Inseminare artificiala [IAS] 3

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Anis,
eu nu am vrut sa te stresez cu al meu rezultat negativ!
Trebuia sa raspund la topic si nu mai puteam sa amin! tot asa cum, in momentul cind voi avea o veste buna o voi anunta, fiindca nu as rezista altfel.
Imi pare tare rau! mai bine ma abtineam inca o saptamina, oricum nu aveam cum sa mai remediez ceva!
Tu ai sansa ta! independent de celelalte fete.
Ctiile in care am facut IAS au fost total diferite... rezultatele pot fi si ele total diferite!
Acum, tu nu faci decit sa imbatrinesti in urmatoarele zile, gindindu-te ca nimeni nu a dat nici o veste buna!
Nu vei putea afla rezultatul decit dupa ce va trece timpul! Mai ai putina rabdare, putina de tot... nu mai pot sa scriu...
Eu iti doresc sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Madalina, scumpa mea...ma doare..cum sa ma stresezi ca ai zis ca a iesit negativ. Ai innebunit...nici gand mama...Doamne fereste, cum ti-a venit ideea asta??

Daca eu astept de 3 ani...tu chiar crezi ca mai pot avea asa de mari sperante...nuu, iti spun eu..de mult ma tot amagesc...
Mie mi-a parut sincer rau..si zic , si tot zic partea cu "vestea buna" ca sa ne ridice si noua moralul...

Hai nu fi suparata pe mine, ca n-ai de ce!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Anis,ce simptome mai ai?Tot obosita?Eu am inceput sa iau prenatal de o saptamana...nu cred sa faca rau.O vitaminizare timp de 3 luni nu cred sa faca rau,tu ce spui?

Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana1971 spune:

Gabi, am luat si eu PRENATAL vreo doua luni jumate si m-am simtit bine; are si acid folic, asa ca nu trebuie sa mai iei separat. Eu zic sa iei linistita.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

fetelor, eu iau prenatal dupa sfatul medicului de aproape 4 ani de cind incercam sa avem bebe. nu am intrerupt nici macar o zi. va sfatuiesc sa luati fara grija, are acid folic cit ne trebuie si rau nu face. dozarile de vitamine sint facute special pt ca organismul sa aiba tot ce ii trebuie cind vine bebe.

anis, nu imi place cind esti pesimista. nu ai de ce sa nu ai sperante, pina temperatura nu scade sub coverline si apar rushii eu zic ca ai sanse bune asa ca nu dispera. eu iti tin pumnii strinsi si ma rog in fiecare seara pentru toate fetele de pe forum sa le aduca Doamne-Doamne un bebe.

anis, sper sa va dau o veste buna dar cum spuneam nu vreau sa testez decit daca temperatura sta ridicata 18 zile dupa ovulatie. deocamdata e inca sus dar nu vreau sa imi fac sperante. am fost dezamagita de prea multe ori asa ca acum prefer sa fiu surprinsa placut decit sa ma gindesc dinainte.

pupici,
lorelai

Mergi la inceput

Gabi, si eu am luat Prenatal si i-au de 1 an si jumatate. M-am simtit foarte bine. Poti sa-l iei, dar daca cumva simti modificari de metabolism, ia doar jumatate de pastiluta. Simptome nu am. Somnul e de la progesteron, cand e in exces are rol sedativ.

Lorelai,multa bafta!Tu ai zis cumva de siropul ala care subtieaza mucusul cervical, nu mai stiu cum se cheama?

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

quote:

Lorelai,multa bafta!Tu ai zis cumva de siropul ala care subtieaza mucusul cervical, nu mai stiu cum se cheama?

anis, vezi la http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=11480

pupici,
lorelai

Mergi la inceput

Lorelai, merci
Da e interesant. Am azut ca zici ca l-ai folosit, chiar e ajuta. Pt ca intr-adevar cu clomidul asta , mucusul e foarte saracacios. La tine cum e cand iei siropul?

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Anis,crezi ca gasesti asa ceva in Romania?Ce faci?Vin rusii sau nu vin?Eu zic sa ne punem pe ei si sa-i gonim!Ce spui?
Eu sunt in ziua 27,simptome de ciclu nu sunt dar pana la 32 de zile mai am ceva de asteptat!

Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele,din pacate pentru mine am pierdut trenul inseminarii luna asta.Am stat 3 zile in pat, cu febra frisoane si alte cele din cauza unei nenorocite de gripe.Nici acum nu ma simt bine dar sper sa-mi treaca repede.Date fiind conditiile de mai sus,doctora a considerat ca nu este cazul sa incepem stimularea pentru inseminare.Ramine pentru ianuarie
Si eu care credeam ca de craciun o sa am vesti bune pentru ai mei....
Valentina

Mergi la inceput