ALUP IGUS

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Iata ca parerea generala e negativa! si totusi cineva sustine astfel de creatori de moda pentru ca altfel nu vad cum ar reusi sa fie inca pe piata....sa scoata asemenea "chestii artistice". De ce trebuie neaparat sa acceptam ineptiile vizuale care ne lezeasa simtul estetic numai pentru ca se dau la TV? Sau de ce numai socand ochiul ne simtim in centrul atentiei?
Dar astea sunt intrebari retorice si risc sa cad in boala demagogiei. Sunt insa bucuroasa ca totusi mai putem vedea si distinge ce e frumos si ce e urat si ca n-a murit chiar de tot simtul estetic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

In sfarsit m-a edificat cineva ca trebuie sa citesc de la coada la cap
Acum, ca m-am edificat, pot sa si eu la unison cu celalalte fete de pe forum.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarikaStefan spune:

ca la orice haina te uiti in oglinda sa vezi cum iti sta!!!!!!
si ce priveliste minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Bunul simt nu e o buruiana ce creste la toate colturile.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex_2003 spune:

Am crezut ca e o gluma prosta insa citind cu atentie ce ati scris am inteles .Imi amintesc cu placere de emisiunea carcotasilor .Erua singurii care puneau sare pe prostia generalizata.Stiau ca trebuie conservata ,sa nu cumva sa se imputa.
In Romania ultimilor ani promovarea acestor fermecatoare talente si angelice prezente a fost in mare vogaAm vazut si alte "talente" pozind drept sfinti si al caror trecut ar face sa roseasca si statuile.Am vazut si destui oameni cu "burti fine" care rupeau costume si pantofi de mii de dolarei dantzuind maneaua.
Regretabil este ca tv prezinta stiri de senzatie cu reporteri imbracati adecvat pt momentul respectiv(nunti ,cumatrii,viata satrei intr-un cuvant).Lumea "buna" e plina de "talente" de acest calibru .
Cert este ca
Prostia nu doare
si de prostie nu s-a vindecat nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

bleak bleak

Mergi la inceput