Inseminare artificiala [IAS] 3
Raspunsuri - Pagina 7
anis spune:
Lorelai, m-am uitat peste graficul tau. Parerea mea e ca ai un deficit de faza luteala.Luna trecuta ti-a scazut cu aproapoe 9 zile inainte de menstruatie..nu e bine. Trebuie ca faza luteala sa aibe minim 2 zile de temperatura inalta si constanta.
Deocamdata luna asta, inca e ok. Am vazut ca iei progesteron, dar se poate ca,cantitatea pe care o iei sa iti fie insuficienta. Fa-i o intrebare dr!
Pupici si sa ne dai vesti bune!
PS: Uitata-te si la graficele mele, ultimele 2 sunt cu progesteron,dar la mine si natural e cam tot asa, numai ca progesteronul o tine constanta.
AniS
cornelia1172 spune:
Anis pe mine m-a durut burta si spatele ca la ciclu si cand am fost gravida si luna trecuta cand nu era nimic,dar de dormit(eu am mari probleme cu somnul)nu am dormit decat atunci cand eram gravida sinu stiam ce este cu mine de dorm atat.
multa bafta
anis spune:
Cornelia, merci ca te-ai gandit la mine.
Ce sa zic, eu dupa atatia ani, nu cred ca mai pot fi pacalita de semne, cred ca nu am sa cred ca sunt cu burtica , decat atunci cand va misca bebelusul.
Mie f greu, am suferit de n ori dezamagiri si nu m-ai am chef sa ma imbat cu apa rece.
Dar am ajuns un pic sa fiu pesimista.....vad ca vremea trece.....si trece.....si ....iara trece...
Ce o vrea Dumnezeu!
Un lucru e clar, n-am sa renunt niciodata, nu e luna asta, incerc si luna viitoare si tot asa..
AniS
Ariela spune:
Anis,draga mea unde e optimismul pe care cu atata drag ni l-ai insuflat si noua , prietenelor tale de pe forum.?
Nu se poate , fruntea sus.Trebuie sa avem si noi un bebelus. Nu am facut nici un rau atat de mare pe acest Pamant ca sa fim lipsite de asa o mare bucurie : de a fi mame.
Poate ca acum la tine in burtica tocmai a aparut o noua luminita.Si tu trebuie sa o intampini cu bucurie, nu cu tristete.
Asa ca zambeste,pentru ca afara e soare ca in plina vara.
Te pup,
Ariela
Marcelle spune:
Draga Madalina,
imi pare rau pt nereusita de luna asta.
Dar fetelor nu disperati.
Luati exemplul meu si veti reusi. Uite si eu eram obosita de asteptare si iata-ma . Imediat la o luna dupa inseminare. Si ce sa va spun ca ne-a spus si nopua ca sperma era la limita si pt inseminare, iar in urmatoarea luna Minunea s-a intamplat in mod natural.Deci SUNT SANSE PENTRU TOATE fetelor, si nu va lasati!!!! Nu incetati sa sperati ca se va intampla in curand.
Anis, partea cu somnul a fost singurul meu simptom pe care nu-l-a recunosteam si nici nu l-am prea descris. Dupa care ma apuca subit foamea seara.... Nu iti vine sa mamanci....? Poate imi iei exemplul luna asta, daca tot ne-am imprietenit?
Astept cat de curand vestile bune.
Va pup,
Marcela
Lorelai spune:
quote:
Originally posted by anis
Lorelai, m-am uitat peste graficul tau. Parerea mea e ca ai un deficit de faza luteala.
anis, ai dreptate. singurul diagnostic pe care l-a putut pune doctorul (restul zice el ca e ok) a fost ca am lutheal phase defect.
graficul al doilea de pe pagina mea e mai vechi, e o luna in care eram dereglata de tot de la clomiphene. de fapt era exact luna dupa 50 mg de clomiphene.
luna trecuta nu mi-am mai luat temperatura, ma cam saturasem. luna asata e ultima de pastile si am zis sa monitorizez si temperatura.
am discutat si cu doctorul doza de progesteron dar el e de parere sa ramina asa. in mod normal, clomiphenul ar trebui sa regleze si lutheal phase defect. la mine a facut exact pe dos la doza mica. nu am chartul din luna respectiva, dar doza de 50mg de clomiphen mi-a redus faza luteala la 9 zile si mi-a blocat ovulatia in loc sa o declanseze. reactionez mai bine la o doza mai mare dar, ca sa fim siguri, iau si progesteron desi teoretic nu e necesar.
ce bine te inteleg ca esti dezamagita. mie imi spune toata lumea ca sa am rabdare ca vine el bebele, dar pina cind? are si rabdarea o limita. daca dupa o luna-doua poti sa mai speri, dupa ani de incercari incep sa cred ca poate nu va fi sa fie niciodata. pe urma incep sa ma intreb: de ce eu? sorry guys, azi sint in galeata cu melancolie.
lorelai
anis spune:
Si eu sunt in galeata cu melancolie , n-am cei face..
Lorelai, Clomifenul nu regleaza faza luteala , el ajuta doar foliculii sa se matureze, e o tampenie cine ti-a zis asta.Foarte bine ca iei progesteron. Ce doza iei? 2 /zi sau chiar 3 de utrogestan ar fi pt tine..
AniS
anis spune:
Marcelle mama, am mai zis-o si in alta parte, imi era dor de tine!
Ce sa fac eu? Pai eu nu am cum sa raman pe cale naturala...am trompele ffff lungi si subtiri....deci calea mea e inseminarea si daca trebuie FIV. Asta e! TU CE FACI? Greturi??
De sperat nu sper, am m-ai zis-o desi mi-o doresc , nu cred ca sunt asa de norocoasa si sa reusesc din prima incercare.
Ar fi superb sa ma alatur voua...dar numai Dumnezeu stie cand!
M-am potolit...ca doar nu se sfarseste lumea, e sau nu e luna asta , trebuie sa reusesc pana la urma.
AniS
anis spune:
Ariela, mama , da ce sunt eu MOS CRACIUN , ca sa am sacul plin de optimism??
Merci pt cuvintele tale..stii bine ca eu sunt hopa mitica...cad si ma ridic si O SA VA RIDIC SI VOUA FETELOR MORTALUL.MORALUL ADICA.....eeee de acum in colo cine e pesimista mananca bataita, sa fie clar!!!!
Haideti sa fim vesele,si mortal de frumoase ca sa vina bebelusul ..
..eu m-am potolit ,la ce rost sa ma framant....daca nu e acum...o sa fie pana la urma....dar nu renunt..si nici voi...sa nu va aud!
AniS
anis spune:
Am aflat si ce e cu somnolenta. Cand organismul elibereaza o cantitate sufiecienta de progesteron si tu mai iei si un supliment de progesteron , (cazul meu) deci fiind in cantitate mare, el poate fi si sedativ...ee..de aia de abia ma scol din pat...
Lorelai , da-ne tu macar o veste buna...
Surprinzator...dintre atatea fete..nici macar o veste buna??!!
AniS