Pisicuta singura in casa
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
pengunica spune:
i-am pregatit cutia unde o sa-si faca ,bucuriile,,....o cutie mare ,mare cat pentru un catelus...am uplut un lighenas cu apa[oricum am sa-i las robinetul deschis ,fara sa stie pengunica].
Acum ma gandesc in ce sa-i pun de papica pentru ca farfuriuta ei este destul de mica si nu-i incape mancarea pentru cateva zile dar am sa-i pun intrun castron[imprumutat din bucatarie,tot fara sa stie pengunica]si cred ca ii v-a fi suficient....am sa las totusi cheia dupa un ghiveci de flori poate reuseste prietena mea sa vina sa o vada macar o singura data in decursul celor 3-4 zile cat am sa fiu plecata.
Sper sa o gasesc totusi bine;deja s-a cuibarit in dulap pe mormanul de rufe proaspat spalate[ si pe care nu am mai reusit sa le calc]i-am facut un patut din ele ...tare ii mai place sa doarma in sifonier.....
deobicei cand nu sunt acasa doarme cam toata ziua ..pe unde apuca....am sa-i las si un televizor aprins ...<asta ca sa auda ceva voci si sa nu se simta singurica> .....i-am pus si ceva jucarii la indemana .....
Cand ma intorc am sa va scriu repede cum am gasit-o pe ,,pasarica,,pana atuncimultumesc pentru urari sila toate pisicoasele si nu numai
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
SIMONABB spune:
Las-o acasa, fara discutie.
Pt pisici cel mai stresant e sa le schimbi locul.
O sa fie un pic suparata pe tine, dar o sa-i treaca.
SIMONA
pengunica spune:
Astazi m-am intors si am gasit-o pe Kitty sanatoasa si frumosa ca intotdeauna doar ca putin mai plangaceoasa decat de obicei,cred ca i-a fost foarte dor de mine!Am avut noroc de prietena mea care a trecut pana la urma pe la mine de 3 ori si i-a facut curat la nisip si s-a jucat cu ea!
Sunt foarte bucuroasa ca am gasit-o bine!la toata lumea!
Katink spune:
Sper sa fie bine si cu Moli al meu, parintii vor pleca o luna si au vorbit cu o vecina sa treaca zilnic pe la el, sa ii dea de mancare, sa ii schimbe nisipul, sa il alinte.... sper din suflet sa ii fie bine.
Niciodata nu a fost lasat singurel, are 8 ani si 6 luni (e nascut de Sf. Constantin si Elena - in zi mare), asa ca ne rugam sa ii fie bine, cat timp vor fi ai mei departe.
Toate cele bune,
Katink