in atentia abonatilor CONNEX si nu numai.....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Buna seara tuturor,

Eu am lucrat la Connex si chiar la departamentul Plati din iulie 97 (la 3 luni de la infiintare) si pina in 99 cind am plecat din tara. Nu pot sa bag mina in foc pentru ceea ce se intimpla acuma. Dar vreau sa va spun ca am fost super fericita cind lucram acolo: conditii super decente si o atmosfera superba. Am facut training 3 saptamini dupa angajare in care eram invatati cum sa le vorbim clientilor. Cred ca toata convingerea ca sint putine firme in Romānia (si chiar de prin alte parti) in care sa se vorbeasca la fel de politicos clientilor.
O prietena mi-a trimis prin e-mail articolul din "Gardianul". Mi se pare evidenta rea credinta autorului. Asa cum zicea si Admin, in nici o tara un aparat furat nu poate fi reperat de catre compania de telefoane. De asemenea, dupa 6 ani de GSM probabil numai abonatul din Coicirlatii din Deal nu stie cum sa-si anuleze casuta vocala. Despre apelurile pe care abonatii nu le identifica...ohoooo, citi de-astia am avut! Sunau furiosi si dupa ce-i intrebam isi aminteau ca au lasat telefonul pe birou sau ca l-au imprumutat varului vecinei "numai 2 minute, domnisoara draga". Si citi erau snapani si ne trimiteau prin fax asa zise copii de cecuri sa ne dovedeasca plata facturilor, la o verificare mai atenta a faxului se vedea cum au modificat data sau beneficiarul cecului! Si citi faceau facturi de milioane si pe urma plecau in strainatate lasind pe mame (pensionare!) sa le plateasca, veneau bietele femei plingind sa nu le dam in judecata.

Cam asta aveam si eu de spus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Marox,fii sigura ca ca nu ai avut tu acceas la tot ce se intampla acolo. In ceea ce priveste atmosfera de acolo, sau trainingul, asta suna foarte frumos, dar nu are nici o legatura cu furtul.
Este normal sa angajeze oameni care sa vorbeasca frumos, cum ar rezista altfel? Asta nu contrazice insa afirmatiile noastre.
Ori fi fost cazuri de oameni c are si-au uitat telefonul pe birou, dar eu vorbesc numai in numele meu, si nimeni nu imi atinge telefonul.
Sa iti mai spun 2 patanii?
Ok, acum 2 ani, eram impreuna cu 2 colegi. La un moment dat ii suna mobilul unuia dintre ei. Cand verifica cina a sunat, constata stupefiat ca aparuse tocmai nr colegei cu care tocmai discuta de fata cu mine, in cancelarie. Ne spune ca nu este prima data cand se intampla, si ca este facut special ca tu sa suni.
Asta mi s-a intamplat si mie odata. Primesc un telefon de la cineva cnoscut, care ma intreaba de ce l-am sunat. Raman perplexa. Nici nu formasem numarul. Omul nu ma credea. I-am aratat lista apelurilor date.

In alte cazuri am primit sms-uri ca venind din partea unei persoane. In final s-a dovedit ca nici vorba ca acea persoana sa-mi fi trimis acel sms.

Acum vreo 2 luni, o prietena de a mea imi spune intrigata ca multi au sunat-o spunandu-i ca au primit de la ea sms-uri in care scria" Please call me".

Si am nenumarate exemple.

Nu mai are sens sa discutam. Probabil ca atunci cand lucrai tu lucrurile stateau altfel, insa acum, ei pierd multi clienti din cauza asta.

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arian spune:

Eu sunt abonat Connex de prin '98. Cu diferite tipuri de abonamente. Tot ce pot spune este ca nu am avut NICIODATA ocazia sa pun sub semnul intrebarii continutul facturilor. Am avut de platit si echivalentul a 500$ in cateva luni, dar convorbirile erau in totalitate corect contorizate. Drept care de vreo doi ani am renuntat la factura detaliata, oricum nu-si mai avea sensul. Cu toate ca sistemul Connex a remarcat faptul ca eram un "mare vorbitor", NU m-au incarcat niciodata. Ba din contra, dupa prima factura de 5xx$ achitata am primit o scrisoare de multumire pt utilizarea serviciilor lor, scrisa pe pergament si semnata DE MANA de presedintele companiei (o pastrez si acum). Prin scrisoarea respectiva mi se dadea si accesul fara cont-buffer la convorbiri internationale. Sincer, mi-a placut enorm gestul, cu toate ca nu mi-am activat niciodata internationalul (de frica mea, nu a Connex-ului!).

