Concediul din vară 2004

Concediul din vară 2004 | Autor: AlexandruL

Link direct la acest mesaj

Sugestii si ideei de la voi
Unde sä facem concediu în vara lui 2004 ?
Cam peste tot nafară de UE sar în aer bombe puse de nebuni.
Nu mai potzi merge la turci au acolo am auzit eu pentru copii ceva superb (statziuni).
Unde este oare :
- si ce să vezi
- si să fi bine primit ca turist?

AlexandruL

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Spania, Spania, Spania ... peste tot in Spania e frumos!
Insa orasul meu preferat e Barcelona!
Doar asa ca sugestie!
Concediu placut!!!

Irinusha - cu minunea de 16 saptamani din burtica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexandruL spune:

Sărna Irinusha !

AlexandruL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Depinde de buget in primul rand.
Mie mi-a placut f mult Mauritius, ce e drept, am fost in luna de miere acolo, dar am vazut o groaza de familii cu 2-3 copii dupa ei, mai toate hotelurile au reduceri sau gratuitate pentru copii, in functie de varsta, locuri si plaje mirifice, multe alte obiective turistice de vazut, plus divertisment...golf (nu miniglof), quarts...(un fel de motociclete pe 4 roti, super!), aquaparc, sailing, parasailing... Plus ca mai toate hotelurile au un fel de minigradinite, daca vrei sa ai cateva ore de liniste...
Poti merge si la case particulare, gazde, pretul va fi mai bun, dar servicii mai putine.
Doar drumul pana acolo e cam de 11 ore...
Nu sunt conflicte interetnice sau religioase! Sunt cam 70% indieni, restul chinezi si creoli.
Aici poti vedea poze facute de mine in Mauritius, sunt 4 albume:

http://community.webshots.com/user/alinahh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulip spune:

Daca iti place sa ai o vacanta activa, sa conduci, daca iti plac fiordurile, muntii, drumuri ascunse in ei... atunci Norvegia...noi am fost pe cont propriu pt 10 zile - a fost super si sigur vom mai merge acolo. Insa e mai scump, dar cortul si gatitul mancarii langa e o solutie ieftina . Ah, si ca in toate tarile scandinavice, 80% din populatie vorbeste engleza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns foxy spune:

...tulip...sunt de acord cu tine.Pt.cei carora le place natura,deci aerul curat,Norvegia. Si nu numai,in Oslo sunt multe muzee interesante.
E adevarat ca este poate mai scump decit in alte tari,dar multi spun ca se merita.
Am avut anul trecut,in vizita,doi prieteni din Italia..."Un paradis terestru" a fost concluzia.
Dar depinde de gusturile si buzunarul fiecaruia.
Succes (in alegerea vacantei).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Alexandru, o fi si tu un terorist, ce vrea sa saboteze concediile romanilor, eu concediul o sa-l petrec undeva pe Terra, oriunde ai ceva nou de vazut si de invatat, chiar si acasa.

Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexandruL spune:

Multzumesc tuturor de sfaturi , serios sunä interesant , poate mai primim ceva sugestuii cât despre "acasă" ce sä mai încoa si-n colo , mä abtzin :)
TenQ all

AlexandruL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielat spune:

Mai dar in Ro la celebrele noastre statiuni nu isi petrece nimeni concediul 2004?

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Ba da!!!
Noi o sa facem concediul in Romania. Turul manastirilor din Moldova, cazare la maicute.
Si un weekend la cort in zona lacului Bolboci!
Si inca mai sunt multe de vazut si vizitat!
Dea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaesn spune:

Poti incerca si in Maroc, desi vara cred ca este foarte cald. Noi am fost in februarie si era un fel de primavara calda, au imflorit portocalii Au o statiune cu tot felul de cluburi de vacanta si hoteluri mari, cam cum sunt si in Turcia, statiunea se numeste Agadir. Si poti merge cu "grand taxi" pana la Marachesh si pana la Essaouira, e foarte frumos!

Mergi la inceput