Cum pot primi pachet din Romania ??? (Germania)

Cum pot primi pachet din Romania ??? (Germania) | Autor: Lauraa

Link direct la acest mesaj

Help!
Cum sa fac si ce sa fac ?
Imi doresc cateva lucruri din tara dar ai mei nu stiu cum (ce ce/cine) sa mi le trimita! Se poate da pachetul la autocar (ca din Germania pt. RO)? Sau prin Posta ROmana? Aveti experienta cu vreuna din metode? Eu stiam ca autocarul nu ia in directia Germania,doar retur... Va rog sa ma ajutati cu o oinformatie, tare imi doresc niste carti despre sarcina, beletristica,creme, castraveti ,etc si nu stim cum sa facem!

Laura www.desprecopii.com/forum/gravida.gif" border="0"> (16 saptamani)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

servus Laura,
Cum mai esti, cum a fost pina la urma cu febra?
Si noi am primit mai demult pachet de acasa, prin autobuzul Atlassib. A trebuit doar sa mergem dupa el in autogara. trebuie insa sa te interesezi de mobilul soferului si sa suni inainte, sa iti spuna la ce ora ajunge, sa nu astepti .
cu drag, ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Ca sa-ti trimita-n Germania tre' sa mearga la posta vamala nu la un oficiu postal normal.Acu' n-am idee cum e-n Bucuresti;poate e cate unul in fiecare sector...habar n-am.Oricum acolo se prezinta cu pachetelul desfacut ca sa i-l verifice;de-abia dupa aia il inchide si impacheteaza.Si...nu mai stiu!

Irina & Vevemica & margica(20) din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Deci se poate!
Gabrianah, cu febra cred ca tot asa stau dar nu o mai masor ca dau in benga. Mi-am facut analizele (toxo,listeria (desi trebuia sa-mi fac ISTERIA mai bine) CMV,etc. si sunt toate bune. Despre Atlassib sper sa fie cum zici tu, nite cunostinte nu au reusit sa trimita pe calea asta.
Veve, eu nu-s din Bucuresti, ma gandesc ca in orasul meu exista un centru din asta. Si zici sa mearga cu el desfacut :))))) ? Hm.. ce curiosi is romanii astia...
Mai astept ajutoare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Atlassibul aduce pachete din Ro.Eu chiar maine astept unul.
La posta dureaza mult.Cu autocarul ajunge in doua zile.Dar, atentie ca nu e voie orice! Si eu am cerut niste creme din farmacie pt Teodora si cei de la Atlassib n-au vrut sa le ia pana ce nu a declarat sora-mea ca sunt cosmetice . Nu e voie nici alcool,tigari sau alimente perisabile.Conserve da! Eu astept zacusca.

P.S. Am auzit ca si cu Eurolines se poate dar de incercat, n-am incercat niciodata.

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Camelia! Super! Chiar maine sun la Atlassib in Ro sa-i intreb conditiile. Sper ca dau de cineva mai amabil ca numai certuri am avut cu insii astia
Eu nu vreau tigari si alcool, dar la niste castraveti visez din saptamana 8-a... Mai vreau cartea lui Spock si inca niste maruntisuri.

Mergi la inceput

Auzi Camelia! Tu de unde preiei pachetul? De la autocar sau de la agentie? Cat a costat-o pe sora ta sa puna pachetul? Se taxeaza la kg?
Hii ce ma bucur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Hello Laura, eu am primit pachet prin poshta. Pur shi simplu a sunat la usha poshtashul shi mi-a adus n pachet de la o prietena de-a mea din Craiova. Nu shtiu cit a platit ca sa-l trimita, dar a ajuns intr-o saptamana jumate, complet shi fara nici o problema.

Corinna

P.S. Atlassibul ar mai fi o posiblitate, dar nu de fiecare data accepta sa-tzi aduca, ca depinde ce e in el, ca una, alta ... bla bla din asta, sa incerce la poshta cine vrea sa-tzi trimita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Nemernicii astia de la Atlassib (ca nu pot sa-i numesc altfel ) desi au agentie aici in München ma plimba la autogara, la autocar sa imi iau pachetul.Nu inteleg de ce, ca pana acum se puteau ridica pachetele din agentie.Costa 10 euro pt un pachet de maxim 10 kg, si 1 euro pe kg ce depaseste.Mie nu-mi place Atlassibul de nici o culoare dar apelez la serviciile lor de coletarie pt faptul ca ajunge pachetul in maxim doua zile.

quote:
Originally posted by Lauraa

Auzi Camelia! Tu de unde preiei pachetul? De la autocar sau de la agentie? Cat a costat-o pe sora ta sa puna pachetul? Se taxeaza la kg?
Hii ce ma bucur!

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Laura, eu aici in Dk primesc pachet trimis prin posta, si mi-l aduce acasa,doar daca nu e nimeni acasa si gasesc instiintarea de pachet ,ma duc eu la posta. Si acum astept un pachet. Anul trecut de craciun mi-a ajuns intr-o saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgutiu spune:

Exista o firma cu sediul in Sibiu dar care trimite microbuze in toata tara (eu sunt din Bucuresti). Vin aici o data pe saptamina aduc pachete si duc pachete in Germania. Plata se face numai in Germania si este 10 Euro pentru 10 kg. Am trimis in Germania mincare (cascaval) dar in vid. Te poti duce cu pachetul lipit ca nu ti-l mai desfac. Iti dau 2 numere de telefon de la firma din Sibiu (nu stiu cum se cheama firma) sa se mai intereseze parintii tai: 0040-269214979 sau 0040-269211744. Singura problema este ca ajung in 4 chiar 5 zile iarna cind e zapada. Sper sa-ti fie de folos. Succes la burtica.

Mergi la inceput