Mamici de mart-aprilie 2004 (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Roxana,insanatosire grabnica si un bb frumos si sanatos!!!
Mai, eu nu am mai intrat de cam mult...mi-era dor sa vad cum sunteti, dar am avut fffff mult de lucru...abia astept prenatalul..
Apropo nu stiti cum se calculeaza sau cat se da pentru prenatal...As fi curioasa sa stiu....
Bb meu in ultima vreme este tare tare jucaus...
Pupici pe burtici

CFloarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoneta spune:

Buna dimineata burticutze dragi!Eu si cu bebe suntem matinali pentru ca mergem la "scarbici", si primul lucru pe care-l facem este sa intram pe forum.Nu stiu ce ne vom face cand vom sta acasa caci nu avem calculator si nu vom mai putea scrie asa des...Probabil ca vom merge din cand in cand pe la cat un internet cafe.Roxana, iti dorim insanatosire grabnica, sarcina si nastere usoara si bebe frumos si sanatos.
Simoneta26s si bebe24s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neatza burticutze.
Ieri au fost ceva incurcaturi cu programarea la eco, asa ca nu m-am mai intors la birou, dar de facut tot am facut-o....Numai ca am ajuns foarte tarziu acasa si nu am mai avut timp sa intru pe net...juma de ora am stat calare pe telefon sa anunt in stanga si-n dreapta cum a fost.
Nu prea am timp de detalii, ca am o gramada de treaba la birou, dar pe scurt, totul e bine . Nu mi-a gasit nici un fel de probleme, e un bb normal pentru varsta lui, placenta e unde trebuie, colul e lung si inchis, si ce-i cel mai important dintre toate, mi-a confirmat ca e FETITA!!!!
Am facut eco pt. morfologie fetala, e cea mai complexa dintre ecografiile care se puteau face, a durat aproape o ora. Doctorita e tinerica si dragutica, nu stiu cata experienta are dar mie mi-a placut e ea, si ca om si ca medic. Intai si-a facut ea treaba pe acolo, a masurat tot ce putea fi masurat (juma de ora de tacere, desi daca o intrebam ceva imi raspundea), dupa care mi-a alocat si mie cateva minute si a inceput sa mi-l arate pe bebe si sa-mi povesteasca despre el. Iar la final si-a scris raportul!
Ecografia asta a costat 1,3 milioane, dar e cea mai scumpa care putea fi facuta, o ecografie normala de sarcina costa cam 7-800.000 lei. Nu cred ca ecograful era 3d, desi nu stiu cum arata o ecografie 3d, dar avea o gramada de facilitati (taticul care a fost si el si se pricepe cat de cat la chestiile astea a fost impresionat ca avea "dobler"...cred ca am scris bine...nu ma puneti sa va explic ce-i ala...stiu doar ca se faceau niste pete pe ecran de diferite culori, imi aratau de exemplu cum inghite bebe lichid). Oricum, ecograful in sine e unul performant.
Hai ca am plecat la munca....ca am o gramada de treaba.
pe burtici!

Mickyyy 23 saptamani

Mergi la inceput

eu am un mare dubiu...
Am citit ca Danilela are 22-23 saptamani si dat aprox. a nasterii este 8 aprilie si dubiul meu este mare pentru ca eu am la fel doar ca mi-e o data mi-a spus medicul ca data aprox este 31 martie-1 aprilie, apoi mi-a spus 24 martie ...Nu mai inteleg nimic...
Poate ma ajutati sa deslusesca misterul
Pupici pe burtici...

CFloarea

Mergi la inceput

Micky, felicitari pentru ... Sa dea D-zeu sa fie al meu bine ca tare stresata sunt...sunt programata la eco in 14 ianuarie...pana atunci nu voi fi linistita...

CFloarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Micky, felicitari pentru fetita! Asta am vazut si eu la Pop - chestii rosii si albastre pe acolo. Important e ca bb e bine!

