E racita! :( Stiti medicam. homeopate?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Cristina multumim de incurajari. Vad ca e mai bine azi....
Pupici Andrei.

Ela, multumesc de sfat. Am notat.

~~Adela & Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Adelutzo, noi avem niste pastile homeo fantastice, pur si simplu fantastice. De fiecare data cand ma incearca gripa, sar pe pastilele astea (se iau cate 2 odata, arata diferit) si a doua zi esti vindecat. Se numesc DEMOCAL si mai scrie pe cutie asa: "demonatur Erkältungskapseln". O cutie costa CHF 19.90, are cate 30 de pastile din fiecare si se gasesc in orice farmacie. Trebuie doar sa intrebi daca sunt bune si pentru Julie, la varsta ei. Eu din pacate nu mai am prospectul, dar ti le recomand din toata inima. Dar daca le iei, macar vreo 3 zile, noi asa am facut.
Insanatosire grabnica si abia astept sa ne vedem cu toate duminica in Zürich. Sper din toata inima sa-si revina printesa voastra pana atunci.
Cu mult drag,
Lorelei si Malina-Magdutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Originally posted by lorelei_19

Adelutzo, noi avem niste pastile homeo fantastice, pur si simplu fantastice. De fiecare data cand ma incearca gripa, sar pe pastilele astea (se iau cate 2 odata, arata diferit) si a doua zi esti vindecat. Se numesc DEMOCAL si mai scrie pe cutie asa: "demonatur Erkältungskapseln". O cutie costa CHF 19.90, are cate 30 de pastile din fiecare si se gasesc in orice farmacie. Trebuie doar sa intrebi daca sunt bune si pentru Julie, la varsta ei. Eu din pacate nu mai am prospectul, dar ti le recomand din toata inima. Dar daca le iei, macar vreo 3 zile, noi asa am facut.
Insanatosire grabnica si abia astept sa ne vedem cu toate duminica in Zürich. Sper din toata inima sa-si revina printesa voastra pana atunci.
Cu mult drag,
Lorelei si Malina-Magdutza

Ana bine ca mi-ai zis... ca intre timp a dat raceala in mine si, nu-i asa?, trebuie sa fiu fresh sambata.
Multumiri.

Aoleo tu ai scris duminica! Io stiam de sambata, 22 nov!

~~Adela & Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Adelutz..daca ai nervi baga un oki aici si poate gasesti ceva interesant

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=12233

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miguelle spune:

Pentru cresterea imunitatii - Echinaceea CH30, 6 granule de 2 ori pe sapt. Occilococcinum - la cel mai mic semn de raceala, gripa, cateva granule de mai multe ori in timpul unei zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Draga Adelutzo, am scris gresit, scuze! Petrecerea e intr-adevar sambata, 22.11 incepand cu orele 18.00.
Cum va mai simtiti? Ce face micutza, si-a mai revenit?

Multa multa sanatate intregii familiei si tot binele din lume!

Ana & Comp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Master Draciel spune:

Eu i-am cerut medicului homeopat o schema cu ce-i pot da in caz de;iti scriu exact ceea ce mi-a indicat el, cu precizarea ca al meu avea 5 ani la vremea respectiva.
Raceala simpla-Allium Cepa 9 CH 3 gr de trei ori pe zi
Tuse productiva-Antimonium tartaricum 9Ch 3gr,3orixzi
Daca mucozitatile s-au infectat -Hepar Sulfur 7Ch
ORL -Mercurius Solubilus 9CH
-Kalium bichromicum 9CH
Diaree-Aloe Compose
Bronsita-Cupru oligogranul (facut de Boiron)
Otita-Capsicum annum 9CH
Durere in git-Belladonna 9 CH
Toate sint de luat in trei granule de trei ori pe zi, asociind remediile, functie de simptomele pe care le prezinta.Singurul care se ia separat, la o distanta de 10 minute de celelalte, este cuprul.
Singura mentiune este ca toate aceste remedii isi dovedesc eficacitatea daca sint luate de la primele simptome ale bolii.Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

Adela,

Retetele de homeopatie se fac separat pentru fiecare pacient in parte. Remediile nu sunt transmisibile de la o persoana la alta. Pentru dureri in gat o persoana ia Belladona si o alta ia acelasi remediu pentru febra. Nu mai vorbesc de dilutii diferite.

Incearca sa ajungi la un homeopat. Altfel risti sa-ti zapacesti copilul. Nivelul la care lucreaza remediile homeopate le fac foarte eficiente sau pot crea probleme. Homeopatia nu inseamna fara efecte adverse - exista efecte daca remediile sunt date dupa ureche.

Exista remedii standard ( cum sunt cele din farmacie ) dar au efect diferit asupra persoanelor care le folosesc. Unele reactioneaza foarte bine si repede, altele mult mai lent sau deloc.

Nu te supara pe mine pentru cele spuse dar sunt reale. Eu am un prieten si tatal lui este unul dintre cei mai cu experienta homeo din Romania ( cam 40 de ani!). De la el stiu toate astea.

Sanatate si numai bine!

Roxana&Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

Jul

Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput