clomid

clomid | Autor: CRISTINEL

Link direct la acest mesaj

Spuneti-mi si mie va rog fetelor daca ati luat careva CLOMID si daca a avut sau nu rezultate???
Eu iau pt. prima data acum datorita faptului ca am niste chisturi mici pe ovarul drept, medicul spunea ca ajuta sa am ovulatie?!

Va rog sa imi scrieti si mie daca stiti ceva ,careva....mor de curiozitate mai am de luat astazi o pastila si apoi, asa ,si am luat si antic. luna trecuta, am tot citit si auzit ca s-ar ramane mai repede chair dupa prima luna de antic.

Voi ce credeti despre asta?
La noi este a 2-a luna de incercare, pana acum am avut un ciclu total neregulat , datorita faptului ca am facut pauza de antic. , dupa 3 ani, si din aprilie pana acum cand aveam ciclu cand nu..
Vreau un bb. din tot sufletul si sper sa fie luna asta,sa de-a Dumnezeu sa fie la toate!!!!!!!!!
Puipici,
Cristine

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Nu e o regula. La mine e a 5-a luna..2luni prin mai si iunie, si acum din septembrie si nimic.
Te ajuta sa ai foliculi , clomidul. Ti-a dat sa faci Pregnyl?

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ai facut analize hormonale de ti-a dat Clomid? Este pt stimulare, si daca nu ai nevoie mai mult rau iti poate face.

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Clomidul, se da si ca tratament de sustinere, mai ales in cazul unei inseminari, chiar daca analizele sunt ok, pentru ati mari sansele!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Eu nu am luat CLOMID, dar iti doresc sa ti se indeplineasca dorinta cat mai repede.
Chisturi mici am auzit ca de multe ori se resorb in timpul sarcinii. Poate sa nu fie o problema. Sunt fete care au nascut avand un chist pe ovar, din cate am auzit eu.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINEL spune:

Nu am facut analize decat un ecograf, aceste chisturi le am de la 20 de ani(ADICA DE 6 ANI), cand apar cand dispar sunt mici.

Si doctorul mi-a spus sa nu imi fac probleme, in rest din punct de vedere al eco. totul este in regula si imi spunea ca acest CLOMID ar trebui sa imi faca bine.

Ce rau poate sa imi faca?

Doctorul imi spunea ca aceste chisturele vor disparea dupa ce voi avea un bb.

Merci pt. raspunsurile voastre si astept in continuare altele,am sa va scriu daca si-a facut efectul....sa de-a Dumnezeu sa fie bine.

Va pup .
Cristine.

Mergi la inceput

Pt. Anis

Nu mi-a dat altceva decat acest CLOMID care imi spunea ca de obicei isi face efectul in 1-4luni, asta depinde de organismul fiecareia.

Pt.Crinuta

Ce rau poate sa imi faca?Am citit efectele lui secundare, adica , ca pot sa ma calduri,stari de somnolenta si alte chestii pe perioada administratiei dar m-am simtit bine pana acum.Atazi este ultima zi cand iau ultima pilula si totul pare ok., am niste dureri de ovare si cam atat, chestia cu durerea ovarelor sper sa fie de bine???
Te rog spune-mi daca stii mai multe .
Merci

Pt. Clau

Iti multumesc pt. incurajare.Iti doresc si tie mult succes si sa auzim cat de repede de
Am sa te sun la sf. de saptamana.
Te pup

Cristine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

quote:
Initial creeata de CRISTINEL

Spuneti-mi si mie va rog fetelor daca ati luat careva CLOMID si daca a avut sau nu rezultate???
Eu iau pt. prima data acum datorita faptului ca am niste chisturi mici pe ovarul drept, medicul spunea ca ajuta sa am ovulatie?!

Va rog sa imi scrieti si mie daca stiti ceva ,careva....mor de curiozitate mai am de luat astazi o pastila si apoi, asa ,si am luat si antic. luna trecuta, am tot citit si auzit ca s-ar ramane mai repede chair dupa prima luna de antic.

Voi ce credeti despre asta?
La noi este a 2-a luna de incercare, pana acum am avut un ciclu total neregulat , datorita faptului ca am facut pauza de antic. , dupa 3 ani, si din aprilie pana acum cand aveam ciclu cand nu..
Vreau un bb. din tot sufletul si sper sa fie luna asta,sa de-a Dumnezeu sa fie la toate!!!!!!!!!
Puipici,
Cristine

Tu d-abia dupa 2 luni de incercare spui ca nu da rezultate? Eu am luat Clomid 2 ani de zile. Imi amintesc la inceput doza era de o pastila pe zi, timp de 5 zile. Dupa un timp ajunsesem sa iau cate 5 pastile pe zi, timp de 5 zile. Nu s-a intamplat nimic. Apoi am inceput cu Serophene, care a dat rezultate dupa cateva luni. Doza, prescrisa era parca tot de 5 pastile pe zi, timp de 5 zile. Am reusit sa raman insarcinata dupa cateva luni. Am pierdut sarcina la cateva saptamani. Din nou pe Serophene, am ramas insarcinata dupa 4 luni, si-am nascut un baietel sanatos.Acum avem aceeasi problema, incercam pentru al doilea copil si inca se lasa mult asteptat.

Eu spun sa ai rabdare, si iarasi rabdare.Iti urez numai bine si sa ne vedem cat mai repede

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Pt. Garofita

Imi pare foarte de rau de ceea ce mi-ai spus eu zic sa iti pastrezi speranta si va veni si al doilea bb., frumos si sanatos.

Tu din ce motive ai luat CLOMID , ai avut chisturi ?Ai facut ceva analize inainte sa iei CLOMID?

Eu nu imi pierd speranta , defapt sunt la inceputu incercarilor si cred ca daca e sa fie bb. acum va fi daca nu asta e mai incercam .Dar ceva imi spune ca va fi bb. luna acesta, sa vedem?!
Iti doresc si tie mult succes si sa auzim cat de repede .

CRISTINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Cristinel, la noi se pare ca la anu' ni se va mari familia
Eu mi-am facut testul si a iesit. Acum sper sa treaca primul trimestru cu bine si sa-mi gasesc un doctor bun. S-a petrecut totul parca prea repede. Nici nu speram sa fie asa usor. Asa ca fi optimista si fara stres

Claudia

Mergi la inceput

FELICITARI!!!!!

Ma bucur foarte mult pt. voi sa de-a Dumnezeu sa ia o sarcina usoara si ai incredere ca totul va fi bine.
Ai grija de tine si ...la fel fara stres.

Cristine

Mergi la inceput