Cum slabim (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Frumoaselor,

M-am gandit ca pentru azi sa va dau "an incentive", un mesaj de incurajare. Pentru cand va apasa depresiile legate de anevoiosul proces al slabitului, sa va spuneti in gand: urmatoarele X luni vor trece oricum. Depinde de mine daca vreau sa pierd kilogramele de prisos sau sa raman tot asa...

Cu drag,

scarmanus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

PS. Faceti careva miscare in aer liber? Jogging, power walking, sau altceva?

scarmanus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Buna Fetelor

Scarmanus ...in aer liber nu prea am ocazia.Inafara de cei 2 km pe jos zilnic; de 2 ori pe saptamana am de facut 4km..in rest in aer liber nu prea.
dar de sambata ma duc iar la patinuar.Iuhu!!!!!
Cand eram mica am facut aproape 5 ani patinaj artistic si acum au aici la noi de 2 ori pe zi 2 ore cand te poti duce.In rest nu,ca avem mare echipa de hochei (campionii Germaniei anul trecut).
Si sincer..nu mai pot de incantare.

Pupici si nu va lasati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

multam scarmanus de incurajari. ca asa-mi vine citeodata...sa o las balta. :)) nu ma apuca depresiile, ci doar fararostul...da' trece
eu in aer liber nu fac decit plimbari luuuungi cu pilica. in schimb, fara nici o abatere de la regula 45 de min de bicicleta eliptica si 45 de min de sport (schlembaieli de genu flotari, abdomene, stuff pentru picioare si altele care-mi vin in cap), impartite in 3 reprize pe zi.
baftoc

anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/

p.s. pentru actiunea "before-after" am facut un cont pe webshots cu urmatoarele:
MEMBER NAME: frumoasele
PASSWORD: frumoasele
linku: http://community.webshots.com/user/frumoasele

asa ca sariti cu poze..
eu caut acuma una veche si tre sa-mi fac una noo. le pun soon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Anda..am pus poza.
Fetelor am spart gheata.
Poza la "after" pun mai incolo.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by anda
...

p.s. pentru actiunea "before-after" am facut un cont pe webshots cu urmatoarele:
MEMBER NAME: frumoasele
PASSWORD: frumoasele
linku: http://community.webshots.com/user/frumoasele

asa ca sariti cu poze..
eu caut acuma una veche si tre sa-mi fac una noo. le pun soon.

May, sunteti dementiale! Bafta la slabit, frumoaselor!
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Daca va pun o poza in costum de baie facuta anul trecut la mare, cred ca va apucati urgent de cura...sa n-ajungeti ca mine...

V-am tocat,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Si eu am o poza in costum de baie de astavara de la mare , foarte grasa

Problema este ca nu am scaner si mi-e pur si simplu rusine s-o aduc la servici s-o scanez

Nu ma intelegeti gresit: mi-e rusine de cat de grasa sunt nu ca sunt in costum de baie!

Asa pe net nu mi-e tarseala ca o pun si pe aia de after si am sa incerc s-o fac tot in costum de baie hihihi

Asa ca, Ruxandra, eu zic sa ma astepti si pe mine sa gasesc o solutie cum s-o scanez si s-o comitem impreuna. Postatul pozelor in costum de baie adika.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

na ca am pus si io...nu cele mai potrivite da tot se vede ceva.
bei gagice pai ia lasati-o'n basca mea de treaba...pozele sus ca va bat, cu sau fara costum de baa, cu peruca, in pijama, cum vreti voi numa sa vaz ceva acolo.
iote ca si cl rade de noi. tu ce te bagi cl? vrei si tu bataie?

tiiii ce rau mi-s. oare daca is nervos salbesc mai rpd? ha?

anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voinea spune:

Eu una nu stiu ce sa ma mai fac. Am fost o sfrijita de cand ma stiu dar acum nu mai e de gluma . Fac parte sin acea categorie in care am scapat de kg, bucurie mare, dar prea multa bucurie strica, pentru ca risc sa am mai putine kg decat am avut inainte sa raman gravida.
In momentul de fata la cei 1.67 ai mei am 44.5 kg. Cam putin nu?
Ca sa slabesc nu am facut nimic special, m-a ajutat natura ca fix din ziua a doua dupa ce am nascut nu as fi mancat nimic, dar nimic, si la fel sunt si acum. Iau vitamax de 1.5 luni in coace si nici o imbunatatire a situatiei.
ehe, in timpul sarcinii am luat 19 kg, aratam bine, nitel bucalata, imi umplusem pantalonii cu ceva picioare, si doamne cat mancam...
O sa fac rost de poza maine si promit ca o adaug.

PS. Am facut constatarea ca bb are 1/4 din greutatea mea, desi sunt cu atatia ani mai mare... Maine-poimainte nu mai stiu care pe care ia in brate.

Adina si dragalasii ei

Mergi la inceput