Reiner Maria Rilke

Reiner Maria Rilke | Autor: lorelei_19

Link direct la acest mesaj

Dragele mele, da de Rilke, ce spuneti? Eu sunt in mod deosebit innebunita dupa scrisorile lui! Scrisoarea "An Franziska von Reventlow" mi s-a lipit parca de suflet. De poezii, ce sa mai spun?? sunt magnifice! voi ce parere aveti? cui ii place Rilke?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Acum un an de zile am primit cu inprumut de la o prietena,o cartzulie mica si veche,cu cugetari si diferite fragmente din cartile si scrisorile lui Rainer Maria Rilke!
Jos palaria,omul acesta a fost un mare intelept,imi place tare mult stilul si modul lui de a se exprima...iti unge sufletul..asa romantic si frumos....nu stiu de ce dar am impresia ca prietena mea ,nu mai "pupa" carticica asta inapoi...poate mi-o face cadou de Craciun

Lorelei,tu pe ce limba il citesti pe Rilke ? Ai ceva de el si pe romaneste ?

***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=499&cid=78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puck spune:

Subscriu! Mai intreaba si filoloagele de pe forum, ca le vad dormitind de citeva zile bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Nu, din pacate, eu citesc doar in germana. Dar cand eram adolescenta, am citit si in romaneste. In orice caz, si cand am citit in romaneste mi-a placut foarte mult, pe atunci aveam doar poeziile lui.
Corina, ai dreptate, asemenea carte nu se mai da din mana! Pastreaz-o si bucura-te de ea! Sa fii iubita!
Puk, nu stiu cum sa dezmortim filoloagele? sa le provocam la un duel?? - eu nu-s filoloaga, doar o mare consumatoare de literatura.
Multi pupici

Lorelei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puck spune:

quote:
eu nu-s filoloaga, doar o mare consumatoare de literatura.

Lorelei

Asa e cel mai bine! Lasa, ca le dau eu link-uri filoloagelor sa citeasca pina nu mai pot! :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Imi place mult de tot. Da' nu am mai citit de mult ceva scris de el. Bine ca mi-ati adus aminte. Astept link-urile ca mi-s filoloaga. pupici, gabi

Mergi la inceput