BB nu mananca!!!! Sunt disperata!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trisha spune:

Ma alatur corului de sfaturi care-ti spun: N-o forta, nu te enerva. Am patit si noi asa ceva cu Ioana (acum are un an si cinci luni si inca are perioade de mofturi crancene). Daca ti-a refuzat un fel de mancare, nu i-l mai oferi pret de vreo saptamana. Daca nu-ti accepta lingurita, nu o forta cu nici un chip, altfel o sa te chinui si mai mult. Las-o sa mai sara peste cate vreo masa. Iti spun, pentru ca prostul invata din greselile lui, iar desteptul din ale altora. Eu slabisem 8 kg cand i-am diversificat copilului alimentatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trisha spune:

Mai, mai mai, cascata mai sunt. Am apasat unde nu trebuia, si nu terminasem mesajul.
Daca fetita ta accepta suc de fructe sau fructe pasate cu cereale, nu cred ca ar trebui sa-ti faci prea mari probleme. Poate ca nu este inca pregatita sa primeasca minunata supa-crema.

Inca ceva! pentru linistea ta iti spun (ca mamica patita) renunta sa-ti mai compari copilul cu al altora Ca al lui X mananca nu stiu cate polonice de supa, ca al lui Y roade din friptura....etc, ca pati vreun bucluc si devii obsedata de chestia asta. Fiecare copil cu temperamentul lui, cu ritmul lui, cu gusturile lui, s.a.m.d. Iar in ceea ce priveste mancarea de bebei la borcanase, Ioana mi-a scuipat-o de-a dreptul. Dupa ce-am gustat-o, am inteles de ce. Nici mie nu mi-a placut la gust! Poate nu-i place nici ei!

In concluzie, daca nu mananca, atunci ori nu-i place, ori nu-i e foame. Daca crezi ca nu-i place, ofera-i altceva. Daca crezi ca nu-i e foame, nu mai insista! Pofta de mancare o sa-i revina in cele din urma, numai sa nu te stresezi tu si sa n-o stresezi nici pe ea!

Bafta si sa rupeti castroanele,

Trisha

P.S. Daca vrei sa discutam problema mai in detaliu, da-mi un PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

draga pisi, tu stii bine prin ce am trecut eu mult timp legat de papa, atata ca la mine refuza laptele in conditiile in care nu puteam sa-i dau altceva.
ce vreau sa-ti sspun e ca eu am fost la un pas de nevrozare, cand se apropia ora mesei imi crestea tensiunea si ea simtea...acu papa cam tot ce-i dau dar uneori cu scandal si fara pofta.mai am tendinta sa ma enervez dar ma abtin pentru ca altfel urlam amandoua in scurt timp.daca te simti f stressata da altcuiva sa-i dea de papa sau da-i tu si cineva sa o distreze.la noi taica-su sau mama mea se scalambaie ii mai distrag atentia si papa.si nu-i da deloc ceai cu doua ore inainte de papa.

tine-ma la curent , sper sa fie bine, sigur o sa fie bine

va pupam

cristiana si bb Theodora Alexia

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Multam, fetelor...Am o veste buna...Mananca!!!! Piureu de cartof, iaurt, branzica, galbenus de ou...Cu piureul de fructe inca ne luptam...Mi-am mai revenit! Va pupam,

_Ella & Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alssa spune:

:))) Ma bucur sa aud ca a avut o faza trecatoare :) Cum spuneam... mai asteapta-te si la alte dati la asemenea maretze circuri... trebuie doar sa te obisnuiesti si sa iti tzii ingrijorarea si nervii in friu :)

Numai bine,

Alssa si Clara (11 luni)

http://trinity.bucharest.roedu.net/cgi-bin/photo/index.cgi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Felicitari pisi. Sper sa nu mai treci prin asa ceva. Pupici Emmei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Midori spune:

Si eu am avut ceva similar, ii dadeam 2 lingurite si
apoi se juca cu lingurita cu o foarte mare placere.
Eu nu m-am panicat, daca nu vroia si nu vroia ii dadeam lapte si basta, fara solide.
Apoi am descoperit ca i-au aparut dintii.

Si aintrat in normal.
Nu-ti face griji ca nu mor ei de foame.
Succese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rainbow spune:

pisi draga, nu stiu ce ti-au scris celelalte mamici pt ca nu am timp sa stau sa citesc, dar pot sa-ti spun ca la fel am patit si eu cu Remus acum cind a facut amigdalita care a degenerat in pneumonie mixta. Am stat o sapt in spital cu injectii :((((((((( mi se rupea sufletul de plinsul lui...dragul meu pui zimbaretz...
Eu zic sa mergi la un control la doctor....s-ar putea sa o deranjeze in gituz cind papa si de aceea refuza.

Va pupam si multa sanatate.
Ioana & bb Remus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mazarica spune:

Ma bucur ca a fost ceva trecator si ca acum sunteti mancaciosi.
Am trecut si noi prin asa ceva si stiu cat e de stresant, sa te chinui sa faci tot felul de mancaruri, iar cel mic sa ti le scuipe sau nici macar sa nu te lase sa te apropii de el.
Pediatra noastra ne-a recomandat , in astfel de situatii sa-l lasam in pace, sa nu-l fortam, sa-i dam exact ce vrea el sa manance. Dupa o saptamana sa-l incercam iarasi si in nici un caz sa nu ne asteptam sa manance daca e bolnavior , daca-l doare gatul.
Multa sanatate si sa aveti pofta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simon_aut spune:

si noi patit acelasi lucru de la 3 luni.
are perioada de cate 10-14 zile cand nu mai vrea nimic.
am ajuns si la spital, perfuzie, antibiotice si nimic.
am revenit acasa a inceput sa mai manance si dupa o perioada a luat-o de la cap.
Acum are 7 luni si iar face greva.
L-am suspectat de giardia, ceva la ficat, toate tampenille dar se pare ca sfaturile voastre se potrivesc si la noi.

Nu vrea sa manance, treaba lui.
Asa il lasam pana va cere de mancare.

E corect?

Simon

Mergi la inceput