ALUP IGUS

ALUP IGUS | Autor: ellaalba

Link direct la acest mesaj

Cum e posibil ca un creator de moda sa fie atat de "inventiv" si de "plin de inspiratie" incat sa scrie pe creatiile sale chestia asta?
Ce parere aveti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Despre cine este vorba???
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

asta e parerea mea!! Am vazut si eu aseara la Circotasi..ma intreb cine cumpara aceste creatii! Mie mi s-a parut de prost gust!! mai erau scrise literele si cu argintiu, totul sclipicios, evenutual pentru a fi purtat seara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

quote:
Originally posted by ad_risnov

Despre cine este vorba???
Adriana

Parca Razvan Ciobanu e designerul...daca imi amintesc bine. A prezentat un tricou inscriptionat astfel la nu stiu ce festival de moda...aseara s-au luat Circotasii de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

E de prost gust...Nu stiu de ce il lasa sa apara cu asa ceva...
Democratie, nu zic nu, dar in limita bunului simt.
Dana.

http://community.webshots.com/user/dpintilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

Aseara am vazut si eu la "Circotasi" .
Pai, ce sa mai spun,de moda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

L-am vazut si eu aseara la carcotasi, pe antipaticul Razvan Ciobanu prezentandu-si nemaipomenita colectie de prost gust. Si cu riscul de a parea toanta va intreb: ce inseamna ALUP IGUS?

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 2 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

De gustibus...
Mie nu mi-au placut niciodata creatiile lui , in general prea extravagante pentru gusturile destul de clasice ale romanilor... Incearca sa fie , probabil , un Jean Paul Gautier al Romaniei...
In ceea ce priveste noua colectie , care nu stiu cum se intituleaza si nici cate piese cu inscriptia respectiva cuprinde ( si , pentru cine nu a inteles , se recomanda citirea in oglinda a cuvintelor respective sau , pur si simplu , de la coada la cap !) mi se pare continuarea la fel de 'expresiva' a colectiei care cuprindea tricourile cu 'SUCK MY...' si sageata ce arata in jos , undeva sub buric... No comment !
La ce ne mai putem astepta pe viitor...!?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Cred ca unii creatori in lipsa maaaare de idei (si creier) nu stiu ce sa mai faca sa iasa in evidenta si in disperare ....faq prostii.
Oricum nu vad cine ar purta tricou (haina) ca asta, totul e doar reclama. In genere mie imi plac creatiile lui RC...

ruxi, citeste invers

~~Adela & Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

intre timp, tot uitandu-ma la cuvintele alea m-am prins si singura. Ce dobitoc

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 2 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

E de prost gust...dar fiindca s-a facut valva in jurul acestor creatii....si-a castigat omul si audienta...si poate chiar cumparatori, cei care se imbraca "la moda".

AniS

Mergi la inceput