Cum slabim (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri! Chiar am orez brun prin casa.
In legatura cu miscarea, ma plimb cu BB cateva ore pe zi si cam atat...sunt tare lenesa.
Ziua mea este pe 20.04, dar as vrea sa slabesc mai repede!
Succese in continuare!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

De circa jumatate de ora sunt tare activa: am facut poza si am si pus-o pe net. Nu este prea clara din cauza luminii slabe, dar ce trebuie vazut, se vede!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Fata frumoasa, lasa orice complex – este normal sa ai cateva kg in plus, dar sa stii ca pot fi date jos si cu alte metode. Iar chirurgia estetica… uf, numai cand ma gandesc deja ma ia cu un fior… caci nu intdeauna au fost rezultatele dorite de client !

Te invit la forumul “cum sa slabim” care a ajuns la frumoasa parte a 7-a:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=17341

O sa gasesti metode incercate si vei putea sa iti alegi ceva potrivit pentru tine, dar orice ai incerca, perseverenta este cheia succesului, caci doar dupa 7 luni metabolismul se va schimba (pana atunci pierderile sunt in general ca apa din organism) si vei reusi sa te stabilizezi ca si greutate (adica nu vei mai repune usor ce ai pierdut !)

Moralul sus si spor la munca !

DARAEL

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Na, ca vroiam sa invit ppe cineva pe acest subiect si am scris invitatia aici... si nu eram - hi, hi, hi !

Spor la "atacat" kilogramele, fete frumoase !

DARAEL

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salutare frumoaselor!
In ce priveste pozele: de dimineata am plecat in mare graba de acasa si am uitat sa iau pozele dupa mine sa le scanez. Dar promit solemn ca luni, cel mai tarziu martzi veti avea o poza si de la mine pe net.
Acum: aseara m-a incerca o nespusa bucurie. Dupa vreo doua luni ne-am vizitat (cu ocazia meciurilor) cei mai buni prieteni care sunt si nashii nostri de cununie... Bun... Si nasha mea are cintar... Cat credeti voi ca-mi arata cintarul ala?
Nici mai mult nici mai putin decat ca ma lupt deja cu al 5-lea kg
Azi dimineata am stat si m-am gindit ca este totusi prea mult si sunt putin ingrijorata. Pe de alta parte poate eu incepusem sa slabesc inainte de a tine montignac intrucit tocmai incepusem serviciul dupa 1 si 9 luni de stat acasa. Deci, poate asta este chestia...Hmm nu stiu ce sa zic. Dar tot raul spre bine ca nasha mi-a dat cintarul imprumut pina ne cumparam noi si chiar daca arata mai putin ea m-a asigurat ca este constant.
DECI, ASTAZI 28.11.2003 AM INCREDIBILA GREUTATE DE 80 KG
Acest lucru imi da incredere in mine, imi demonstreaza ca se poate slabi cu niste sacrificii infime, imi arata ca am nevoie si de miscare totusi (intrucit am dat jos din alte parti, burtica ce seamana cu o sarcina in luna a 4-a a ramas la lucul ei. La fel si colacelul de pe mijloc) si ma motiveaza sa merg mai departe!

Va doresc acelasi spor pe care l-am avut eu intr-o saptamana si va multumesc pentru sprijinul si incurajarile voastre!

PUPICI ,
ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ava spune:

Salutari tuturor celor din acest forum, sunt noua.

Am intrat pe tema asta"cum sa slabim" deoarece ma preocupa obsedant. Am doi copii 8 si 11 ani dar abia de un an am inceput sa iau amploare. Anul acesta am pus 10 Kg in momentul in care m-am "hotarit" sa slabesc 10. Asta deoarece stau f. prost cu moralul. Incurajati-ma cumva!
Vointa i-mi lipseste. Placerea principala din viata a ramas mancarea.Prostie mare nu?
Cunosteti vreun medic bun nutritionist din zona Salajului sau daca nu din Cluj, deoarece singura se pare ca nu ma descurc.
La revedere![/font=Arial]

Iza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ava spune:

Buna Andreea,

Felicitari!!!
Cum ai slabit? Spune-mi si mie ?

Vreau si eu !!!

Iza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Fetelor primiti-ma si pe mine,poate cu incurajarile voastre reusesc sa slabesc si eu. Am si eu 20 de kg de dat jos.Pana acum vreo doi ani nu aveam problema asta eram prea slaba si nu reuseam sa ma ingras.Am luat vreo cateva serii de multiminerale si multivitamine si m-am ingrasat vreo 10 kg.Apoi nu am mai reusit sa le dau jos.M-am lasat de tigari(eram inraita) si am facut si niste tratamente hormonale incat am mai pus inca 10. Acum e greu sa pot da jos. Ma gandesc si la o operatie estetica,dar trebuie sa ma invat sa nu mai mananc.Dar fetelor mi-e foame rau... simt ca imi vine lesin daca nu mananc.
Aveti idee cat costa o lipoabsortie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Buna Fetelor

Andreea felicitari!!!
Eu ma lupt acum cu kg nr 11 si se pare ca il inving.Am avut o mica etapa de stabilitate dar acum a inceput iar sa se miste cantarul in jos.

Ava draga, eu mancam din cauza stresului.Prima luare masiva in greutate a fost din cauza unui tratament cu vitamine si alte dracii de genul iar apoi 3 ani de stres continuu din care masa masa era numai aia de seara.In rest rontait cat cuprinde.Din experienta mea trebuie sa clarifici mai intai partea psihica: de ce mananci mult, de ce vrei de fapt sa slabesti.Eu vreau bebe si vreau sa fiu sanatoasa tun pentru asta.
Iar 25 de kg in plus cat aveam nu e tocmai un semn de sanatate buna.

Idem si pentru Denisa.Eu zic sa iti iei gandul de la operatii miraculoase.20kg sunt multe dar nici chiar asa.Se poate.Ma pot da ca exemplu: in 7 saptamani am dat jos 10 kg.Si daca eu nu te conving citeste ce s-a mai scris pe aici pe la noi.
Esti obisnuita sa papi? Si eu la fel.Eu am ales Montignac tocmai pentru ca pot sa stau nemancata si pentru ca sunt prea putine lucruri la care trebuie sa renunti.

Va urez multa sanatate si bafta in continuare!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

hi hi corectura

Eu am ales Montignac tocmai pentru ca pot sa stau nemancata si pentru ca sunt prea putine lucruri la care trebuie sa renunti

a se citi....

Eu am ales Montignac tocmai pentru ca NU pot sa stau nemancata.....etc etc

Mergi la inceput