Enterocolita - simptome

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Teresa, eu am patit-o cu bb tot la 6 sapt - E coli enterohemolitic, si tot asa, avea crampe, scaun ca de san, ba chiar se constipase intr-o perioada si puneam totul pe seama colicilor. Pana cand s-a declansat cu adevarat enterocolita. Si nu am avut febra deloc, si nici varsaturi, si infectia a fost cat se poate de serioasa. Si ne-am nascut la PolizuNu vreau sa te sperii, la voi poate sa nu fie nimic. Dar pt linistea ta, fa-i o coprocultura. Noi am facut la Cetatea Histria la laboratorul acela particular de la et 1 - Mediclin - sunt f buni. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teresa spune:

Dragele mele,
Va multumesc tuturor pentru raspuns. Este f interesant ca aceleasi simptome pot fi semne de enterocolita sau doar de colici. Vreau sa va transmit ca Matei este mai bine acum, nu mai are scaune moi(adica cu lichid) si crampele sunt suportabile si mai rare. De asemenea, iritatia de la fundulet a disparut aproape complet cu crema de galbenele, pe care de fapt am folosit-o mereu. Cred ca problema a fost ce am mancat eu. In general sunt f atenta cu alimentele care stiu sigur ca fac rau, dar nu stiam de fulgii de porumb si de cartofi. Cred ca fulgii de porumb(care imi plac f. mult) l-au deranjat si i-au provocat si multe gaze. Acum am eliminat din alimentatia mea cartofii si fulgii de porumb (mananc in schimb de ovaz si nu are numic) si este mult mai bine. Coprocultura nu am apucat sa fac pt ca pediatra mea e "bolnava" de vreo luna si nu prea am informatii despre astfel de proceduri (unde, daca tb trimitere sau nu etc.). Daca cumva revin problemele, asta in cazul in care eu mananc ce trebuie, o sa fac si coprocultura. Deocamdata prioritatea este controlul la medicul ortoped pt degetel la sp. Grigore Alexandrescu. Alte iesiri le rezerv pentru mai tarziu. Multe multumiri. Cu drag, Rodica si bb Matei

teresa

Mergi la inceput