am nevoie de parerea voastra
Raspunsuri - Pagina 2
kamiska spune:
Mina, doctorul a zis ca e ok cand e igg+ si igm- inseamna ca ai avut boala, dar nu o mai ai si nu mai esti expusa riscului de a o face.
Anis, eu nu imi iau temperatura, am zis sa incerc luna asta asa fara nimic.Eu am 3 avorturi la cerere demult, cand eram mica si proasta, iar anul trecut am pierdut o sarcina pe fond de stres ( imediat dupa nunta mea )si apoi am facut pauza 6 luni, iar dupa 6 luni am inceput sa fac niste analize, la care am descoperit listeria in faza de debut, apoi a crescut....am facut tratament de 4 ori ca tot nu scadea titrul si tot nu a scazut, insa dovtora de le laboratorul ptr listeria a zis ca e ok acum, inseamna ca o infectie a tinut titrul ridicat......de infectii nu am dus oricum lipsa....ba la gat, ba la ovare....si tot asa am stat intre tratamente. Iar de luna asta nu am mai luat nimic si m-am pus pe treaba la incurajarea doctoritei mele.
Si de asta va tot intreb cum e cu ovulatia.
Luni, marti si putin ieri am avut acel albus de ou, iar azi ma dor ovarele si de ieri ma cam jeneaza si sanii, s-au intarit sfarcurile si ma ustura putin.
Am facut o ecografie transvaginala acum vreo 3-4 luni si mi-a zis doctorul ca am ovulatie, o luna un ovar, o luna celalalt.
Analize hormonale nu am.
Te pup
anis spune:
Kamiska,
E greu de spus, lipsesc destule date din profilul tau, sa zic asa.
Si eu am listeria e 1/160, dr mi-a zis sa stau linistita, ea ar fi o problema atunci cand am sa raman, si asta daca creste.
Nu e deajuns sa ai doar acel albus.
Hai sa-ti spun pe scurt povestea mea. Dupa 11111100000000 de analize, nu le mai stiu nr, am aflat ca ovulatia nu se producea.
In fiecare luna aveam albus, chiar si pete prin ziua a 13-14, foliculi la eco erau, temperatura crestea pana in jur de 37...si totusi ovulatia nu se producea.
Dar temperatura crestea treptat, nu facea un salt de macar 0,2.
Dupa cum vezi ,poti sa ai toate semnele ,dar sa nu ai ovulatie.
Eu in locul tau, as incepe sa-mi i-au temperatura, ca sa stii cand se produce ovulatia, cam cand..si as face macar o eco in ziua a 12-a si apoi una in ziua 21-a, ca sa vezi daca s-a produs ovulatia.
In rest la greu , din 2 in 2 zile.
Luna asta la mine,in sfarsit s-a produs ovulatia, am facut stimulare si plus tratament cu plantute si inseminare (nu pot ramane insarcinata normal , pt ca am trompele ffff lungi).
Daca vrei sa mai stii ceva ,iti stau la dispozitie!!
AniS
kamiska spune:
Anis, multumesc muuuuuult de tot, mi-ai dat foarte multe informatii utile, ptr. moment astept sa vad ce se intampla luna asta, mai am de prestat cateva zile din perioada fertila , apoi astept sa vad ce si cum.....sper sa nu mai vina rusii in decembrie si sa ne vedem pe aicisi sa discutam despre cum ne merge sarcina.
Te pupic duuuulce
anis spune:
La Prof Ancar la Medsana si la DR Niculescu la Giulesti..merg la 2 , mai ales ca fac inseminari la Giulesti ,unde sunt mult mai ieftine decat la Medsana.
Stimularea am facut-o cu Ovamit 2/zi, estrogel...plus tratament din plante(in mare tratamentul Liviei)...si dupa i-au duphaston.
AniS
kamiska spune:
Anis, cum pot ajunge si eu la doctorul Ancar? Fac programare direct la Medsana, fara recomandare?
Dar la Doctorul Niculescu?
pupa kamy
anis spune:
Faci direct programare la Medsana, la nr...stai 9607 ..asta scurt il stiu pe de rost. Programarea se face cu 3 saptamani inainte.
La Niculescu, trebuie sa vorbesti cu el personal, si la fel sa-ti faci programare.Nu am nr acum la mine, dar am sa ti-l scriu.
AniS
aquariusrpro spune:
Doamne, tot citesc de cand am descoperit dc-ul despre mamicile care incearca din greu ( fara gluma! ) sa aiba un bebe!
Am ajuns sa-i multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi ca am ajuns sa am un copil fara sa trec prin toate cate le strabateti voi.
Dar citesc, citesc si ma rog pentru voi. De cand cu rugaciunile de vineri seara ( cu fetele de pe dc ) si fata mea a ajuns sa se roage pentru mamicile care vor copii si, seara de seara imi sune "Mami, hai sa ne rugam pentru prietenele tale din computer sa le dea Doamne Doamne un copil. Da'.. mami, copilul sa fie ca mine nu tot in computer, ca-i prea mic !"
Ce sa mai spun...?! Dumnezeu cu voi si va doresc din tot sufletul sa ajungeti sa va oglinditi in doi ochisori si sa ai senzatia aceea minunata ca ai forta sa muti pamantul din loc pentru acei ochi!
Va astept cu vesti despre si bebei!
Roxana&Ruxandra