Despre ovulatie si nu numai (5)

Despre ovulatie si nu numai (5) | Autor: anne-marry

Link direct la acest mesaj

HI HI HI......

pupici dulci...
anne-marry
si...albumul meu cu poze:
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=1513

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Roxy, eu am ciclul in medie, cel putin in ultimele luni de 32 de zile..asa ca nu m-am impacientat deloc.....trebuie sa mai astept...
Recunosc ca nu am avut niciodata pana acum atat de multe zile cu temperatura inalta....dar TESTELE ARATA NEGATIV!

Merg mai departe oricum..si sper sa se clarifice mai repede, ca sa ma incadrez din nou cu o noua inseminare pana de Craciun.

Tu cum o mai duci>?

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

anis,eu sunt inca in asteptarea ovulatiei care luna asta si-a batut joc de mine,ce si-a zis,ca daca tot ma stresez eu cu temperatura pentru prima data ,hai sa ma faca sa ma las pagubasa,dar nu ma las...ii arat eu ei ,ce ...Te poti uita si tu pe graficul meu,ciclul meu e tot de 32-33 de zile ,deci fiind acum in a 22 zi nu cred sa mai prind luna asta ovulatie,poate luna viitoare,sper...

Roxy

huianur
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

anis, si eu m-am uitat pe graficele tale. eu zic sa stai linistita ca pina nu vin rushii mai sint inca sperante. e adevarat ca temperatura e cam aiurea dar se mai intimpla. chiar tu ai scris ca esti cam stressata. testul poate sa fie eronat din cauza tratamentului sau se poate sa nu produci inca destul HCG ca sa il poata detecta testul. s-au mai vazut cazuri cind si la 3 saptamini dupa ovulatie testul a aratat negativ si a doua liniuta a aparut mai tirziu.

daca crezi tu ca nu e bebe, poti sa faci un test de singe ca sa fii sigura si apoi poti sa intrerupi progesteronul. o sa vina rushii mai repede.

eu inca iti mai tin pumnii. poate e totusi cu ochisori.

pupici,
lorelai

Mergi la inceput

lorelai eu am intrerupt progesteronul din ziua in care am vazut ca a scazut la 36.8(sa te uiti pe fertility). Mie cand imi scade asa, gata in 2-3 zile vin rusii....si a doua zi temp a crescut.....si au trecut 2+1, deci 3 (in ziua in care a scazut nu am m-ai luat progesteron)zile de atunci..dar ciclul meu e de 32 de zile in medie..poate apar rusii in 2 zile..sau Dumnezeu stie!
Testul de urina l-am facut la spt Giulesti... rezultat negativ la 15 zile de temp ridicata si in momentul testului nu eram sub influenta nici unui medicament (renuntasem cu o zi in urma la tot).

Deci in momentul de fata, eu nu m-ai i-au nici un fel de medicament..tot ce se intampla e aiurea...
Simptome nu am de nici un fel.....

Imi vine sa urlu...am fost mai stresata pt ca am cautat sa-mi cumpar un apartament....offfff vreau sa aflu odata.....pt ca vreau sa prind loc de o inseminare pana de Craciun....

AniS

Mergi la inceput

Roxy, m-am uitat....eu inclin sa cred ca ovulatia ta a fost in ziua 20....deocamdata nu se poate sti exact, daca in urmatoarele zile temperatura e ridicata si nu scade sub cover line (36.5) inseamna ca a fost..
Dar fiindca e doar prima luna de luat temperatura e foarte greu de interpretat....si oricum cum bine stii, e normal sa nu ai ovulatie de 2-3 ori pe an.
Exista si..urmatoarea luna..asa ca daca, nu e acum, o data si o data, tot va fi!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

anis, sorry, n-am observat ca ai intrerupt progesteronul. ciclul tau era de 32 de zile cu tratament sau fara? sa stii ca pastilele schimba multe. eu zic sa nu te bazezi pe asta ca nu se stie de la o luna la alta.

cred ca stressul e o cauza dar poate mai sint si altele pe care nu le stim noi. si temperaturile mele sint complet aiurea (poti sa le vezi ca le-am update azi). am renuntat insa sa ma mai gindesc la ele.

bafta la cautarea de apartament. si eu m-am mutat in casa noua weekendul asta. poate bebele asteapta sa aiba camera lui pina sa apara !! caut si eu motive, ca altceva ce pot sa fac.

pupici,
lorelai

Mergi la inceput

Lorelai,
Ciclul meu s-a reglat la aprox 32 de zile de cand i-au progesteron..adica de vreo 3-4 luni cred.
Stresul meu m-a ajutat sa nu ma gandesc la..partea cu bebele....ci la cautarea de apartament...iar stresul era mai mult preturile astea care au crescut...si cresc..
Dar am sanse sa rezolv cu apartamentul in 2-3 zile....m-am linistit pe partea asta.
Cel mai mare stres e, ca , daca nu e bebe..sa nu cumva sa-mi vina undeva pe 10 dec...si sa nu m-ai apuc sa fac inseminarea..tratamentul l-am cumparat etc...mai ales ca in ianuarie fac pauza de toate.

In rest...eu am reactionat atip la tratamente...de 2 zile ma uit pe graficele din ultimele 12-13 luni si niciodata nu a fost asa....Cum o vrea Dumnezeu. Feelingul meu imi spune ca apar in 2-3 zile rusii...cred ca mi-e frica sa gandesc pozitiv...e normal..dupa n esecuri..mai bine sa fii surprinsa placut.

Am sa ma uit pe graficele tale acum!

AniS

Mergi la inceput

Lorelai , m-am uitat.
Ai 14 zile de temperatura ridicata, inca 2 zile si poti face testul!
Off, Doamne urasc asteptarea asta din ultimele zile..
Eu iti zic sincer....sa ai bafta!O sa-ti tin pumnii ..cand faci testul?

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

buna fetelor,
vad ca aici se afla o gasca vesela de aspirante bine informate...ceea ce m-a facut sa sper ca imi veti da un raspuns pertinent (pe cat posibil) la intrebarea mea.
Deci: mi-a intarziat menstruatia cu 4 zile, ceea ce nu mi se intampla niciodata, dar am facut deja 2 teste de sarcina si au iesit NEGATIV . Oare ce credeti, as putea sa fiu insarcinata, sau e doar speranta?

Va pup si va urez din tot sufletul bafta la bebei!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura2001 spune:

Oana, mie doctorul ginecolog mi-a spus ca doar dupa 10 zile de intarziere poti sa consideri un test de sarcina concludent. Totusi,fetele vorbeau de curand despre un test de sarcina "Clear Blue" care este 180.000 lei dar este mai performant.Eu zic sa incerci un astfel de test si poate ne dai o veste buna ....Stiu ce chinuitoare este asteptarea asa ca ...iti tin pumnii si sa auzim numai de .

Mergi la inceput