ii e frica sa faca kk ?!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

Dragi mamicute,
azi nu am mai mers la medic , ca intre timp s-o racit si ii curge nasul ca la robinet. A reusit insa sa faca si kk ( dupa 3 zile cu lactuloza)si iarasi de data asta fara dureri. I-am pus pe cap coronita stralucitoare, am ris in hohote, si am dat repede telefon la tati la servici.
o sa va mai scriu.mergem la medic neaparat,oricum, sa intreb de fisura, intre timp trebuie sa soseasca si analizele de scaun de la lab.
va pupa ,ana si Nati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Draga Ana, eu te-as sfatui cand mergi la medic sa ceri sa i se faca irigografie - cu ajutorul clismei i se baga un lichid alb de contrast in intestin, apoi se face radiografia, se duce copilul la oala sa scoata din el acel lichid si iar se merge la radiografie. Numai in acest mod se pot depista eventuale anomalii ale intestinului gros, cat si fisurile interne, care la controlul extern nu sunt vizibile.

Noi asa am patit-o, desi Danut avea kk destul de moale, cam ca mustarul, facea o data la 2 zile, fara sangerari dar cu dureri mari, tipete, transpiratii abundente, ca mi se rupea inima langa el. Am facut investigatie completa la spital si diagnosticul a fost de-a dreptul socant pt mine: strictura anala congenitala (are o portiune de intestin mai subtire decat trebuie) cu formarea fisurilor anale cronice, cu urmari psihofiziologice, in sens ca din cauza durerilor cand face scaun, el se abtine sa nu faca kk, care dupa 24 ore se intareste si ingreuneaza eliminarea scaunului.
Am facut tratamente cu fermenti, cu tot felul de bacterii, comprese cu parafina...
Vara a fost mai bine pt ca manca multe fructe, acum toamna am mers iar la dr. si a zis ca trebuie sa mergem sa facem un tratament de stimulare a peristalticii, desi in martie cand am facut investigatie, mi-a zis dr. ca peristaltica intestinala e fff buna, dar pt ca puiu face acum fara probleme in fiecare zi nu am mai mers ca sa nu-l chinuiesc degeaba...Oricum, la Danut fisurile (2) sunt deja la exterior...
Oricum, dr. a zis ca in majoritatea cazurilor, lumea nici nu stie ca are asa anomalie, pt ca nu este deranjata de fel...si ne-a dat si speranta ca s-ar putea sa treaca de la sine, ceea ce eu sper fff mult. In caz contrar, va trebui sa recurgem la operatie plastica de schimbare a formei acelei portiuni de instestin gros...
Multa sanatate pt puiul tau si tine-ne la curent...

A...am uitat sa-ti zic ca si puiul meu are 2 ani si aproape 3 luni, problema insa a fost depistata mult prea tarziu pt tratarea ei medicamentos sau cu masaj, la 1 an 3 luni, caci pana atunci facea kk usor, de cateva ori pe zi fara nici o problema

Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz
Album:http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Danut+la+2+ani&mid=1214&cid=2250

http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

Dragi mamicute, azi dimineata eram foarte hotarita sa mergem la medic,insa pe cind sa dau telefon am vazut ca se pregateste sa faca kk, a facut din nou "foarte bun" si fara dureri. Apoi am iesit un picut afara si pe cind am venit sus, a facut din nou, moale si frumos, ca pe vremuri. Fara dureri si cu multa satisfactie din partea lui Nathan Is tare tare bucuroasa. am sunat si la medic, dar nu am putut vorbi cu el, insa ne-a transmis prin asistenta ca analiza scaunului este perfect in regula ( cu siguranta daca ar fi prezent singe microscopic in scaun s-ar fi vazut la analize, nu?)..
va multumesc foarte mult pentru ajutorul vostru de pina acum, si tie Danza pentru mailul lung, si grija pentru noi.
Asa de mult mi-as dori ca inceputul asta bun sa se permanentizeze..si sa nu trebuiasca sa mergem la investigatii mai mari.. de obicei la medic plinge foarte mult, chiar si numai la o vizita obisnuita , cind nu il doare nimica.
Azi i-am pus din nou coronita stralucitoare, pe care o poarta cu mare mindrie ca " a reusit"
va doresc sa aveti o zi frumoasa, si o sa va mai scriu. va pup.ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

quote:
Originally posted by gabrianah

Dragi mamicute, azi dimineata eram foarte hotarita sa mergem la medic,insa pe cind sa dau telefon am vazut ca se pregateste sa faca kk, a facut din nou "foarte bun" si fara dureri. Apoi am iesit un picut afara si pe cind am venit sus, a facut din nou, moale si frumos, ca pe vremuri. Fara dureri si cu multa satisfactie din partea lui Nathan Is tare tare bucuroasa. am sunat si la medic, dar nu am putut vorbi cu el, insa ne-a transmis prin asistenta ca analiza scaunului este perfect in regula ( cu siguranta daca ar fi prezent singe microscopic in scaun s-ar fi vazut la analize, nu?)..
va multumesc foarte mult pentru ajutorul vostru de pina acum, si tie Danza pentru mailul lung, si grija pentru noi.
Asa de mult mi-as dori ca inceputul asta bun sa se permanentizeze..si sa nu trebuiasca sa mergem la investigatii mai mari.. de obicei la medic plinge foarte mult, chiar si numai la o vizita obisnuita , cind nu il doare nimica.
Azi i-am pus din nou coronita stralucitoare, pe care o poarta cu mare mindrie ca " a reusit"
va doresc sa aveti o zi frumoasa, si o sa va mai scriu. va pup.ana

Ma bucur mult ca incepe sa se rezolve cate un pic problema vs.

Multa sanatate lui Nathan si cat mai mule reusite de acest fel !!!!!!!!

Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz
Album:http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Danut+la+2+ani&mid=1214&cid=2250

http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput