Pisicuta singura in casa
![](images/user_woman.png)
Marti voi pleca pentru trei zile in Coreea si nu stiu ce sa fac cu pisicuta mea KITTY.
Sotul imi propusese sa o lasam la un hotel de animale dar stiu ca o vor tine inchisa intr-o camaruta si v-a fi foarte nefericita acolo,ea este o pisicuta extrem de prietenoasa si are nevoie de multa dragoste ceea ce acolo nu v-a putea primi.
Ma gandeam sa o las singura in casa cu toate necesare,hrana ,apa in cantitati considerabile si o toaleta enorma plina cu nisip pt pisicute pentru teri zile[daca nu are suficient si nu este curat la toaleta ei face pe jos]Macar v-a fi in mediul ei si nu se v-a simti sraina .....dati-mi si mie un sfat!
Crede-ti ca este bine daca o las singura in casa ,a-ti trecut si voi prin asa ceva?
Raspunsuri
ellaalba spune:
Hm...va fi foarte trista! EU as lasa-o acasa. Pentru pisici e foarte important sa fie in mediul lor.
Dar e doar o parere...
Cu bine
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
MirelaV spune:
las-o in casa...eu cred k daca ea are apa, mancare si nisip..nu vad ce probleme ar putea sa faca...dar mai stii...animalul de plictiseala..nu stii cum reactioneaza..
MirelaV
ZoitaR spune:
Mai bine aranjeaza cu cineva vecini , cineva din familie sau o cunostinta sa vina macar o data pe zi s - o vada si s - o mangaie 5 - 10 minute , altfel nu stiu daca o sa - i fie bine singurica .
S - ar putea sa - ti faca pipi pe unde apuca asta ca sa - ti atraga atentia cand te intorci ca tare mult i - ai lipsit .
O pisicuta 3 zile singurica mi se pare trist , mai ales daca nu poate sa iasa afara .
succes ...
mamica dulce spune:
motanul meu a ramas odata 4 zile singurel acasa cu suficiente provizii si nisip...nu a facut prin casa ca era prea bine educat dar cred ca a trecut printr.o experienta trista,cand am venit acasa pentru cateva ore am avut senzatia ca e ceva ..hmmm..suspect cu el,m.a scuipat si parca ii era frica sa vina la mine(si avea vreo 4 anisori) dar dupa cateva ore de stat sub pat si.a revenit total.
nu pateste nik pisica daca o lasi singurica,doar ca va fi tareee tristuta
dar la hotel daca o lasi,tot inchisa va fi si poate va fi ocupata cu ..verificarea noului teritoriu,desi..poate ca s.ar simti mai bine tot acasa,in coltisorul ei.
pupici pe botic
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
remy spune:
Mai bine las-o acasa si daca ai cu cine vorbi sa vine sa vada ce face ar fii si mai bine si drum bun si distractie placuta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu75/lulu75.jpg)
lulu75 spune:
Si eu mi-am lasat motanul acasa de cateva ori 3-4 zile cu tot ce ii trebuia si nu au fost probleme. L-am lasat 1 data la vecina mea care avea o pisicuta si a stat tot timpul sub pat fara sa manance. Cand a stat singur nu a avut astfel de probleme. Doar ca ne certa cand reveneam acasa, de ne dureau urechile. Sa ai drum bun!
Luminita
peca spune:
prietena mea, posesoare de pisica, a plecat pt 2 saptamani in Romania in concediu, pisica a lasat-o la soacra care locuia deasupra ( la bloc ma refer ) dar dupa vreo 4 zile soacra o suna disperata ca sa vina acasa ca i-a sfasait pisica tapetele si perdelele si ea nu o mai tine si nu stie ce sa faca cu ea; ii spune sa o duca jos, caci acolo e la ea acasa si poate schimbarea mediului a facut-o asa "salbatica", si sa coboare sa ii dea de mancare in fiecare zi. Zis si facut, dar cand a ajuns tipa acasa, nu-si credea ochiilor: nu mai avea geam unde sa stea perdeaua agatata, daca la camera a fost usa inchisa a zgariat usa pana la lemn, tapetele de la inaltimea geamului..erau lipsa si chiar mici gauri in perete a facut!
urmatorul concediu a dus pisica cu ea !
nu toate trebuie sa se comportea asa, normal, si probabil si timpul cat e lasata singura conteaza; dar noi si acum ne mai amuzam copios pe faza asta,dar atunci nu i-a venit sa rada. Acum spune ...daca vrea cineva sa renoveze si vin jos greu tapetele sa imi spuna ca trmimit pisica !
Victoria spune:
Si eu spun ca la ea in casa i-ar fi mai bine...chiar nu ai pe nimeni, o ruda, un prieten de incredere care iubeste pisicile, ca sa treaca o data pe zi sa o mangaie putin? Ca nu mancarea, ci afectiunea o sa-i lipseasca....
V.
veni, vidi, Victorie!
pengunica spune:
multumesc tuturor pentru sfaturi!Chiar daca mi s-e rupe sufletul am sa o las singura acasa !O sa-i lipseasca intradevar afectiunea si mangaierile dar nu am ce sa-i fac pt ca prietena mea sta destul de departe si termina foarte tarziu serviciul in fiecare zi asa ca nu o poate vedea!La hotel banuiesc ca ar fi tare trista pentru ca atunci cand am adus-o aici in Japonia mi-a tinut-o 2 saptamani in carantina si parea foarte trista acolo!Ma gandesc ca daca e in mediul ei nu o sa faca probleme,este o pisicuta tare cuminte si foarte educata!
Multumesc pentru urari si am sa incerc sa ma distrez chiar daca in adancul sufletului ma voi gandi in fiecare secunda la ,,pasarica ,,mea!si sa ne auzim cu bine dupa ce ma intorc!