in atentia abonatilor CONNEX si nu numai.....
![](images/user_woman.png)
Orice asemanare cu realitatea ....NU este intimplatoare:
http://www.gardianul.ro/articol.php?a=dezvaluiri2003111101.xml
Tatiana
Raspunsuri
Banti spune:
Articolul cu pricina cred ca face parte din seria atacurilor din ziarele pro-PSD care nu beneficiaza de atentia marilor companii straine din pricina tirajului mic si a apropierii de PSD. Nu lucrez la Connex, sint abonat Connex, nu ii iau partea, dar pentru ca lucrez in presa stiu ce batalie se da pentru a putea promova anumite firme in paginile ziarelor. Cei care nu pot face publicitate pentru anumite firme, deci nu cistiga din asta ataca in cel mai grosolan mod cu putinta. Ca sa vedeti si cealalta parte a problemei cititi aici daca va intereseaza http://www.evz.ro/investigatii/?news_id=137496
Ioana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Babee/Babee.jpg)
Babee spune:
Eu nu le iau partea,de fapt ii acuz.Sunt niste hoti .
Am avut intai abonament la Dialog..la inceput era tare bine, corect..apoi factura marita..bun...trec la Connex.Si acolo trec pe international, sa-mi sun sotul.Prima factura, acum 4 ani, de 8 milioane si..sa mor..In timp de 3 luni am platit, ce era sa fac..ca nu puteam totul brusc, si apoi am trecut pe cartela.Fugeau minutele si banii ca altceva.
Bun, plec si ma intorc cu telefon luat din Austria, eram pe Roaming.Si sunam , si nu am avut mari surprize..la factura..sa zicem.Dupa alte 5 luni, ma intorc in Ro, si la factura din luna respectiva, de la 70 cat plateam medie, ajung la 800 euro.Am zis ca mor, credeti-ma.cer desfasuratorul de la compania me telefonica, mi-l dau asa cum l-au primit din Romania,de la Conenx.Din momentul in care am intrat in Romania, la volan, timp de 8 ore eu am vorbit non stop in Romania, in Italia, si in Germania.Deci, eu altceva nu aveam de facut decat sa vorbesc.....intr-una.Austriecii n-aveau nici o vina,c e sa urlu la ei,. ei asa au primit informatiile, le-au pus la factura si plateste cucoana.Sun La Connex in Ro, si cu un tupeu si-o nesimtire ca asta e, daca am vorbit..explic ca eu nici macar nu cunosc pe cineva la numerele respective..nu-i intereseaza.Dupa tot tam tamul, sun un fost coleg de facultate, ce lucra la renumita firma si-l rog sa-mi intre pe fir sa-mi descopere adevarul.Si mi-a spus de la inceput:ai fost urmarita, stiau ca tot vii in Ro, si au profitat..si mi-a spus ca si el chiar a sunat asa, pe spatele unui biet om, ca deh, de ce sa mai plateasca el??Si uite-asa m-am lecuit de tinut telefonul deschis in Romania...si uite-asa vine factura normala.Am platit pana si pentru sms-urile ce le primeam!!!Nu ca le dadeam, ca le si primeam...si nicaieri nu mi s-a mai intamplat.
Asta e, invatatura de minte si bani aruncati sa vorbeasca x si y...ca n-aveau saracii...
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/desprecopii/desprecopii.jpg)
desprecopii spune:
nu vreau sa iau apararea Connex - insa ceva este 'fals' in acest articol. De exemplu, nici in alte tari - daca iti fura cineva telefonul - nu il cauta compania mobila!
asa ca nu prea am incredere in acest articol - in conditiile in care am citit deseori ca anumite ziare in Romania scriu articole in fuctie de cum vine reclama la ziar.
Asa se naste o mare iubire.
![](images/user_man.png)
liviu`s spune:
Pe mine m-au pacalit cei de la Connex cu privire la tariful roaming. Am fost plecat in Finlanda pentru o perioada, la plecare am solicitat sa mi se spuna cu ce companii de telefonie de acolo au incheiat contract de roaming si tarifele. Mi-au comunicat tarifele, , mi-au activat optiunea roaming iar la intoarcere am avut surpriza sa constat ca tarifele erau de doua ori mai mari. Am facut plangere, dar fara succes, deoarece comunicarea tarifelor a fost verbala.
aquariusrpro spune:
Din pacate este aproape integral adevarat. Am vazut o astfel de nota interna despre supravegherea reclamatiilor si incetarea anumitor operatiuni daca sunt prea multe reclamatii. Din pacate, cine o avea nu a vrut sa o faca publica atunci ( lucra in firma ).
Tot din nefericire, connex-ul nu este singurul. Eu am avut niste iuresuri cu alt operator.. mama mia! Deschideau casuta vocala cand voiau muschii lor!
Daca ai codul telefonului, operatorul de telefonie mobila trebuie sa-l blocheze.
