Superstitii

Superstitii | Autor: lulu75

Link direct la acest mesaj

In curand voi avea cununia religioasa si vreau sa va intreb cine trebuie sa cumpere rochia de mireasa si eu ce trebuie sa ii cumpar sotului meu? Poarta ghinion daca imi cumpar eu rochia? Voi ce stiti?

Luminita

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Nu am auzit pana acum ca ar purta ghinion, eu mi-am cumparat singura rochia iar hainele sotului le-am cumparat impreuna, eu alta auzisem, sa nu te vada imbracata inainte de nunta in rochia de mireasa, sotul sau viitorul sot.Eu una nu cred in superstitii.
Casa de piatra, sa fii iubita si petrecere frumoasa.
lilib & daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

in partea mea se obisnuieste ca fata sa cumpere tot pt baiat, iar baiatul tot pt fata, si sa nu vada rochia inainte de ziua cu pricina..de fapt, sunt mai multe obiceiuri, dar acestea sunt refertitoare la intrebarea ta.
casa de piatra si fericire

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Nu cred in asemenea superstitii.
Nu am mai auzit ca mirele sa cunpere rochia. Dimpotriva, mireasa o va cumpara, ea stie ce ii place.
Nu iti mai fa atatea griji, ce ceea ce ti-e destinat nu poate fi schimat prin nimic.

pupici
CRinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Lulu, eu stiam ca viitorul sot nu trebuie sa te vada imbracata in rochia de mireasa pana in ziua nuntii. Tu in schimb ai voie sa-i vezi si chiar sa-l ajuti sa-si cumpere hainele de ginere.
Stiu ca nasa trebuie sa te ajute in alegerea rochiei de mireasa si sa-ti cumpere voalul.
Casa de piatra si te asteptam cu sfaturi si in rubrica destinata nuntilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Lasa-le incolo de superstitii. Nu-ti bate capul, ca oricum scapi una sau doua.

Dar ptr. amuzament, eu auzisem ca soacra ia rochia de mireasa.

Rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Rox, mi-ai placut.....solutia e buna si haioasa , ca soacra sa le rezolve pe toate.....

Eu zic sa nu iti mai bati capul cu superstitiile, voi sa fiti fericiti!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Mi-ati luat o piatra de pe inima. Sotul meu e deja plecat in Elvetia si m-a sunat sa ma duc cu rochia. Facem nunta in ianuarie acolo, iar in vara in Romania. Eu mi-am facut rochia, dar foarte multa lume mi-a spus ca poarta ghinion, pt ca el trebuia sa mi-o cumpere. Eram foarte trista, dar acum m-am linistit. Oricum sunt trista pentru ca maine 24.11 implinim 6 ani de cand ne cunoastem si nu suntem impreuna pt ca eu nu am primit viza. Asta e viata!

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

pe linga ce au spus fetele, eu mai stiam ca mireasa nu are voie sa si coase rochia ori sa coase ceva la ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

LULU io am auzit ca se scot vizele pentru Elvetia. Si uite asa iti mai rezolvi o problema!
Casa de piatra si multa fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by roandre

Lulu, eu stiam ca viitorul sot nu trebuie sa te vada imbracata in rochia de mireasa pana in ziua nuntii. Tu in schimb ai voie sa-i vezi si chiar sa-l ajuti sa-si cumpere hainele de ginere.
Stiu ca nasa trebuie sa te ajute in alegerea rochiei de mireasa si sa-ti cumpere voalul.
Casa de piatra si te asteptam cu sfaturi si in rubrica destinata nuntilor!

La mine a fost chiar imperios necesar sa-l ajut in alegerea hainelor de nunta
In ce priveste superstitiile, iubita, nu-ti face tu probleme si nu mai asculta prostiile cum ca nu stiu ce aduce ghinion. Nu de alta dar pe linga tine vor fi intotdeauna mai multe persoane care sa te invete intr-un fel sau altul. Daca ii asculti pe toti vorbesti singura pe strada. Nu zic sa faci nici ca mine ca eu nu am lasat pe nimeni sa se bage, nici pe mama nici pe ai lui ca sa fiu sigura ca iese asa cum vreau eu, si mi-au iesit ochii din cap muncind la organizarea nuntii mele, si tot nu mi-au iesit chiar toate brici. Dar nici nu mai apleca urechea la toate alea. Ca nu trebuie sa fii tu trista pentru nimic.
Asa ca eu iti doresc o nunta de vis, casa de piatra si sa fiti sanatosi si fericiti impreuna!

Pupici
Andreea

Mergi la inceput