Concediul din vară 2004

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexandruL spune:

Am cutreierat fiecare munte în unii cu lunile. Este foarte frumos acolo si "civilizatzia" de acolo este de nota 10 .Dar când te dai jos de pe munte îtzi doresti în următoarea clipă să fi acasă.
Nu sthiu cum se face dar totzi nebunii umblă liberi si cu functii !
La predeal spre exemplu am stat 3 luni la schii colindând toate văile si orasele din apropiere chiar si satele numai pentru asta munceam pentru a pleca în statziuni , lângă vlădeasa 8 luni acolo luam si salar ! Dar după aceea parcă cineva ma văzut si a zis " mai stai tu de la anu NU în hoteluri sau vilutze " . Pană atunci stăteam în hotel Orizont (era cel mai tare hotel din predeal)!Vara la mare mergeam la fiecare sfârit de săptămână cu prieteni numa asa puteam fiindcă lucram si nu aveam cum să mergem , asa că tot sezonul am fost de vineri pânä duminica pe trenuri ! a fost frumos da acu de mă gândesc numai mă apucä lesinu de oboseală :)
Dar un an mai târziu abia îmi ajungeau banii sä stau o zi cu trensport masă si sa sthins turismul meu acolo în inflatzie!
Acum am văzut eu că în lume există locuri unde stai ca tâmpitu si te întrebi de unde dracu au ăstea ideile astea si darul ăsta de a pune ceva pe picioare !? , " eee de ar fi si în România asa " as merege an de an , asa prefer lumea pe care nu am văzuto niciodată !
Asa că astept sugesthii de la cei care au fost în concedii si sau simtzit bine !
Mie mi-a plăcut enorm în Tenerife a fost superb !

AlexandruL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns foxy spune:

...Tenerife...da , si Gran Canaria si celelalte insule...
Am fost si noi.E frumos pt. plaja si apa marii.Dar cam comercializat (ma refer in orase).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Tailanda??? E cam scump drumul pana aici, dar aici preturile sunt f. mici. Locuri de vizitata - garlaaaaa si crede-ma ca vei fi tare bine primit(a) ca turist.
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonab spune:

Acuma depinde si de buget ... noi suntem fani Spania dar am fost de multe ori si cred ca la anu' o sa facem concediu in alta parte. Am auzit ca Norvegia e super dar eu prefer vara s-o petrec la MARE .... acuma si vara in Spania e cald dar daca te duci prin iunie (sfarsit)-iulie e super....

Sotul meu a fost intr-un an la Miami in decembrie si acolo erau 27 de grade si trage si acuma de mine sa mergem dar eu lcu nebunii de teroristi mi-e cam frica ....
Cineva mi-a zis candva de Malta dar (tot) sotul meu a fost acolo in delegatie si a zis ca nu-i cine stie ce ... acuma depinde de gusturi si ce prefera fiecare , nu???

Am prieteni care au fost in Mexic si au ramas impresionati ... altii au fost in Italia si au gasit o staiune super, hotel foarte bun, loc pentru copilasi de joaca ... suna bine ! dar eu parca as prefera o insula si ma gandeam la Corsica dar nu stiu multe amanunte ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Noi anul asta am fost in Turcia si este intr-adevar superb, merita sa mergi, dar cu atentatele astea...

Am inteles ca ar fi frumos in Croatia, Malta si Cipru. Sunt destule excursii cu aceste destinatii si nu sunt nici foate piperate.

Distractie placuta!

Madutza & ingerasul din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxi spune:

La Paris... de fapt la Versailles... cred ca as putea sa traiesc acolo... atat e de frumos!

Mergi la inceput