapida a urinii pentru infectie urinara (mai ales daca spui ca a inceput sa aiba si frisoane).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

quote:
Originally posted by amuleta

Trebuie sa mearga la un urolog. Din pacate nu stiu nici un nume dar as incepe cu o policlinica particulara unde sa-i poata face o analiza rapida a urinii pentru infectie urinara (mai ales daca spui ca a inceput sa aiba si frisoane).

A mers la un urolog si a facut si urocultura dar tot nu cedeaza durerile si frisoanele, iar piatra nu coboara

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

Buna!
Doctori competenti, urologi sunt la spitalul Panduri, langa calea 13 Septembrie, acum se numeste spitalul "dr. Teodor Burghele". Ti-l recomand cu toata incredere pe dr. Ionut Chira. E un medic ft. atent, isi trateaza ft. bine pacientii.

Multa sanatate tatalui tau!

Alina

http://community.webshots.com/user/alina_constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Daca dupa o perioada de asteptare de 2-3 saptamini durerea tot nu cedeaza-asta presupunind ca nu are infectie, ca atunci nu astepti atit- piatra trebuie scoasa. Fie cu unde de soc din exterior fie cu un cateter introdus prin uretra, in functie de locatie. Mi-aduc si eu aminte de Panduri, avea o sectie buna de urologie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Va multumesc!

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Sa i-a Rowatinex, e special pentru pietre la rinichi, si e foarte bun.
Eu l-am folosit cu succes.

Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=tot+cu+animalute&mid=224&cid=1083

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariailin spune:

Si mai e un tratament alternativ - reflexoterapia. Daca ai inceredere in asa ceva merita. Eu am fost la o tipa fara sa-i spun ce ma supara si mi-a spus imediat ca am avut probleme cu rinichii. Pe scurt transforma pietrele in nisip si stimuleaza eliminarea acestuia. Cica se formeaza in talpa depuneri asemanatoare celor de pe rinichi in zona corespunzatoare lor din talpa. Mai stii..... Nu m-am mai dus la medic sa vad daca s-a rezolvat piatra ca am fost la reflexo pentru altceva.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roossa spune:

Cred ca nu am 2 luni de la ultima criza de rinichi.Durerea ma mai lasa datorita MIdocalmului,iar criza am trecut-o cu NO-SPA 40MGSI NOLICIN.MULTA SANATATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Eu am avut mari probleme cu rinichii vreo patru ani la rind, din cauza pietrelor care se depuneau acolo. Am fost internata de fiecare data la Panduri si sint de acord cu Alina ca sint medici unul si unul, incepind cu profesorul Noica, pentru mine va ramine mereu un domn in adevaratul sens al cuvintului. Am fost pacienta dr. Chira, care desi tinar este foarte bun (el mi-a sfarimat piatra cu ajutorul „ciocanelelor“ cum se spune pe acolo, adica cu ultrasunete). La felul cum ai descris problemele tatalui tau, eu cred ca are o infectie urinara netratata cum trebuie, care poate sa fi fost provocata de blocarea pietrei undeva in rinichi. Trebuie sa capete de urgenta (orice problema grava la rinichi poate sa duca la blocarea lor, lucru extrem de periculos pentru viata) o trimitere de la medicul de familie sau sa ajunga intr-un fel sau altul la Panduri. Jos, in spital (nu mai stiu, parca la demisol), exista un departament unde poate sa-si faca toate analizele foarte bine (daca nu are trimitere, s-ar putea sa plateasca si nu e chiar foarte ieftin), ca sa vada exact care e problema cu piatra aia. Ultima data am avut o chestie asemanatoare, o piatra relativ micuta, dar care era blocata in pliurile rinchiului, impiedicindu-l pe acesta sa functioneze normal, de aici si infectia urinara pe care am facut-o. Doctorul de familie mi-a dat o trimitere pentru urologie ca sa fac urografie, am facut-o, apoi mi-a spus ca piatra e mica si nu trebuie sa iau nimic, doar sa beau lichide. Dar acest lucru nu era tocmai bun, cind ai colici renale trebuie tocmai sa nu bei lichide multe ca sa nu fortezi rinichiul sa lucreze... Ma rog, pina la urma m-a luat salvarea de la servici pentru ca imi era foarte rau si aveam 40 de grade febra si i-am cerut medicului de pe ea sa ma duca la Panduri, nu la Urgente. Nu vreau sa te sperii si pe tine, dar pe mine m-au speriat cind mi-au certat ca am stat pina in ultimul timp si mi-au explicat ca se poate ajunge la blocaj renal, urina intrind astfel in singe si nu dureaza decit 15 minute pina cind organismul cedeaza. Ii doresc sanatate multa tatalui tau si trimite-l de urgenta la spital, te rooog!

Cornelia, mamica Agatei

Mergi la inceput