ALUP IGUS
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
bubutzu spune:
E culmea...aseara ma intrebam ce au carcotasii cu bietul creator de moda;nu ma prinsesem care-i fazacand colo...
Si cand te gandesti ca sunt unii care si dau bani ca sa poarte asa ceva.
S-auzim numai de bine!
Cristina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
roserb spune:
Adevarul e ca e suficient sa-l vezi pe Razvan Ciobanu cum arata si cum vorbeste si nu te mai mira nimic. Mie una mi se pare un personaj extrem de libidinos, cat despre talentul sau intr-ale modei..sa fim seriosi , nu stiu cine apreciaza asa ceva.
Roxana
ad_risnov spune:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Acum am aflat si eu despre ce personaj este vorba. E cah si el (e slinos de-a dreptul) si "creatiile sale"!!!
Adriana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/voinea/voinea.jpg)
voinea spune:
Naspa de la cap la coada. Oare cine o sa poarte asa ceva? Sau mai bine spus se poate purta asa ceva?
yac!!!
Adina si dragalasii ei
lena spune:
Fetelor din pacate aici nu prind Prima sa-i vad si eu pe carcotasi, dar ma intreb cand nu o sa-i mai copiezi si ai nostri autohtoni designeri pe "ceilalti"...dar oricum mi se pare de un imens prost-gust sa scrii asa ceva pe "creatii"...e ca si cum ti-ai insulta clientii...care or fi aia! Razvan Ciobanu mi se parea asa de plin de el, de parca era singurul expert in moda de pe lumea asta,nu ma mira ca a putut scrie asa ceva!
Lena
MarikaStefan spune:
Parerea mea:.
De gustibus non disputandum....dar este nevoie in toate si de bun simt
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu75/lulu75.jpg)
lulu75 spune:
In curand nu o sa mai scrie invers ci or sa scrie pe bune. A luat-o lumea razna!!!!!!
Luminita
tlaura spune:
Rusine si pentru cine i-a dat voie sa prezinte asa ceva! Numai porcarii de genul astora mai lipsea in tara noastra, ca in rest le aveam pe toate...! NESIMTIRE!!!! RUSINE!!!
MirelaV spune:
si ne mai intrebam cum copiii de scoala stiu deja de chestiile astea..cand eu la 7 ani..eram un biet copil naiv..
MirelaV
bagoiu spune:
Cu adevarat a luat-o lumea razna! Dar suntem in tara lui Totul e posibil, nimic nu ma mai mira.