Pot sa alaptez cu febra???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns orzu irina spune:

Buna ! Incearca cu ceai avand multa lamaie, frectie sanatoasa cu spirt+ carmol (ai grija cu mirosul spirtului la bebe), lapte firbinte + galbenus de ou.sanatate. Eu una n-as lua antibiotice.

orzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana spune:

38-39 pentru 8 zile nu e deloc normal. Cred ca trebuie sa iei un antibiotic. Du-te la medic sa-ti prescrie unul care nu e contraindicat in timpul alaptarii.
Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adria_ spune:

Draga Vistiana,
eu stiu ca nu poti alapta cu temp. peste 38. Ar fi trebuit sa mulgi laptele si sa-l fierbi.
La mine functioneaza tratamentul cu vit. C. Un tub (20 de pastile) pe zi. Vreo 2 zile. +Paracetamol. Daca nu suporti vit. C manaca lamaie. e mai sanatoasa. Ar trebui sa-ti scada febra asa.
Sanatate multa
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Si am avut o data febra mare (nu stiu exact, dar peste 38) in primele luni de alaptare, am luat Daleron C, pe baza de paracetamol si vit.C si am continuat sa alaptez, plus ca mai puneam si masca pe fata si ceapa taiata in camera bebeului...
oricum, cred ca e mai bine sa vb. cu medicul si sa vezi ce-ti zice el

Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz
Album:http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Danut+la+2+ani&mid=1214&cid=2250

http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vistiana spune:

Va raspund tot cu febra!Acum urmez un tratament de la dr.Chirila(naturist),sa vad daca rezolv ceva.Poate ma duc sa-mi fac niste analize.Am deja 11 zile cu febra continua,dar slava Domnului,copiii sunt bine,chiar daca pe micuta am alaptat-o asa.Va pup!

Mergi la inceput

Va raspund tot cu febra,sun deja 11 zile!Acum urmez un trat.de la dr.Chirila(naturist).O sa-mi fac niste analize.Slava Domnului,micuta e foarte bine.Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Febra asta prelungita nu este in regula!
Trebuie sa iti iei inima in dinti sa ii descoperi cauza. De cand ai nascut? Poate e vreo infectie de dupa nastere?
Daca nu scapi de ea de atata timp, TREBUIE sa incepi cu un antibiotic. Nu exista nici unul pe care sa scrie ca e bun daca alaptezi, dar totusi unele sunt prescrise de medici. Problema este ca antibioticele scad lactatia, deci e posibil ca dupa tratament sa te trezesti fara lapte.

Sanatate multa!
Boga

Mergi la inceput

Medicii nu stiu sigur ce am, m-am hotarat totusi sa iau amoxicilina. Mi-e tare frica sa nu pateasca bebe ceva de la antib.sau sa nu-mi pierd laptele,dar se pare ca nu mai am alta cale,nu-mi trece si pace! A mai luat cineva amox. alaptand bebe asa de mic(a mea are 2 luni),a patit ceva?

Mergi la inceput