Cadou de Craciun pentru sot

Cadou de Craciun pentru sot | Autor: lulu75

Link direct la acest mesaj

Se apropie Craciunul si nu prea stiu ce cadou sa ii cumpar sotului meu de Craciun.
Voi ce le cumparati?

Luminita

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina73 spune:

Astept si eu nerabdatoare raspunsuri la subiectul asta!! Si eu sunt in acelasi impas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Am sa-i cumpar un breloc pentru keile de la mashina.Daca nu gasesc gata facut,am sa-i comand unul cu medalionul din aur alb shi Toyota scris central cu...aur galben,cred.Sper numai sa fie gata in timp.

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Eu de curand i-am cumparat, asa fara nici o ocazie, un portofel de piele de care avea mare nevoie. E o idee pentru voi.
De cumparat ii voi cumpara o umbrela barbateasca, la fel de utila ca si portofelul.
Restul bugetului va fi pus la saltea pentru bb care va veni in februarie !
Adrianain 30 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Eu ma gandesc sa-i cumpar butoni ptr camasa...de aur sau argint, sa vad ce gasesc mai dragut.

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Draga Luminita,

Intrebarea este dificila, printre altele pentru ca tine si de buget. Tu cat poti cheltui anul asta, ca sa putem sa iti dam idei utile? Asa, doar dc. spunem noi ce am luat sau ce vom lua, poate sa nu se potriveasca cu ceea ce vrei tu.
De regula eu ii cumpar sotului meu imbracaminte, cate un pulover frumos de multe ori si e mereu nevoie ca le strica in fiecare an, altadata parfum pentru ca tare ii mai plac astea, deodorant nu'sh de care, ceas, aparat de ras din ala electric, apoi urmeaza multe dulciuri care sa arate cat mai bine (poate chiar mai imp. decat gustul :)), sampanie, ma rog d'astea, care vin pe langa "cadoul principal". Anul asta a fost diferit, i-am luat un laptop, pentru ca a inceput sa aiba mare nevoie si va avea tot anul urmator dupa cat se pare. Oricum trebuia luat. Voi adauga dulciurile si bauturica.

Numai bine si la cat mai multe cadouri frumoase.

Lia

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Draga Luminita,

Intrebarea este dificila, printre altele pentru ca tine si de buget. Tu cat poti cheltui anul asta, ca sa putem sa iti dam idei utile? Asa, doar dc. spunem noi ce am luat sau ce vom lua, poate sa nu se potriveasca cu ceea ce vrei tu.
De regula eu ii cumpar sotului meu imbracaminte, cate un pulover frumos de multe ori si e mereu nevoie ca le strica in fiecare an, altadata parfum pentru ca tare ii mai plac astea, deodorant nu'sh de care, ceas, aparat de ras din ala electric, apoi urmeaza multe dulciuri care sa arate cat mai bine (poate chiar mai imp. decat gustul :)), sampanie, ma rog d'astea, care vin pe langa "cadoul principal". Anul asta a fost diferit, i-am luat un laptop, pentru ca a inceput sa aiba mare nevoie si va avea tot anul urmator dupa cat se pare. Oricum trebuia luat. Voi adauga dulciurile si bauturica.

Numai bine si la cat mai multe cadouri frumoase.

Lia

ruxij

Draga mea stii vorba aceea: "Si frumos si ieftin". Nu am bugetul foarte mare pentru ca urmeaza sa plec in Elvetia la sotul meu si costa drumul o gramada de bani. In functie de momentul in care voi primi viza voi alege si cadoul pentru el. V-am intrebat pe voi ca sa vad ce cumparati si sa fac alegerea cea mai buna pentru sotul meu.

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boubba spune:

La mine a cazut tocmai bine pt ca i s-a stricat casetofononul de masina asa ca am sa-i fac cadou unul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

quote:
Originally posted by boubba

La mine a cazut tocmai bine pt ca i s-a stricat casetofononul de masina asa ca am sa-i fac cadou unul...

Sigur o sa se bucure pt acest cadou!

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

de cand sunt maritata sunt mereu in dilemapt ca este nascut pe 1 ianuarie!!.....anul trecut am scapat ca abia nascusem de o luna si n.am putut sa ies din casa,acum doi ani i.am luat de Craciun o rama de fotografii foarte frumoasa si o pereche de chiloti cu ata in fund,un fular frumos si o sampanie..parca atat..si cu un an inainte eram la departare de mii de km..
dar anul asta...nu stiu ce sa fac.
si ar trebui sa.i iau doua daruri???

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Aoleu mai fetelor,da ce sa zic eu?Ca al meu nu poarta ceas,nici camasi si nici pulovere.Are parfumuri vreo trei,si nu le foloseste.Breloc pentru cheile de la masina? Nu-l intereseaza prea tare,casetofon in masina avem, eventual alta masina????
Grea dilema si zau ca habar n-am ce sa-i iau!!!!
Ajutoooooooooor!!!!!

Corina si Anna nazdravana

Quand on veut une chose, tout l'univers conspire à nous permettre de réaliser notre rêve.
( Paolo Coelho)

Mergi la inceput