Cine a avut grija de bebe dupa concediul de matern

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexandruL spune:

Hehe , Andreas a crescut si cu tata si cu mama , după o lună Yasmine a mers la serviciu si eu am avut grijă de el si încă bine zice lumea , io zic că fff. bine .
Yasmine lucrând după program cu pauze la prânz si uneori dimineatza liberă alteori după amiaza ne dă o mână de ajutor .
în sensul că fără ea nu m-as descurca. Chiar dacă e plecată poate toată ziua de dimineatza până seara mă descurc dar când vine ea acasă casa " zboară " mai nou !
Sotzia mea nu a alăptat " nu a primit lapte " asa că ne-am descurcat cu Hipp !
Acum păpăm de toate ! avem aproape un an :) :P
Si uite asa am făcut ce nimenia , nici măcare eu nu mă credeam înstare am crescut un băietezel de la o lună si acum are 12 !
Si îl iubesc ca o mamă !
Am scris poezia asta fiindcă nu era la sondaj numai mama +tata (mai exista un +) :))

AlexandruL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Pana la 2 ani am stat cu Alex acasa. De la 2 la 3 ani, am stat mai mult acasa (lucrarile le faceam acasa), apoi de la 3 ani la 4 ani, combinatia: tata, eu si bunica, iar de la 4 ani: gradinita, tata si eu.
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

La primul cupil(care are acum 7 ani) am stat eu cu el pana la 1 an..apoi bunicamea care era pensionara.Apoi de la 3 ani la camin.Pana la 7 ani cand a intrat in clasa 1.
Acum la cel de-am doilea stau eu cu el pana la 2 ani.Norocul meu e ca am asigurare suplimentara.Apoi..nu stiu..pana la 3 ani cand o intra la camin..sa vedem.Ca bunica-mea intre timp a murit:(


KORINNA mamika x 2



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Eu am gresit la vot, trebuia sa votez: mama/tata+cresa
Sorry, am votat numai cresa

Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=tot+cu+animalute&mid=224&cid=1083

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiandrei spune:

Și eu cred că am votat greșit, asta pentru că nu puteam alege mai multe variante , așa că am ales-o pe cea cu ponderea cea mai mare pînă acum .
Altfel spus: pina la 1an si 8 luni am stat eu acasa cu el , dupa care a stat 3 luni cu o bona care ne-a parasit , apoi inca 3 luni cu o matusa , la 2 ani si 2 luni a mers la cresa un an , pe perioada vacantei a stat cu bunicii paterni iar din 15 septembrie este la camin grupa mica , si dupa serviciu ( dupa 16.30 ) cu mama si tata.
Sanatate si sa fiti iubite
Simi si Andrei ( 3 ani si 4 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

pina la un an eu... de la 1 an eu si bunica (mama mea) de la 3 pina in prezent, gradinita + bunica + eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Pana la 6 luni am stat acasa. Apoi, timp de 2 luni, a stat mama cu Maria (si-a luat concediu). Dupa aceea am angajat o bona care, impreuna cu bunica sotului meu, are grija de comoara mea.

Manuela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La noi sotul are grija cand sunt eu plecata.E cel mai tare tatic( scuze Alexandru...dar el a mai crescut un copil singur singurel, asa ca are avantaj...cantitativ!

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darius spune:

la noi e putin diferit,ma incadrez si nu in acest subiect.din anumite motive(nu va plictisesc acum cu ele),am hotarat sa ma intorc la sevici cand bb avea 7 luni,mami ,super-incantata,l-a luat sub tutela ei-ca doar un nepot are!dupa 4 luni am revenit in concediul de maternitate,era prea greu sa ne carambanim zilnic cu toata sandramaua 8 km.dus,8 km.intors(faceam naveta),ca de lasat mai mult de 8 ore nu se punea problema ,cum sa mergem acasa fara bb?casa era PUSTIE fara darius.acum stam frumusel acasa si il asteptam pe tati,cuminti nevoie mare,cu toate-n ordine si cu masa pusa.speram ca dupa ce implineste 2 ani,tot la BUNI sa mearga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns foxy spune:

Cu socri,amindoi.

Mergi la inceput