Calmare colici la BB-ci mici
Raspunsuri - Pagina 2
mmireille spune:
Lui bb al tau,s-ar fi putut sa-i placa la tata pe burta mai mult ca si la tine pentru ca,la noi nu sta atit de comod din cauza sinilor.Iar daca tatal are si un pic de burtica si-si gaseste o pozitie comoda pentru amindoi(este cazul nostru)atunci cred ca este si mai placut pentru ei.
quote:
Originally posted by anamaria
Metoda este intr-adevar excelenta, noi am testat-o si para-testat-o, Bogdan a avut colici cumplite, nopti intregi...
Si fericire mare, ii placea mai mult pe burta lui tati, nu ne-am explicat de ce, dar oricum adormeau amandoi asa, pana la urma, in fotoliu, si eu dormeam linistita in pat!
PS. Insa noi, dupa ce adormea linistit, vedeam ca l-au mai lasat durerile... il puneam in patutul lui sa doarma acolo... daca aveam noroc, si nu-l apucau iar colicii!
daca dragoste nu e, nimic nu e!
mmireille
Mugur spune:
Nu am avut colici deloc si nici nu avem! I-am dat preventiv Ceai BabyCalm si Bonisan. Va urez la toate mamicile sa nu aveti probleme cu bb-i.
mmireille spune:
Puteti incerca si cu o perna electrica,punindui-o pe burtica sau punindu-l pe el pe burta(bineinteles sub supraveghere).Si inca ceva,preventiv:atunci cind vedeti ca e agitat si incepe sa plinga,luati-l in brate si vedeti daca nu mai face cumba inca un "bic"....cine stie!
mmireille
mirela.mustaciosu spune:
E intr-adevar o metoda buna, doar ca bebeul meu a avut dureri mari de burtica, elimina foarte greu sau deloc gazele, indiferent de pozitie si nu l-a calmat dormitul cu burtica pe burta mea. Dar in mod sigur a fost o apropiere si o legatura in plus intre noi (si cu tati dormea la fel. Acum are un an si jumatate si inca are momente de rasfat cand vrea sa stea pe burtica mea cum statea cand era mic.
Flower spune:
quote:
Originally posted by carmen
Cum le-ati dat SAB SIMPLEX? de trei ori pe zi sau inainte de fiecare alaptat? GRIPE a folosit cineva? E bun?
carmen
Mult prea tardiv raspunsul mau , dar poate foloseste altcuiva !Eu i-am dat SAB SIMPLEX de 3 ori pe zi dupa alaptat (cred!) , dar asta dupa 2 luni , parca ( Doamne , ce-a mai trecut timpul !! ). I-am dat si GRIPE BABY WATER ( sticla aia maronie , cu eticheta cu girafa mov ) si i-a facut bine. Eu i-am tot schimbat leacurile ca sa nu se obisnuiasca. Ah , si i-am mai dat si BABY DRINK ( 100% natural ) , un pliculet dizolvat in 50 g. de ceai. Ceaiul de chimen nu a avut nici un efect.
Sanatate si nopti linistite !