probleme hacking
Raspunsuri - Pagina 2
viviana spune:
Oh, da, a intrat la mine si mi-a schimbat adresa de mail declarata acolo.
Ah, si mi-a sters si semnatura.
Prea mic pentru lumea mea pentru a-i da atentie.
admin spune:
Viviana,
Semnatura am sters-o eu. Ti-m schimbat si adresa de mail cu cea originala.
Florin
Rufus spune:
Au disparut multe postari, incepand cu data de ieri dupaamiaza-seara, pana a reusit Admin sa rezolve situatia. Adica azi.
Cine vrea musai, sa caute si sa reposteze pe unde au scris, daca era ceva important.
Rufus, Tora si iadele
andacos spune:
Eu am vazut aseara (miezul noptzii ora germaniei)un user unmilostiv(figura ca administrator...ca si culoare)si drept s apsun am fost tare intrigata,ca de atitzia ani pe forumul asta ,nu mai intilnisem un administrator cu numele asta.
Cred ca in acele momente si-a facut userul pentru ca m-am uitat in profil si nu avea niciun vizitator.
Urit,ce sa spun!!!!!!!
Dana
viviana spune:
Era o alta adresa de email si am pus-o din nou pe cea initiala.
Daca ai facut tu asta e ok.
admin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Era o alta adresa de email si am pus-o din nou pe cea initiala. Daca ai facut tu asta e ok. |
Am fixat problema.
Din pacate raspund rar ca in continuare nu avem Internet in mod civilizat si ne legam prin telefon care este f. slow.
viviana spune:
Eu, ieri incepand de pe la ora 10-12 (nu mai tin bine minte) dimineata nu m-am mai putut loga, insa in lista cu useri online apaream online rosie.
Daca cumva a "suferit" cineva de pe urma mea le spun ca nu am fost eu.
mihaela77O spune:
Nu pot sa spun decat,OMG!
si eu am deschis azi noapte pe la 11,cred un subiect de la generale,azi dimineata,avea 3 pagini,acum are 2 si nu ma dumiream de ce!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
buli spune:
dar cine e mihai asta din texas si prin ce s-a remarcat, in afara de hackuiala?
eu nu l-am remarcat niciodata