Roxana&Ruxandra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu75/lulu75.jpg)
lulu75 spune:
In urma cu 5 ani aveam cartela Connex Go. Mi-am reancarcat-o cu 12$ iar dupa 3 zile am ramas fara nici un ban pe cartela desi nu apelasem pe nimeni, nici macar nu dadusem beep pt ca eram plecata cu iubitul meu - actualul sot la munte si nu aveam semnal. Cand am sunat la serviciul clienti mi s-a spus ca am dat eu beep-uri si ca mi-au fost taxate. Totusi, daca un apel in week-end era 20centi/minut in retea iar eu aveam 12$ credit nou + 6 $ pe care ii mai aveam din urma, cate beep-uri as fi putut sa dau ca sa consum in 3 zile 18$? Oricat le-am explicat au tinut-o pe a lor ca eu sunt vinovata si nu am rezolvat nimic.
Luminita
crinuta spune:
Asta este motivul pt care am renuntat la Connex. Nu spun ca este singura companie care face asta, sunt sigura ca toate fac, dar parca Connex intrece oriuce masura.
Sa vedeti ce m-a determinat sa termin urgent cu ei.
Eu obisnuiam sa dau multe beep-uri pe zi, internationale.
Pe o perioada ca de 10 zile incercand sa dau beep-urile, nu auzeam nimic, si tot asteptam, incercam din nou, si asta de multe ori pe zi.
OK. Intr-o zi ma suna cei de la Departamentul Plati, si ma intreaba daca stiu de cat am vorbit eu pana la a cea ora. Cand imi spun de 200 $ mi se face rau, eu stiind ca nu am vorbit aproape deloc. Indignata ii intreb de unde pana unde, si imi raspund ca nu stiu, ca am vorbit.
Le spun clar ca trebuie sa fie o greseala, ca eu nu am vorbit, si sa verifice in centrala despre ce este vorba. Nici un raspuns, ba s-au grabit sa imi spuna sa platesc astia 200 nde $ in avans, ca daca nu il inchid. Vorbeau de parca eram nu stiu ce infractoare.
Platesc, ca proasta, apoi ii sun sa ii intreb din nou de unde pana unde suma asta. Din nou nici un raspuns clar.
Pana la primirea factrurii mai erau cam 10 zile. Cand primesc factura mi se face rau : 12 milioane.Bine, din astia 12 platisem 6, dar de unde si pana unde inca 6?
Mama, ma enervez, ii sun, si cer urgent factura detaliata.
Ma uit pe ea, erau sute de beep-uri catre internatiomale, toate durand cateva secunde. O intreb pe proasta de la Connex, daca ei nu ii sare in ochi acest lucru, si imi raspunde " Da, aveti dreptate", dar nu este vina noastra ca ati fost incarcata, ci a celor de la Romtelecom". Ii rad in nas si ii spun ca am dat beep si de pe cartele Romtelecom, si nici o singura data nu am fost incanrcata, nici chiar atunci cand nu auzeam nimic. Raspunsul? Ca vezi Doamne alte retele deschid linia. Pai daca sun prin cartela Romtelecom, nu tot prin alte retele sun? De ce atunci nu am fost incarcata? Si de ce atunci cand m-au sunat sa platesc in avans si eu am cerut lamuriri, nu s-a obosit nimeni sa verifice? De ce cand am sunat cu f actura detaliata in fata i s-a parut si aleia ca e foarte ciudat?
Normal ca am, facut reclamatie, i-am facut incompetenti.
Ma suna cel care se ocupa de reclamatia mea, si imi spune ca voi primi oficial raspunsul, dar ca mi s-au redus 130 $.
Cand primesc raspunsul scris, scria ca reclamatia este respinsa, deci trebuie sa platesc suma integrala, restul de 6 milioane. Domnul care m-a sunat, mi-a spus ca trebuie sa platesc numai 2 milioane.
Sun la ei, si ii intreb ce e cu diferenta asta intre raspunsul oficial si cel neoficial. Mi se spuna numai ca am de platit 2 milioane. Cand cer sa vorbesc cu cel care s-a ocupat de reclamatia mea, ia-l de unde nu-i. Si asa a ramas.
Sa mai spusn ceva?
Sa va mai spun cum ma incarcau luna de luna? Mai are vreun sens? Mi se face sila...
Crinuta
Taty spune:
Adevarul, ca intotdeauna, este pe undeva la mijloc, totusi fum fara foc nu iese, asta e clar! Pacat! Companii de asemenea anvergura sa insele asa...inseamna ca au ceva "spate" altfel nu si-ar permite...
Cu speranta in mai bine,
Tatiana
crinuta spune:
Am cunoscut o persoana care lucra la firma Vodafone din alta tara, si mi-a marturisit ca se fura, si inca mult. Sa mai comentam ceva?
Crinuta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/voinea/voinea.jpg)
voinea spune:
Eu nu sunt impacata cu cronosul de la Connex. Imi da date si cu 4 zile in urma. Pai daca e un serviciu prin care trebuie sa afli cat ai de plata atunci cum sa stii cat ai vorbit? Cum nu am bani sa vorbesc atat cat am nevoie imi tot numar minutele ca atunci cand nu era cronos ca nu ma ajuta deloc.
Oricum firmele mari, atat cat sunt de profesioniste in strainatate atat sunt de marlani in Romania. Nu stiu ce e ala un serviciu de calitate.
Asta e, suntem in ROmania unde se fura si nu ai unde sa te plangi. Si nu ma refer numai la Connex sau Orange.
Adina si dragalasii ei