Pia...nu-ti dau dreptate

Pia...nu-ti dau dreptate | Autor: Cristina L

Link direct la acest mesaj

In primul rand bine v-am regasit
Pia iubita,nu te mai gandi ca reuseai daca faceai AH,nu ai de unde sa stii.Eu am facut a 2-a oara si...tot nu a iesit nimic.Nu a fost sa fie,FIV este o loterie.Unele reusesc din prima,iar altele din a 2-a,a 3-a sau a n-a oara.Depinde de organismul fiecaruia,daca primeste embrionul sau nu.Urmatoarea incercare sper sa te faca fericita.Totusi nu inteleg de ce se incearca mai mult primavara si toamna.Exista o explicatie la chestia asta?
Succes in continuare si sa auzim curand vesti bune.
Pupici
Cristina L

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matia spune:

Explicatia este una naturala....Si vinul in butoaie se rascoleste primavara cind via inmugureste......Toate lucrurile sint legate pe lumea asta prin niste legarturi nevazute!

Când apa-ți ajunge la gură.....CAPUL SUS! Matia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Bine ai revenit pe forum, Cristina! Mi se pare o vesnicie de cand n-ai mai scris, dar acum imi dau seama ca vesnicia aia coincide cu inceperea tratamentului meu pt fiv, pe care doar acum am reusit sa-l duc la capat, dar se pare fara succes...
Da-ne vesti (bune) despre tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina L spune:

Bine v-am regasit.Imi pare foarte rau pt tine Karula,stiu prin ce treci,te inteleg perfect.Trebuie sa speri in continuare ca data viitoare vei reusi.Eu nu am vesti bune...ultimul dr la care am fost m-a sfatuit sa infiez un copil daca am avut 2 fiv nereusite.Nu m-am gandit ca se va ajunge aici si regret ca nu am infiat acum cativa ani. Acum sunt hotarata sa o fac,dar sper in continuare sa am si unul al meu.Nu se stie cand se poate intampla minunea.Tu parca mergi la Ancar,nu?El ce parere are,de ce nu ti-a reusit?Iti urez succes si multa,multa rabdare.
Pupici
Cristina L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Cris, ce faci?
Ti-am trimis un email si nu merge? Ce faci? Ce faci?
Din pacate eu nu pot sa-ti dau nici o veste placuta (inca).
te pup

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Buna Garo.Nici eu nu am nici o veste buna.Dar trebuie sa speram in continuare,nu?Adresa mea de mail de aici nu mai este buna si nu stiu cum sa mi-o schimb.Daca vrei poti sa-mi trimiti la mesaje private.
Pupici
Cristina L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Buna Cristina, ce faci iubita, de o vesnicie n-ai mai dat de veste????
Ce faci cum esti?
Cristina ai si tu dreptate cu AH dar si eu, asta este speranta mea asa ca te rog nu mi-o lua, tie ti s-a facut mie nu, asa ca eu sper si am ideea fixa ca poate poate daca o faceau exista o sansa mai mare. Stiu ca FIV este o lotoerie dar daca nu joci nu castigi, asa ca eu ma agat de aceasta ultima sansa.
Ma bucur enorm ca ai revenit printre noi.
Te pupic dulce

Mergi la inceput

Draguta mea,sa dea Dumnezeu sa-ti reuseasca data viitoare cand faci si AH,iti tin pumnii.De fapt se spune ca reusesti cam la a 3-a incercare.Ca unele reusesc din prima...sunt norocoase.Odata cu mine prima oara,a facut o tipa de 41 de ani si a reusit.De aceea spun ca este chestie de noroc.
Eu am mai fost si in Ro pe la diversi doctori,adica la 2.La Niculescu nu m-am dus daca mi-a spus ca n-am sanse.Asa ca am incercat la Cezara Bucur,mi-a spus si ea de FIV,i-am spus ca am facut de 2 ori si...a dat din cap.Am vrut sa incerc o inseminare,dar a zis ca n-am sanse daca nu am reusit cu FIV,dar daca eu vreau ea imi incearca.Am plecat de la ea si nici nu mai vedeam pe unde merg si m-am tot gandit cum sa incerc doar ca vreau eu...Imi spusese sa-mi cumpar 10 fiole de Puregon pt inceput.Puregon eu am facut si la al 2-lea FIV si sunt destul de puternice si dureroase.Eu am crezut ca imi face o stimulare mai simpla,cu Ovamit de exemplu,cum am mai auzit pe aici la fete.Asa ca am renuntat,am zis ca daca tot e sa fac Puregon,mai bine fac FIV.Apoi am ajuns la dr Urleteanu de la sp sf. Pantelimon care m-a sfatuit direct "ca de la om la om" sa infiez un copil.Ii dusesem HSG facuta aici,care spune ca as avea o trompa buna.
Cam asta am facut in ultima vreme,oricum sunt in ceata.M-am hotarat sa infiez un copil(la anul),dar sper in continuare sa se intample si minunea.
Iti doresc succes si iti tin pumnii in continuare.
Pupici
Cristina L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Cris

Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Cristina bine ai revenit scumpa!!!!
Pui pariu ca dupa ce infiezi copilul ramai insarcinata???

Mergi la inceput

Andrru

Marina sa te auda Dumnezeu.Am vazut poza cu Mariutza si m-am indragostit de ea,este o scumpete,zilnic ma uit la ea.Sa va traiasca si sa va bucurati de ea pana la adanci batraneti.
Pupici
Cristina L

Mergi la inceput