Superstitii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns peca spune:

nu e legat de rochie, de asta am auzit si eu de chestia sa nu te vada inainte de nunta cu ea..., o alta superstitie, care pe mine tare m-a amuzat, cand iesiti de la starea civila / si biserica, sa il calci asa "neintentionat", (asta in ochii lui), pe picior, cica l-ai tine tu pe el sub papuc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denissa spune:

Eu am fost cu al meu sot la cumparatul rochiei si m-a vazut si imbracata, ca trebuia sa-si dea cinvea cu parerea....

Casa de piatra, sa fiti fericiti si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee2003 spune:

Draga Lulu,cred ca ai auzit destule pareri legate de problema ta.Eu am avut nunta acum o luna si jumatate,iar rochia mi-a cumparat-o soacra mea.Eu nu sunt o fire superstitoasa,dar in acele clipe tindeam sa cred orice auzeam legat de acest eveniment si asa am incercat sa respect cat mai multe din "obiceiuri".Astfel,am aflat ca soacra iti cumpara rochia,nasa voalul,mirele ia buchetele,nasii lumanarile s.a.Iti spun din propria experienta ca este o intreaga tevatura,dar in acelasi timp nimic nu se compara cu ziua nuntii.
Eu iti doresc spor la pregatiri,mult calm(vei avea nevoie,ai sa vezi!)si toate cele bune!Casa de piatra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
Dar ptr. amuzament, eu auzisem ca soacra ia rochia de mireasa.

Si ce ar insemna asta? Ca o alege sau ca o plateste ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Mi-am facut rochia singura pentru ca am vrut sa fie asa cum am visat-o eu, iar daca mi-o cumpara soacra sau sotul as fi avut retineri in ceea ce priveste suma data pe ea.
Este minunata! Va trimit poze de la nunta.

Luminita

Mergi la inceput

Va multumesc pentru urari si va invit pe toti la nunta.

Luminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Luminita, sa fiti fericiti si sa aveti o casnicie fericita.

Rox

Bombi, eu zic ca ar trebui sa aleaga mireasa rochia dar sa se simta la buzunarul soacrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Luminita, hai ca m-ai facut curioasa. Cum e rochia?

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Rox, soacra mi-a spus ca imi da banii pe rochie. Oricum am o soacra tare draguta. Arata beton si e si de treaba. Cel putin pana acum...

Luminita

Mergi la inceput

Crinuta, sa iti spun cum e rochia:
- corsetul e crem cu auriu
- am o fusta crem, care impreuna cu corsetul formeaza dupa nunta o tinuta eleganta de petrecere
- peste fusta crem am o alta detasabila din organza alba bordata cu auriu
- voalul este tot din organza bordat cu auriu
Rochia este pe crinolina, exact cum am visat-o eu. Fotografiile vor vorbi. Mie imi place tare mult.

Luminita

Mergi la inceput