E racita! :( Stiti medicam. homeopate?
Rosu in gat, ii curge nasul.... febra nu are!
Medicul meu nu recomanda medicamente homeopate si asta din cauza ca asigurarea nu le plateste.... si de asta apelez la voi.
Care medicamente homeopate ajuta (care is mai eficiente in caz de raceala?)
Orice informatie m-ar ajuta.
Multumesc.
~~Adela & Julia
Raspunsuri
July spune:
Buna Adela,
Iata ce ne da noua pediatrul in caz de raceala(gat rosu,rinoree,fara febra):
CHAMOMILLA(musetel) CH9 5 granule/ora16 cu 1/2 ora inaintea mesei;cele de la Boiron sunt cele mai bune,-antiinflamator,timp de 7 zile
OSCILLOCOCCINUM 1/2 flacon/3 ori/zi cu 1/2 ora inaintea meselor timp de 3 zile,-ptr.imunizare
ANTIMONIUM TARTARICUM CH9,5 granule dimineata si 5 granule seara cu 1/2 ora inaintea meselor,-ptr.rinoree,timp de 7 zile
AVENA SATIVA CH5,5 granule la pranz cu 1/2 ora inaintea mesei,-ptr.pofta de mancare,timp de 7 zile
Completam cu 5 picaturi de vit.C natural 10 zile.
Noi avem 1 an.
De fiecare data au avut efect,n-am recurs la antibiotice decat o singura data,dar atunci facuse febra.
Sanatate Juliei!
July si bb.Teodora-Cristiana
Adela spune:
July mersi mult. Of m-ai cam bagat in ceata cu denumirile in latina. Ce-am folosit eu era o combinatie din acestea dar le-a dat o denumire mai .... comerciala.
A folosit cineva Meditonsin pentru rosu in gat?
~~Adela & Julia 1 an si 5 luni aproape...
Camelia spune:
Pentru rosu in gat, Teodora a primit Meditonsin.Este excelent!L-a luat cu placere si s-a vindecat rapid . Se aplica direct pe limba .Dar ai grija sa nu mai manance sau sa bea nimic vreme de jumatate de ora de la administrare.
Sanatate ! si pupici Juliei
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
Adela spune:
Multumesc Camelia.
Ella o racit Julika si nu stiu unde! ASTA e intrebarea ... Ori la Spielgruppe ori de la Rebecca fetita cu care se mai joaca ea... desi maica-sa a zis ca i-a trecut raceala. Ufff....
~~Adela & Julia
Alina spune:
Draga Adela,
Evelyn nu a avut rosu in git pina acum dar eu m-am tratat cu succes,cu Meditonsin.Pe prospect scrie ca poate fi folosit pt copii mici si sugari de la 7 luni.
Pt nas infundat doctora ne-a dat picaturi homeopatice "Euphorbium comp."
Sanatate multa Juliei si pupici!
Alina
Alina
alba spune:
Adelutz,na ca fetele te-au sfatuit deaja,eu am aterizat pe aici, sa-i doresc Juliei,multa sanatate,micutza de ea !
Aaa,pentru nasuc,poti sa-i dai spray-ul ala cu Meereswasser,noi suntem tare multumiti de el !
Pompici
***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=499&cid=78
Adela spune:
Alina multumesc pt raspuns.
Alba danke pentru urari.
Sunteti niste dragute toate si ma bucur ca ma incurajati ca-s trista rau de tot.
Sanatate la toata lumea.
~~Adela & Julia
tinatache spune:
Sanatate multa la Julia mica! Din pacate (sau din fericire... pt noi) nu stiu ce sfat sa-ti dau ca nu am avut rosu in gat, doar raceala usoara. Dar va tinem pumnii sa-i treaca repede, repede! Pupici la bolnavioara!
Cristina, mamica cu burtoaie
Ela-Z spune:
Pt. partea a doua a racelii noua ne-a prescris dr. hemeopat pulsatilla9CH cate 3 granule de 3 ori pe zi, 3 zile la rand.
Sanatate multa lui bebe.
Ela