Pot sa alaptez cu febra???

Pot sa alaptez cu febra??? | Autor: Vistiana

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici cu experienta,ati alaptat vreodata bb-ii cu temp.38-39?
O tin tot intr-o febra de o saptamana si nu-mi scade orice-as face (metode naturiste).Unii medici mi-au spus ca am voie sa alaptez altii ca nu.Pana la urma am alaptat asa ,ca mi-a fost frica sa nu se intarce daca ii dau biberon.Pana acum pare sa nu fi patit nimic mititica,dar,aveti idee,ce-ar putea pati?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dcm spune:

unele viroze sau infectii se transmit prin alaptat. tu stii de la ce ai facut febra asa mare? ar trebui sa iti tratezi mai agresiv febra si sa nu stai zile in sir cu 39 pentru ca alaptezi. pina la urma, daca nu iti trece dute la doctor, macar sa stii sigur ce ai tu. si tot un doctor iti poate spune daca se transmite sau nu prin alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vistiana spune:

Am fost la 4 medici:
1.gripa,s-o las ca trece singura
2.ampicilina-pe prospect scrie ca nu.-i voie!
3.sa mai astept
4.nu stiu!
Deci nu m-a lamurit nici unul si nici sa ies din cASA prea mult nu-mi vine sa mai merg si pe la altii,asa ca:NU STIU CE SA FAC!
cred totusi ca e o bronsita pt ca tusesc dar nu pot sa iau medicamente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

vistiana, cand fetitza mea avea doua luni am facut o infectie la sani cu 39 febra.mi s-a dat oxaciclina si mi s-a spus ca pot alapta ceea ce am si facu si bb a fost ok.febra in sine nu face rau depinde de antibioticul luat.consulta mai multi medici.
sanatate multa

cristiana si bb Theodora Alexia

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danoana spune:

Suflete, eu am patit la fel si pana la urma am alaptat pentru ca n-am avut incotro.Mie mi-a trecut febra cu Paracetamol(Panadol) si Algocalmin si metode traditionale(frectie cu Carmol si ceaiuri multe).
Pitica, slava cerului, n-a avut nimic.Te sfatuiesc insa sa incerci sa porti o masca asa cum sunt cele folosite de chirurgi ca sa nu ii dai si ei.
Sanatate, Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Draga mea, poti sa alaptezi.Eu am avut toata sapt. trecuta febra, mi-a trecut cu multe ceaiuri, Paracetamol si Algocalmin, eram cat pe-aci sa iau Belladonna CH7 homeopat, dar mi-a trecut inainte.Am purtat masca si fetita nu a luat boala.Sa nu fie febra 40, ca se frige cu laptele!
Sanatate!!!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Am uitat, pentru tuse ia sirop din muguri de pin.Eu am scapat f. ieftin datorita siropului!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarikaStefan spune:

Ia Algocalmin, nu este daunator, metoda traditionala pentru combaterea febrei sosete cu otet sau spirt in picioare seara la culcare, masca sa nu transmiti daca este viroza, iar efect la copil poate apare diaree. Sa nu fie infectie microbiana . si consuma multe lichide, ceaiuri in special.
Insanatosire grabnica!!!
Mari.sm:)e

Mergi la inceput

Buna fetelor,va multumesc pt raspunsuri.M-ati linistit spunandu-mi ca pot sa alaptez cu febra.Desi nu a patit nimic mititica si ii dau cu 38-39 de 8 zile,mi-era teama sa nu apara ceva mai tarziu.Eu am luat algocalmin si panadol in primele 2 zile si era cat pe-aci sa-mi pierd laptele,eram disperata!Acum iau si eu de ieri Belladonna ch9 dar inca tot nici un rezultat.O fi normal ca o gripa cat o fi ea de gripa sa dureze atat si sa nu cedeze febra? (nici cu sosete cu otet,frectii cu carmol,ceaiuri multe,sirop de ceapa,de ridiche,"sauna" la dus,etc)
Va pup...numai sa nu va dau gripa!:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dy spune:

Eu am avut febra 39.6 cand avea bb Cezar 1.5 luni si medicul mi-a interzis sa-i mai dau sa suga. I-am dat Milumil (pana atunci nu pusese tetina in gurita) timp de 1 sapt, perioada in care eu am facut gentamicina, 1 la 6 ore injectabil si m-am muls. Dupa o sapt am reluat alaptatul si acum la 9 luni inca mai papa titi.

Dy - mami de Cezar si sotie de Danut

http://community.webshots.com/user/dienuta101

Mergi la inceput

Sunt tot fierbinte, suna-ma acum!...fac haz de necaz!
Dy,poate ai avut noroc,mi-e frica sa nu mai vrea pe urma sa-mi primeasca sanul,am auzit ca se intampla si asa.
Cunoaste cineva un medic homeopat bun?

Mergi la inceput