ALUP IGUS

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubutzu spune:

E culmea...aseara ma intrebam ce au carcotasii cu bietul creator de moda;nu ma prinsesem care-i fazacand colo...
Si cand te gandesti ca sunt unii care si dau bani ca sa poarte asa ceva.
S-auzim numai de bine!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Adevarul e ca e suficient sa-l vezi pe Razvan Ciobanu cum arata si cum vorbeste si nu te mai mira nimic. Mie una mi se pare un personaj extrem de libidinos, cat despre talentul sau intr-ale modei..sa fim seriosi , nu stiu cine apreciaza asa ceva.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Acum am aflat si eu despre ce personaj este vorba. E cah si el (e slinos de-a dreptul) si "creatiile sale"!!!
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voinea spune:

Naspa de la cap la coada. Oare cine o sa poarte asa ceva? Sau mai bine spus se poate purta asa ceva?
yac!!!

Adina si dragalasii ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Fetelor din pacate aici nu prind Prima sa-i vad si eu pe carcotasi, dar ma intreb cand nu o sa-i mai copiezi si ai nostri autohtoni designeri pe "ceilalti"...dar oricum mi se pare de un imens prost-gust sa scrii asa ceva pe "creatii"...e ca si cum ti-ai insulta clientii...care or fi aia! Razvan Ciobanu mi se parea asa de plin de el, de parca era singurul expert in moda de pe lumea asta,nu ma mira ca a putut scrie asa ceva!

Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarikaStefan spune:

Parerea mea:.
De gustibus non disputandum....dar este nevoie in toate si de bun simt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

In curand nu o sa mai scrie invers ci or sa scrie pe bune. A luat-o lumea razna!!!!!!

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Rusine si pentru cine i-a dat voie sa prezinte asa ceva! Numai porcarii de genul astora mai lipsea in tara noastra, ca in rest le aveam pe toate...! NESIMTIRE!!!! RUSINE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

si ne mai intrebam cum copiii de scoala stiu deja de chestiile astea..cand eu la 7 ani..eram un biet copil naiv..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

Cu adevarat a luat-o lumea razna! Dar suntem in tara lui Totul e posibil, nimic nu ma mai mira.

Mergi la inceput