clomid

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISTINEL spune:

Fetelor care ati mai luat CLOMID spuneti-mi si mie ati avut dureri de ovare, balonari??Care au fost simptomele?
Si mai spuneti-mi daca a ramas careva insarcinata dupa prima luna de clomid?Sper ca imi intelegeti curiozitatea.

Pupici si cati mai multi bebici.

Cristine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

cristina,

eu iau acum clomid. sint la a treia luna. in prima luna am luat 1 pastila pe zi fara nici un efect, adica nu am ovulat. apoi am marit doza la 2 pastile pe zi. asta e a doua si ultima luna cind iau doua pastile. pina acum nimic (adica bebe). daca nu iese nimic luna asta trec la injectii cu puregon.

de la clomid am avut ameteli, dureri de cap, balonari, mi-a fost rau de vreo 2 ori cu varsaturi si tot tacimul. cel mai rau e ca am mood swings, ma apuca cite o strigare la bietul barbatu-meu fara motiv. bine ca el intelege ca e de la pastile. plus ca am luat citeva kg in plus desi nu mi-am schimbat regimul alimentar. la ecograf nu am fost deci nu pot sa spun daca au aparut ceva chisturi din cauza clomidului. unele din fetele de pe forum au mentionat ca au avut chisturi in urma tratamentului. stiu ca e un side-effect, de fapt este motivul pt care tratamentul se face 6 luni max.

eu cunosc numai pe o prietena care a ramas insarcinata cu clomid. pe forum nu cred sa fi reusit cineva (daca gresesc, please corectati-ma) char dupa mai multe luni de tratament. asa ca nu te impacienta. e foarte putin probabil sa reusesti din prima luna. ar fi o surpriza placuta si iti doresc sa reusesti dar mai bine sa fii realista. sansele de reusita nu sint foarte mari.

bafta,
lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Lorelai, asta cu starile de nervozitate o resimt si eu si chiar foarte puternic. Nu numai de la clomid, dar si de la progesteron, dorm mult, urlu la toata lumea asa din senin...ma simt epuizata psihic...etc

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINEL spune:

Si eu am stari de agitatie, asta tot timpul din cauza ovarelor,mai rau e ca eu nu prea pot sa dorm mult, la mine e invers, ma agita si nu am stare.

Eu raman optimista sper sa fie bb.,si iar sper pana la urma va fi bine, sper...

Sa auzim de bb. cat mai repede.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_B spune:

Hello,

Clomidul se da cu scopul de a te face sa ovulezi, pe prospectul ala chiar scrie "an egg", deci o sa produci un singur ou. Daca ai cicluri anovulatorii, iti induce ovulatia; daca deja ovulezi, te face sa produci un ou "mai bun" - deci oricum ar fi, e bine.

Pe mine m-a pus sa fac monitorizarea ciclului din ziua a 10-a pana la eliberarea ovulului & injectie cu HCG cand foliculul a crescut suficient - ca sa induca ovulatia.

Bafta!

Mergi la inceput