O remarca as mai avea: "infloriturile" nu-si au sensul. Am citit mai sus cum ca un angajat Connex ar fi afirmat ca vorbea el insusi pe liniile abonatilor, pt a nu plati telefonul. Absurd, angajatii Connex au "free line" de la companie!!! Cu alte cuvinte, oricum nu platesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Eu am avut din 99 incoace diferite forme de bonamente,sau cartele numai in Connex.Stiu sigur ca te incarca aiurea.a patit-o chiar si un unchi al meu care pe factura detaliata ii aparea ca vb la o anumita ora cu mobilul sotiei.Insa pe factura ei detaliata...scria ca la ora aceea ea vb cu alt numar.
Numai sacalareala.
dar nici eu nu am fost proasta.prima oara i-am tzacat cu 8 milionae umflate de ei.Adeca nu i-au mai vazut in veci.Apoi la vreun an,...iara m primit o factura de 4 mil.Am renuntat si la nr ala.Am primit tot felul de somatii..dar asaau ramas.Si nici nu or sa vada vreodata banii de la mine.
Acu am un frumos numar de kamarad..care-l incarc cand am eu chef....uite asa...ca sa nu ma mai bata astia la cap.

KORINNA mamika x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Korinna, "nu mai are sens sa discutam", dar tu raspunzi dupa fiecare mesaj "pro"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Marox..fii mai explicit....cum adeca "pro"?Imi scapa mie ceva???
Dupa care mesaj??Dupa toate??Nu prea inteleg..aici..referitor la subectu asta...asta era experienta mea..vroiai sa scriu altceva???
Poate cava pe placul tau???

KORINNA mamika x 2

Mergi la inceput

Korinna, stai linistita. Banuiesc ca acel mesaj imi era adresat mie.

Oricum, cei care nu s-au izbit de asemenea probleme sunt norocosi. Bravo lor.
Eu nu pot insa sa uit prin ce am trecut.

Si asa cum am spus mai devreme, nu doar Connez este vizat. Am avut o faza si cu Orange, dar nici pe de parte de asemenea proportii.

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Si eu am fost abonat Connex 4 ani si o vreme, la inceput de tot era ok, eram chiar multumita, insa s-a schimbat total foaia cand am trecut pe roaming si international, desi nu vorbeam eu de pe al meu telefon ci primeam tel.din afara sau cel mult trimiteam sms-uri, mi-au incarcat factura ceva de speriat, cand am sunat sa *222 evident ca s-au facut ca ploua m-au luat cu abureli si altele...eu insa stiam cum merge treaba in interior, fiindca aveam prieteni la serviciul de relatii cu clientii, care evident s-au si uitat pe lista cu apelurile mele si mi-au zis neoficial bineinteles cum s-a vorbit moca de pe numarul meu sub acoperirea faptului ca mai fusesem plecata si deh eram super-stupida si nu stiam tarifele internationale...din pacate eu mai stiam ffff bine ca dupa ce a plecat Al Tolstoi de la conducere si deci managementul a trecut aproape integral in mana romanilor acestia au uitat subit tot ce fusesera "trainuiti" si incepusera sa bage mana...Marox daca ai lucrat la Connex cand abia se infiintase iti dau dreptate, atunci era ok, dar nu stiu daca stii exact ce se-ntampla acum acolo.

Oricum am renuntat dupa ce m-au tratat ca ultimul om asta fiindca am avut tupeul sa cer sa vorbesc cu un supervisor si nu cu fata care raspunde la apel, asta dupa o convorbire de o ora si mentionez ca eu chiar am platit o factura de 700$ si totusi mi-au vorbit ca unei cretine, cand le-am raspuns cu propiile lor cuvinte, fiindca intamplator vazusem manualele de training cu "Educatia clientului" nu le-a convenit!

Ca atare am trecut la cartela Orange fiindca oricum ma mutam in Olanda si deci nu mai veneam decat in vizita, dar le-am facut o minunata reclama negativa printre prieteni si deci au mai pierdut si alti clienti, daca asta au vrut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscot spune:

imi pare tare rau ca trebie sa spun dar am patit-o si eu cu connex.de multe ori...
cea mai tare faza a fost intr-o seara : eram intr-o vizita cu sotul meu, aveam tel in geanta CU TASTATURA BLOCATA si sotului meu ii suna telefonul (pe care il avea in buzunar) si ghiciti cine il suna..... EU

intre timp am renuntat la abonamentul lor

Mergi la inceput

Piscot, eu am fost martora la asa ceva. Am mai scris aici, faza cu cei doi colegi de ai mei. Si cazuri din acestea sunt multe..

Crinuta

Mergi la inceput