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

buna fetelor!
imi spuneti si mie va rog la ce varsta aflu ce e bebitzu?
eu am 17 sapt implinite ...se vede sigur? la eco de zilele trecute a vrut doctorul sa-mi spuna ceva, insa nu l-am lasat pt ca voiam sa fie si taticu de fata si sincera sa fiu mi s-au inmuiat picioarele cand mi-a zis doctoru " esti curioasa ce avem aici??" si a inceput sa rada..l-o fi vazut ce este??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Flaviutza, mie la ecografia de la 15 saptamani mi-a zis doctorul ca's 80% sanse sa fie fetita, ceea ce a si fost. Asa ca la 17 saptamani in general se cam poate stii sexul, mai mult ca sigur doctorul tau stie ce e, chiar daca nu e 100% sigur. (desi stiu un caz in care din cauza pozitiei in care statea la fiecare ecografie bebe, toata lumea i-a zis ca-i baiat, si s-a trezit cu o mandrete de fetita).

Io simt ca incep sa ma enervez...am o gramada de treaba de facut...iar sefu vrea cu orice pret un cash-flow.....de fapt nici el nu stie ce vrea, iar eu nu stiu ce naiba sa-i fac. Si i-am spus-o clar ca nu ma pricep la asa ceva, dar daca stie exact ce sa imi ceara, atunci poate reusesc sa-i fac ceva! Ce ma enerveaza chestia asta...cand cineva imi cere sa fac ceva si cu toate ca eu recunosc ca nu ma pricep el tot insista ca vrea chestia aia, si nu oricand si oricum, ci in timp foarte scurt. Iar cand il intreb cum vrea sa fac aici sau dincolo, se face ca ploua. Ma simt neputincioasa, si mi-a pierit cheful de orice altceva pe ziua de azi.
Nimeni nu stie sa ma ajute......de fapt datele de intrare e simplu sa le pun in situatie, da' cum naiba ii previzionez io ce o sa faca el peste 2 ani??? Ma duc sa ma impusc!!!!

Mickyyy 23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Buna dimineata la toata lumea, desi s-a cam terminat dimineata!

In primul rand, Roxana, imi pare rau de ce aud, iti doresc sanatate multa si cat mai grabnica!
Daniela, bine ai venit printre noi, sarcina usoara si un bebe sanatos si jucaus!
Si pe mine ma intriga DPN-ul tau - eu am implinit luni 22 de sapt (20 sapt - de la conceptie) si avem DPN 29 martie dupa data ultimului ciclu si 25 martie dupa ecograf. Cred ca la tine s-au incurcat putin socotelile, ia mai fa-le odata .
Micky, bine ca ai reusit si tu sa ajungi la ecograful ala pana la urma . Felicitari pentru fetita, sa fiti sanatoase si sa o tineti asa pana la sfarsit: "fara probleme"! .
Flaviutza, (ia uite ca tiza am eu aici ), eu am aflat de la 13 sapt ca bebe este fetita, asa ca la 17 sapt fii sigura ca poti afla!

Noua nu ni s-a mai intamplat mare lucru, asteptam cu interes ziua de marti cand trebuie sa ajungem la Pop sa ne vedem minunea din burtica si... cam atat. Eram curioasa - voi v-ati masurat burticile pana acum? . Eu as fi incercat, da' habar n-am pe unde mi-i metrul ala de croitorie pe care il aveam. Eventual o sa incerc cu o ruleta .

Pupici si o sa va insenineze ziua!

Flaviana si "pisicuta" din burtica de 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanacaz spune:

Multumesc mult de tot tuturor pentru urari. Sunteti niste dulcele toate. Acu' plec iar la medic sa vad imi pica urechile, nu imi pica...Incep sa ma distrez copios pe faza asta. Sa vezi ce misto e sa te trezesti la 6 dimineata pentru injectii!!!Norocul meu ca sunt copil cuminte si ascultator ca altfel plangeam rau de tot.

Mergi la inceput