tatic alcoolic!Ce sa mai fac,sa-i mai dau o sansa?
Raspunsuri - Pagina 5
AlinaPopa spune:
Eu nu o sa stau niciodata cu un om care bea peste masura!
Alcoolul nu distruge numai o viata de familie sau o casnicie, ci si copilaria unui copil. Copilul sufera cel mai mult, desi nu are nici o vina. Acel copil va deveni mai retras, fara prieteni, mai inchis in el... De ce? Numai ca are un tata alcoolic??? Mai bine nu!
Iar in cazul tau Renisor, cu cat amani decizia sa te desparti de sotul tau, cu atat iti va fi mai greu sa te desparti.
Alina
val77 spune:
draga mea renisor, eu am crescut cu un tata alcoolic si iti pot spune ca nu am decat amintiri urate in legatura cu el, mai ales ca a facut/o sa sufere pe mama care este persoana cea mai importanta pentru mine
cum se manifesta cand bea?
parerea mea este sa incerci sa/ti faci un viitor fara el
als spune:
draga carola fi te rog putin mai explicita cum adica **tinctura aia o pacaleala** daca tot vrei sa te afirmi pe forum explica de unde pesimismul asta? ai incercat si nu a avut efect ? sa stii ca nu toti oamenii sunt la fel la unii are efect la altii nu> dar poate daca ai explica putin de unde vine pesimismul asta poate am intelege mai bine>>>
ladymina77 spune:
Nu stiu ce se intampla cu Renisor ,eu am incercat sa ii scriu un mail dar adresa se pare ca e gresita .Sper sa nu fi patit ceva.
Daca mai stiti ceva de ea va rog sa scrieti.
Sanatate la toata lumea!
http://community.webshots.com/user/ladymina77
mina
ladymina77 spune:
Si inca o problema:Carola,iti cer si eu acelasi lucru ca si Als,daca se poate bineinteles.Multumesc
Cosmina&Bogdan
mina
geo10 spune:
Alcoolul,cea mai urata boala. Poate ca mai treci cu vedere o relatie extraconjugala caci te gandesti ca ajunge la o varsta si se satura dar bautura n-are leac.
Reni, incearca, asa cum au zis si fetele, sa-ti castigi treptat independenta ta, lupta petru copilul tau si pentru tine, nu incerca sa te amagesti.
Pupici!
georgiana
als spune:
renisor ce e cu tine de nu mai scrii pe forum?? sper sa nu fii patit ceva!! cnd ai un pic de timp te rog sa ne scrii si noua cum mai decurg lucrurile intre voi???
renisor spune:
Am reaparut.Imi para rau ca nu am scris mai devreme dar am avut probleme cu calculatorul si nici timp prea mult nu mai am.
Noutati
De doua zile nu mai bea dar orice minune tine 3 zile,asa ca nu-mi fac mari sperante.Unde am reusit sa fac progrese e ca nu ma mai enervez chiar asa de tare.Cind e beat il las in pace nu-i zic nimic si pina la urma se calmeaza.Nu stiu cit va dura dar trebuie sa mai trag putin.iau calmante cind stiu ca vine beat.Voi divorta dar trebuie prima data sa duc fata la gradinita si sa gasesc un job ,ceea ce inseamna inca aprox 2 ani.Dac nu mai rezist plec inapoi in Romania.
Am avut niste perioade deficile,am facut niste depresii dar se pare ca acum ma simt mai bine.
Acum trebuie sa ma intorc la fetita mea care ma striga intr-úna.
va multumesc ca ati fost alaturi de mine,a fost un mare ajutor moral .Toate cele bune
pupici
renisor si vanessa
renata & vanessa
cl spune:
Renisor, . Iti doresc multa putere, tarie si, mai ales, rabdare! Sa dea Domnul sa iasa asa cum vrei tu!
Claudia
als spune:
ma bucur ca ne-ai scris eu iti doresc toate cele bune si sper din tot sufletul sa nu ajungeti la divort crde ca ar fi pacat iti doresc multa sanatate si multa rabdare sa iasa totul asa cum iti doresti
numai bine si sa auzim numai de bine