Cadou de Craciun pentru sot

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Eu i-am luat anul asta un DVD, da' cred ca l-am luat mai mult pt mine ca eu sunt aia care petrece mai mult timp la TV. I-am mai luat o pereche de cizme ca-i trebuiau pt temperaturi foarte scazute si mai vreau sa-i fac ceva confectionat de mine care sa-l implice si pe bebe. E ceva din gyps in care o sa-i imprim o manuta si un piciorus al lui bebe si o sa scriu ceva sub. E in forma de inimioara si cred ca-i va placea lui tati.
Haine , parfumuri, nu-i mai iau pt ca are si nu le poarta. Parfum pune o data in Paste iar haine are cateva pe care le poarta si restul sunt neincepute.

Adela
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela%20P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikita73 spune:

Eu la al meu sot care are de toate ii cumpar lucruri care se folosesc oricum: chiloti de marca , maieuri, sosete, deodorant sau crema de ras mai scumpe, carti care stiu ca-i plac, CD-uri cu muzica etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

fetele..eu ce fac totusi cu Craciunul si ziua lui una dupa alta(adica pe 1 ian e nascut..si..aoleeeu si tata e Vasile)
ce idei aveti?

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Mamica dulce, sotului tau poti sa ii iei doua cadouri, dar ca sa se diferentieze intre ele si sa se bucure de fiecare in alt fel, precum si ca sa nu faci o gaura prea mare in buget, ai putea sa ii iei un cadou mai consistent (haine/electronice/...) si unul simbolic (ceva facut de mana ta/ o rama frumoasa cu o poza cu voi doi si bebe/ o jucarie care sa intruchipeze un obiect pe care el il foloseste mult).

Eu i-am luat prietenului meu un ceas desteptator cu radio, de curand a trebuit sa-l arunce pe cel pe care il avea si m-am gandit ca numai bine o sa-i prinda. Iar tatalui meu i-am luat un PDA (personal desk assistant), am investit mai mult decat de obicei, dar m-am gandit ca o sa se bucure foarte tare si o sa ii fie de folos.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nick51 spune:

Eu i-am luat un DVD player pentru ca asta isi dorea si i l-am dat de mos Nicolae sa fie pentru ambii mosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinaelena spune:

Noi nu stam prea bine cu bugetul ca avem de cumparat multe cadouri ,dar m-am gandit f.mult si cred ca o sa imi fac o poza cu printesa noastra asa mai deosebita pe care sa scrie un motto frumos sa o poarte cu el in portofel.

Corina si bb Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Eu i-am cumparat un set de boxe surround dolby 5.1, am gasit in Aldi (pentru calculator sau DVD player) si erau surprinzator de ieftine......

Cu bine,
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Poate o sa vi se para pragmatic mesajul meu insa in caz de dilema si daca chiar nu stiti ce sa luati, eu as opta pentru certificatele-cadou. De exemplu sotul meu este pescar si intodeauna are nevoie de "ceva mic" de la magazinul specializat in asa ceva. Insa cum eu nu as sti ce sa-i iau exact, ii ofer un certificat cadou de o anumita valoare de acolo si astfel isi poate lua el linistit ceea ce-si doreste. Asta se aplica peste tot va dati seama ! Insa cu certificatul se pot oferi si dulciuri sau ceva simbolic facut de noi, sau chiar...o cina speciala pentru cel iubit !
Succes !

Adina si Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Eu o sa-i iau un DVD cu formatia preferata, Iron Maiden. L-am auzit de curand spunand (si ii straluceau ochii!!!) ca si-ar dori unul.
O sa mai pun pe langa DVD ceva maruntis, dar nu stiu inca ce...
De mos Nicolae i-am dat un paharel din cele cu desene si inscriptii haioase, o carticica mica si tare draguta cu "quotations for someone special" si o cutie cu bomboane cu whiskey.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce

de cand sunt maritata sunt mereu in dilemapt ca este nascut pe 1 ianuarie!!.....anul trecut am scapat ca abia nascusem de o luna si n.am putut sa ies din casa,acum doi ani i.am luat de Craciun o rama de fotografii foarte frumoasa si o pereche de chiloti cu ata in fund,un fular frumos si o sampanie..parca atat..si cu un an inainte eram la departare de mii de km..
dar anul asta...nu stiu ce sa fac.
si ar trebui sa.i iau doua daruri???

Ei, ziua lui BB este pe 16 decembrie, asa ca am mos Nicolae, ziua lui de nastere si Craciunul, si in plus il cheama si Cristian asa ca este si ziua lui de nume!!! RUINA! Bineinteles cadouri diferite pentru fiecare ocazie, doar toti avem parte de asta, nu? Ce sa faci daca la unii "zilele" sunt cam inghesuite...

Claudia

Mergi la inceput