Cum pot primi pachet din Romania ??? (Germania)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crystinne spune:

quote:
Originally posted by rgutiu

Exista o firma cu sediul in Sibiu dar care trimite microbuze in toata tara (eu sunt din Bucuresti). Vin aici o data pe saptamina aduc pachete si duc pachete in Germania. Plata se face numai in Germania si este 10 Euro pentru 10 kg. Am trimis in Germania mincare (cascaval) dar in vid. Te poti duce cu pachetul lipit ca nu ti-l mai desfac. Iti dau 2 numere de telefon de la firma din Sibiu (nu stiu cum se cheama firma) sa se mai intereseze parintii tai: 0040-269214979 sau 0040-269211744. Singura problema este ca ajung in 4 chiar 5 zile iarna cind e zapada. Sper sa-ti fie de folos. Succes la burtica.

Nu stiu daca este vorba de aceeasi firma pe care o stiu si eu TAVI REISEN. Eu am venit din Romania o data cu ei si aveau multe pachete.Se poate plati si la predare dar si la primire. Insotitorul de drum le-a spus celor care au lasat pachetele ca ei nu raspund de ce este inauntru, daca la vama le confisca ei nu sunt de vina.Unii aveau si carne congelata.Iar pachetele au ajuns intregi la destinatie.Vama nu a controlat - asta a fost acum un an.

Mergi la inceput