ce parere aveti despre borcanele....
nu stiu cum este mancarea la borcanase pentru bb.ce parere aveti este buna ???va multumesc si astept sfaturi de la voi,peste putin timp incep diversificarea .
Raspunsuri
iubibubi spune:
eu am cumparat o singura data (atunci cand s-a luat curentu' la ny :)) si bb n-a vrut s-o manance. am incercat-o si eu sa vad cum e si mi s-a parut oribila (gerber - tender harvest - organica). piureul de morcovi avea gust de suc de rosii acru... piureul de fructe era cat de cat ok, dar tot nu ne-a placut (nici mie, nici lu' bb :)). cine stie, poate bble meu s-a obisnuit cu mancarea facuta de mine si d-aia s-o fi "strambat" la cea facuta de unchiul sam...
pupici.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi
Adela P spune:
Eu folosesc borcanasele doar daca mergem undeva si se nimereste sa fie ora de masa pe unde ne nimerim. E mai practic cu borcanase in felul acesta si daca bebe nu le refuza e ok. Al meu de exemplu nu prea imi face mofturi, doar la cel cu morcovi prima oara nu i-a prea placut. La fel nici de mazare nu a fost prea incantat prima oara(aia era facuta de mine) insa acum o mananca cu placere.
Deci vezi si tu ce o sa-i placa, ia cate unul, doua de un fel si incearca-le.
Adela
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela%20P
EDDY spune:
Uff,nici Naomi nu a acceptat mincarea din borcanele dar cred ca motivul a fost simplu:i-am dat intotdeauna mincare gatita de mine.Nu pot spune ca ce i-am cumparat era rau la gust dar sincer,nu era nici foarte bun.Tot pentru drumurile ceva mai lungi doream shi eu sa ma salvez cu borcanele dar incercind sa-i dau acasa ce-am cumparat de proba de la magazin...am renuntzat la borcanele,la cumparaturile facute din orashe mai indepartate shi abia ashteptam sa mai creasca sa poata papa shi ceva gen sandwich la gustarea de dupa amiaza.
Aaa,singurele produse din borcanele ce i-au placut,au fost piureurile de fructe de la Gerber.
Sanatate shi
Eddy & Antonia Naomi
mada taba spune:
Eu i-am dat "borcanele" Bobovita de cand am inceput diversificarea, pana pe la un an si putin.
Exista mai multe feluri in functie de varsta copilului. Maria le-a mancat si tolerat bine. Bineinteles ca ii dadeam si altceva pe langa.
La mare au prins foarte bine, oricum.
Madalina
Gabbriela spune:
Si eu am incercat "borcanele" chiar prima data cand am inceput diversificarea si iti spun sicer ca au un gust foarte rau (am mancat si eu de curioasa sa vad de ce nu ii place la bebitza mea), indiferent daca este fructe sau legume, erau marca gerber. Julian nu avea de unde sa stie gustul altor mancaruri pentru ca acelea au fost primele lui incercari de a manca ceva pe langa piept. Am incercat o saptamana si m-am data batuta... am inceput sa ii gatesc eu si a mancat din prima incercare. In caz de calatorie prefer sa ii dau babane, si iaurturi decat acele "borcanele".
Gabbriela & Julian
furni spune:
Eu i-am borcanase intamplator si numai cu fructe (ii dadeam la masa de fructe). Lui ii placeau, mie nu. Dar mancarica numai facuta in casa. Sunt practice dar cred ca tot mai consistenta este supica facuta acasa de mami.
nadina spune:
Si mandarina a papat de la borcanase doar ocazional si numai fructe. Ii place piureul cu mango. In rest prefera fructele natur si papa gatita de mami sau bunica.
Parerea mea e ca e imposibil sa nu puna consrvanti, desi ei nu recunosc. Cum sa tina atata vreme mancarurile alea fara conservanti??
Pupici,
Nadina
"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)
Aalina spune:
Si noi le-am folosit cand nu eram acasa. Bebe nu le-a refuzat dar el nu refuza nimic de mancare
Camelia spune:
Cand am inceput diversificarea, la 4 luni jumate, am inceput cu piureuri de legume din borcanele Hipp.Asa m-a sfatuit pediatra.Abea dupa 2-3 saptamani am inceput sa-i gatesc.Astfel, copilul meu a mancat cu placere pana la un an si una si alta.La borcanele am apelat numai in situatii absolut necesare, dar au fost foarte utile. Acum nu mai vrea borcanele deloc.Sunt foarte bune la gust si eu una sunt convinsa ca daca scrie pe ele ca n-au conservanti, apoi chiar n-au.
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
bubi spune:
am incercat si noi, insucces total la cele cu mancarica! A mancat doar piureul de mango sau cel de caise de la Nestle. Atat!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi